Bekijk hele Assortiment
Home/PVC vloeren/PVC tegels/Sense plak PVC tegel 821

Klantbeoordeling 9.1/10

Sense plak PVC tegel 821

Aanbieding!

Klantbeoordeling 9.1/10

Sense plak PVC tegel 821

  • Geschikt voor vloerverwarming en -koeling

  • Snel te leveren en af te halen

  • Stoere betonlook

  • Makkelijk in onderhoud

  • Ook verkrijgbaar in klik variant

Korting  14,15
Onze m2 prijs
 31,80

1 pak = 2,16 m2

m2
+
%
=
2,16
m2
€ 68,69
Productomschrijving

Sense plak PVC tegel 821

De Sense plak PVC tegel 821 brengt een stoere en robuuste sfeer in elke ruimte. Met de royale afmetingen zorgen de tegels optisch voor een ruimere uitstraling. De donker grijze kleur van de tegels, met verschillende licht grijze accenten, creëert een gevarieerd patroon en levert een authentieke betonlook op. De voelbare structuur van de tegels versterkt dit betongevoel, waardoor het bijna niet te onderscheiden is van echt beton.  Hoewel een betonlook PVC vloer soms als koud kan worden ervaren, kunt u door deze te combineren met industriële meubels en warme accentkleuren een warmere sfeer creëren in uw ruimte. Bovendien laat de Sense PVC tegel vloer veel warmte door van uw vloerverwarming vanwege de lage warmteweerstand, waardoor uw kamer behaaglijk en comfortabel aanvoelt.

De slijtlaag van de Sense PVC vloeren is maar liefst 0,55 mm dik. Dit maakt de vloer ook geschikt voor intensief gebruik. Door deze slijtlaag ontstaat er namelijk niet snel schade en kan de vloer echt jaren meegaan. De plak PVC tegelvloeren van Sense zijn waterbestendig en kunnen dus ook in de badkamer en/of keuken gelegd worden.  De dikte van de tegels is maar 2,5 mm dik, daarom is het wel echt van groot belang dat de ondergrond volledig egaal is. als een ondervloer namelijk kleine deukjes heeft, zal dit schade aan de PVC tegels aanbrengen, wat zorgt voor een kortere levensduur. Wij adviseren daarom ook in de meeste gevallen de ondergrond met egaline te (laten) egaliseren door een vakkundige parketteur.

Downloads
Lijm
Installatie
Onderhoud

Het onderhoud van uw PVC vloer

Onderhoud vloer - De Vloeren Kenner

Het onderhoud van uw PVC vloer

Wilt u een mooie vloer, maar het liefst met zo min mogelijk onderhoud? Dan is PVC de juiste oplossing. PVC staat namelijk bekend om zijn onderhoudsvriendelijkheid. Daarnaast zijn de PVC vloeren van Sense voorzien van een sterke toplaag met een extra PUR-coating inclusief een antistatische en antibacteriële behandeling.

In de basis raden wij altijd aan om zoveel mogelijk vuiligheid buiten de deur te houden. Dit doet u het beste door bij de entree een goede deurmat te plaatsen.  Ook verlengd u de levensduur van uw prachtige PVC vloer door de juiste vloerbescherming zoals viltjes en wieltjes te gebruiken. Mocht het toch een keer nodig zijn om de vloer te reinigen, kunt u naast het gebruik van een stofzuiger ook de vloer dweilen. Bij het dweilen is het wel belangrijk dat u lichtvochtig dweilt en de juiste producten gebruikt. De PVC vloer kan namelijk niet met alles gereinigd worden, hiervoor is een ph-neutrale PVC reiniger nodig. Sense heeft daarom een speciale PVC reiniger in zijn assortiment.

 

Specificaties

Specificaties

Merk

Sense

Soort

Plak/dryback PVC

Verkoopeenheid

m2

Inhoud

2,16 m2

Kleur

Grijs

Oppervlakte structuur

Steen structuur

Collectie

Sense T

Breedte

60,00 cm

Lengte

60,00 cm

Dikte

2,50 mm

Slijtlaag

0,55 mm

Model

Tegel

Velling

MV4 – microvelling aan alle zijden

Verbinding

Geen (dryback)

Legmethode

Verlijmd

Warmteweerstand

0,025 m2 K/W

Geschikt voor vloerverwarming

Ja

Geschikt voor vloerkoeling

Ja

Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen

Hieronder de meest gestelde vragen over PVC vloeren

Wat is een PVC vloer?

Een PVC vloer is een vloerbedekking gemaakt van polyvinylchloride (PVC). Het bestaat uit verschillende lagen PVC die samen zijn geperst tot planken of tegels.

Kan een PVC vloer ook in de badkamer?

De PVC vloeren van Sense zijn waterbestendig. Dit maakt een PVC vloer geschikt voor echt elke ruimte in huis, ook de badkamer. Overmatig gebruik van water raden wij wel af.

Ik heb nog dichte pakken PVC vloer over, mag dit retour?

Ongeopende pakken PVC mogen binnen het retourtermijn van 30 dagen retour gebracht worden. Op maat gemaakte producten zoals bijvoorbeeld gelakte (mdf) plinten niet.

Is de vloer geschikt voor mensen met een allergie?

Sense gebruikt enkel zuivere grondstoffen voor de productie van hun PVC vloeren. Zij hebben dan ook als één van de weinigen een REACH certificering, de meest uitgebreide test op chemische bestanddelen. Op de toplaag brengen zij nog een extra antistatische en antibacteriële behandeling aan. Dit is een bescherming tegen met name de escherichia coli en staphylococcus bacterie. De Sense PVC vloeren zijn daarmee één van de minst gevoelige vloeren.