Bekijk hele Assortiment
Home/PVC vloeren/Visgraat PVC/Douwes Dekker klik PVC brede visgraat Crème Brûlée

Klantbeoordeling 9.1/10

Douwes Dekker klik PVC brede visgraat Crème Brûlée

Nieuw Aanbieding!

Klantbeoordeling 9.1/10

Douwes Dekker klik PVC brede visgraat Crème Brûlée

  • Geschikt voor vloerverwarming en -koeling

  • Snel geleverd of af te halen

  • Extra brede visgraat

  • Onderhoudsvriendelijk

  • Ook verkrijgbaar in plak variant

Korting  15,00
Onze m2 prijs
 41,95

1 pak = 2,07 m2

m2
+
%
=
2,07
m2
€ 86,84
Productomschrijving

Douwes Dekker klik PVC brede visgraat Crème Brûlée

De Douwes Dekker klik PVC brede visgraatvloer Crème Brûlée is echt een prachtig exemplaar. De naam Crème Brûlée komt door de prachtige lichte kleur echt tot zijn recht. De vloer heeft echt een prachtige lichte kleur, wat zorgt voor een rustige uitstraling. De PVC planken hebben ook prachtige maar subtiele kleurnuances en een zichtbare houtstructuur op elke plank. Er zijn maar liefst 16 verschillende planken mogelijk, wat zorgt voor een enorm gevarieerd beeld op de vloer. Door de voelbare houtstructuur op elke plank maakt is deze prachtige klik PVC vloer bijna niet te onderscheiden van een echte houten visgraat vloer. Deze PVC visgraat vloer heeft ook nog eens extra grote afmetingen. Hierdoor komt het visgraat patroon nog meer tot zijn recht en kan een kamer gelijk groter laten lijken. Door te kiezen voor een visgraatpatroon PVC vloer ontstaat er in elk interieur een elegante uitstraling, wat prachtig is bij oude herenhuizen maar ook in nieuwbouw woningen komt het visgraatpatroon goed tot zijn recht.

De visgraat PVC planken zijn maar 7 mm dik en hebben al een geïntegreerde ondervloer, gemaakt van IXPE materiaal. Hierdoor is een extra ondervloer niet altijd meer nodig. Wel moet er voor installatie een vochtwerende folie geplaatst worden. Mocht er een 10 dB eis zijn, is het mogelijk om een Marathon Super ondervloer te plaatsen. Door de klik verbinding is de vloer ook makkelijk te (laten) installeren. De PVC klik vloeren zijn door de lage warmte weerstand toe te passen op vloerverwarming en koeling. Een ideale vloer in vele ruimtes.

Downloads
Ondervloer
Installatie
Onderhoud

Het onderhouden van uw PVC vloer

PVC reiniger Douwes Dekker 1L

Het onderhouden van uw PVC vloer

Het grootste voordeel aan PVC is het onderhoud. Door de slijtlaag van 0,55 mm is de vloer erg slijtvast. Wel is het advies om de juiste viltjes en wieltjes (type-w) te gebruiken op de vloer. Dit zorgt er voor dat de vloer nog langer mee gaat en er zo min mogelijk krassen ontstaan. Ook het gebruik van een juiste entree mat zorgt er voor dat het meeste vuil buiten de deur blijft. Mocht de vloer toch een schoonmaak beurt nodig hebben kan er naast stofzuigen ook gedweild worden. Gebruik bij het dweilen wel het juiste schoonmaak middel, wat geschikt is voor PVC vloeren. Zoals de PVC reiniger van Douwes Dekker zelf.

Specificaties

Specificaties

Merk

Douwes Dekker

Soort

Klik PVC

Verkoopeenheid

m2

Inhoud

2,07 m2

Kleur

Houtlook

Oppervlakte structuur

Embossed in register

Collectie

Ambitieus brede visgraat

Breedte

18,00 cm

Lengte

72,00 cm

Dikte

7,00 mm

Slijtlaag

0,55 mm

Model

Visgraat

Velling

MV4 – microvelling aan alle zijden

Verbinding

Droplock / dropdown

Legmethode

Zwevend

Warmteweerstand

0,088 m2 K/W

Geschikt voor vloerverwarming

Ja

Geschikt voor vloerkoeling

Ja

Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen

Hieronder de meest gestelde vragen over PVC vloeren

Wat is een PVC vloer?

Een PVC vloer is een vloerbedekking gemaakt van polyvinylchloride (PVC). Het bestaat uit verschillende lagen PVC die samen zijn geperst tot planken of tegels.

Heb ik een ondervloer nodig?

De PVC klik vloeren van Douwes Dekker zijn voorzien van een geïntegreerde ondervloer. Hierdoor is in de meeste gevallen een extra ondervloer niet nodig en kan het direct op een vochtverende folie geplaatst worden. Wel voor extra reducren van contactgeluid (10dB norm) kan er een extra ondervloer nodig zijn.

Ik heb nog dichte pakken PVC vloer over, mag dit retour?

Ongeopende pakken PVC mogen binnen het retourtermijn van 30 dagen retour gebracht worden. Op maat gemaakte producten zoals bijvoorbeeld gelakte (mdf) plinten niet.

Is PVC duurzaam?

PVC vloeren zijn over het algemeen erg duurzaam en bestand tegen slijtage. De gemiddelde levensduur van de PVC vloeren van Douwes Dekker zit tussen de 10 en 15 jaar, afhankelijk van het gebruik.

Wat is het verschil tussen een visgraat en Hongaarse punt?

Een visgraat patroon worden deels haaks tegen elkaar gelegd met een hoek van 90 graden. Dit zorgt voor een geweven effect. Bij een Hongaarse punt worden de punten van de tegels in een hoek van 45 of 60 graden tegen elkaar aangelegd. Hierbij ontstaat een rechte lijn in het patroon.