Bekijk hele Assortiment
Home/PVC vloeren/Visgraat PVC/Douwes Dekker plak PVC visgraat Panna Cotta

Klantbeoordeling 9.1/10

Douwes Dekker plak PVC visgraat Panna Cotta

Nieuw Aanbieding!

Klantbeoordeling 9.1/10

Douwes Dekker plak PVC visgraat Panna Cotta

  • Geschikt voor vloerverwarming en -koeling

  • Trendy visgraat patroon

  • Snel geleverd of af te halen

  • Makkelijk in onderhoud

  • Ook verkrijgbaar in klik variant

Korting  17,50
Onze m2 prijs
 25,45

1 pak = 2,79 m2

m2
+
%
=
2,79
m2
€ 71,01
Productomschrijving

Douwes Dekker plak PVC visgraat Panna Cotta

De Douwes Dekker plak PVC visgraat vloer Panna Cotta is echt een prachtig exemplaar. De naam Panna Cotta komt door de prachtige lichte kleur echt tot zijn recht. De vloer zorgt voor een rustige uitstraling, door dat de planken een lichte kleur hebben. De Panna Cotta kleur heeft ook prachtige subtiele kleurnuances en zichtbare houtstructuur op elke plank. Door de voelbare houtstructuur op elke plank maakt is deze prachtige plak PVC vloer bijna niet te onderscheiden van een echte houten vloer. Deze PVC visgraat vloer heeft ook nog eens extra grote afmetingen. Hierdoor komt het visgraat patroon nog meer tot zijn recht en kan een kamer gelijk groter laten lijken. Door te kiezen voor een visgraatpatroon PVC vloer ontstaat er in elk interieur een elegante uitstraling, wat prachtig is bij oude herenhuizen maar ook in nieuwbouw woningen komt het visgraatpatroon goed tot zijn recht.

De PVC visgraat vloer heeft een lage warmteweerstand van 0,017 m2 K/W en daarom geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. Daarnaast heeft de vloer ook een toplaag van maar liefst 0,55 mm wat er voor zorgt dat de vloer goed tegen een stootje kan maar ook goed tegen water kan. Door de 2,5 mm dikte van de PVC vloerdelen is het wel van groot belang dat de ondergrond voor installatie volledig egaal is en er geen oneffenheden in de vloer zitten. Mocht de vloer nog niet egaal zijn, adviseren wij om de ondergrond eerst te (laten) egaliseren.  Ook is deze vloer beschikbaar in een klik visgraatvloer mogelijk. Mocht het visgraatpatroon nou niet aanspreken kan er ook gekozen worden voor de brede plank Panna Cotta in zowel klik als plak variant.

Downloads
Ondergrond
Installatie
Onderhoud

Het onderhoud van uw PVC vloer

Onderhoud vloer - De Vloeren Kenner

Het onderhoud van uw PVC vloer

Het onderhoud van de Douwes Dekker PVC vloeren is gelukkig erg makkelijk. Om de PVC vloer te reinigen kan er gebruik gemaakt worden van de PVC reiniger van Douwes Dekker. Om nog langer plezier te hebben van de pvc vloer is het ook altijd raadzaam om de juiste wieltjes of viltjes te gebruiken onder het meubilair maar ook een goede deurmat zorgt er voor dat vuil buiten de deur blijft en de vloer langer mee gaat.

Specificaties

Specificaties

Merk

Douwes Dekker

Soort

Plak/dryback PVC

Verkoopeenheid

m2

Inhoud

2,79 m2

Kleur

Houtlook

Oppervlakte structuur

Embossed in register

Collectie

Ambitieus visgraat

Breedte

15,24 cm

Lengte

76,20 cm

Dikte

2,50 mm

Slijtlaag

0,55 mm

Model

Visgraat

Velling

MV4 – microvelling aan alle zijden

Verbinding

Geen (dryback)

Legmethode

Verlijmd

Warmteweerstand

0,017 m2 K/W

Geschikt voor vloerverwarming

Ja

Geschikt voor vloerkoeling

Ja

Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen

Hieronder de meest gestelde vragen over PVC vloeren

Wat is een PVC vloer?

Een PVC vloer is een vloerbedekking gemaakt van polyvinylchloride (PVC). Het bestaat uit verschillende lagen PVC die samen zijn geperst tot planken of tegels.

Kan een PVC vloer ook in de badkamer?

De PVC vloeren van Douwes Dekker zijn waterbestendig. Dit maakt een PVC vloer geschikt voor echt elke ruimte in huis, ook de badkamer. Overmatig gebruik van water raden wij wel af.

Ik heb nog dichte pakken PVC vloer over, mag dit retour?

Ongeopende pakken PVC mogen binnen het retourtermijn van 30 dagen retour gebracht worden. Op maat gemaakte producten zoals bijvoorbeeld gelakte (mdf) plinten niet.

Is PVC duurzaam?

PVC vloeren zijn over het algemeen erg duurzaam en bestand tegen slijtage. De gemiddelde levensduur van de PVC vloeren van Douwes Dekker zit tussen de 10 en 15 jaar, afhankelijk van het gebruik.

Wat is het verschil tussen een visgraat en Hongaarse punt?

Een visgraat patroon worden deels haaks tegen elkaar gelegd met een hoek van 90 graden. Dit zorgt voor een geweven effect. Bij een Hongaarse punt worden de punten van de tegels in een hoek van 45 of 60 graden tegen elkaar aangelegd. Hierbij ontstaat een rechte lijn in het patroon.