Bekijk hele Assortiment
Home/PVC vloeren/Visgraat PVC/Sense plak PVC visgraat 915

Klantbeoordeling 9.1/10

Sense plak PVC visgraat 915

Aanbieding!

Klantbeoordeling 9.1/10

Sense plak PVC visgraat 915

  • Geschikt voor vloerverwarming en -koeling

  • Extra brede planken

  • Trendy visgraat patroon

  • Makkelijk in onderhoud

  • Ook verkrijgbaar in rechte planken

Korting  12,35
Onze m2 prijs
 31,60

1 pak = 2,05 m2

m2
+
%
=
2,05
m2
€ 64,78
Productomschrijving

Sense plak PVC visgraat 915

De Sense plak PVC visgraat 915 is een prachtige natuurgetrouwe PVC vloer. De planken hebben een mooie licht grijze kleur, met donker grijze kleuraccenten op de planken. Door deze natuurlijke tintverschillen oogt deze PVC vloer erg natuurgetrouw. Een vloer met grijze tinten is een ideale vloer om te combineren in elk interieur. Door de grijze toon in de vloerdelen is deze PVC vloer prachtig te combineren met marineblauw en bosgroenen tinten. Maar ook accenttinten zoals oranje of terracotta komen goed tot zijn recht bij deze PVC vloer. Een ideaal te combineren vloer in veel verschillende wooninrichtingen. Door de extra brede planken heeft deze PVC visgraat vloer een authentieke uitstraling, maar met een modern aspect. Door de bredere planken, lijkt een ruimte optisch gelijk wat groter.

De PVC visgraat vloer heeft een lage warmteweerstand van 0,025 m2 K/W en daarom geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. Daarnaast heeft de vloer ook een toplaag van maar liefst 0,55 mm wat er voor zorgt dat de vloer goed tegen een stootje kan maar ook goed tegen water kan. Door de 2,5 mm dikte van de PVC vloerdelen is het wel van groot belang dat de ondergrond voor installatie volledig egaal is en er geen oneffenheden in de vloer zitten. Mocht de vloer nog niet egaal zijn, adviseren wij om de ondergrond eerst te (laten) egaliseren. De vloeren van Sense zijn 100 procent ftalaatvrij. De weekmakers die in de vloer aanwezig zijn volledig afbreekbaar en daardoor onschadelijk voor gezondheid en milieu.

Downloads
Ondergrond
Installatie
Onderhoud

Het onderhoud van uw PVC vloer

Onderhoud vloer - De Vloeren Kenner

Het onderhoud van uw PVC vloer

Om de levensduur van uw PVC visgraat vloer zo lang mogelijk te maken, is het juiste onderhoud van groot belang. Het begint met zoveel mogelijk vuil buiten de deur houden. Dit kan door de juiste deurmat te plaatsen bij de entree. Daarnaast helpt het ook om de meubels te voorzien van de juiste bescherming zoals viltjes en wieltjes. Dit voorkomt weer onnodige schade door het verschuiven van een stoel bijvoorbeeld. Mocht het nodig zijn kan er ook af en toe gedweild worden. Let hier wel bij op dat het reinigingsmiddel wel pH-neutraal is zoals de Sense PVC reiniger.

Specificaties

Specificaties

Merk

Sense

Soort

Plak/dryback PVC

Verkoopeenheid

m2

Inhoud

2,05 m2

Kleur

Grijs

Oppervlakte structuur

Hout structuur

Collectie

Sense VLN

Breedte

16,00 cm

Lengte

80,00 cm

Dikte

2,50 mm

Slijtlaag

0,55 mm

Model

Visgraat

Velling

MV2 – microvelling aan lange zijden

Verbinding

Geen (dryback)

Legmethode

Verlijmd

Warmteweerstand

0,025 m2 K/W

Geschikt voor vloerverwarming

Ja

Geschikt voor vloerkoeling

Ja

Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen

Hieronder de meest gestelde vragen over PVC vloeren

Wat is een PVC vloer?

Een PVC vloer is een vloerbedekking gemaakt van polyvinylchloride (PVC). Het bestaat uit verschillende lagen PVC die samen zijn geperst tot planken of tegels.

Kan een PVC vloer ook in de badkamer?

De PVC vloeren van Sense zijn waterbestendig. Dit maakt een PVC vloer geschikt voor echt elke ruimte in huis, ook de badkamer. Overmatig gebruik van water raden wij wel af.

Ik heb nog dichte pakken PVC vloer over, mag dit retour?

Ongeopende pakken PVC mogen binnen het retourtermijn van 30 dagen retour gebracht worden. Op maat gemaakte producten zoals bijvoorbeeld gelakte (mdf) plinten niet.

Wat is het verschil tussen een visgraat en Hongaarse punt?

Een visgraat patroon worden deels haaks tegen elkaar gelegd met een hoek van 90 graden. Dit zorgt voor een geweven effect. Bij een Hongaarse punt worden de punten van de tegels in een hoek van 45 of 60 graden tegen elkaar aangelegd. Hierbij ontstaat een rechte lijn in het patroon.