Bekijk hele Assortiment
Home/PVC vloeren/Visgraat PVC/Sense plak PVC visgraat E10

Klantbeoordeling 9.1/10

Sense plak PVC visgraat E10

Aanbieding!

Klantbeoordeling 9.1/10

Sense plak PVC visgraat E10

  • Geschikt voor vloerverwarming en -koeling

  • Trendy visgraat patroon

  • Makkelijk in onderhoud

  • Ook verkrijgbaar in klik PVC rechte planken

Korting  14,60
Onze m2 prijs
 32,35

1 pak = 2,02 m2

m2
+
%
=
2,02
m2
€ 65,35
Productomschrijving

Sense plak PVC visgraat E10

Met de Sense plak PVC visgraat E10 haalt u de uitstraling van een echte eiken visgraatvloer in huis. De natuurgetrouwe lichtgrijze eiken kleur met het voelbare hout reliëf zorgt voor de natuurlijke uitstraling. Elke plank heeft verschillende kleurnuances en een zichtbare houttekening, zo op het eerste oog lijkt het geen PVC vloer, maar een eiken houten vloer. Een lichtgrijze eiken kleur is goed te matchen in elk interieur, elke kleur is te combineren met deze vloer. Combineer de prachtige PVC vloer met een neutraal kleurenpalet zoals beige, crème of grijstinten voor een rustige en tijdloze uitstraling. Voor een industrieel contrast kan de vloer ook gecombineerd worden met donkere kleuren en ruwe elementen zoals een bakstenen muur of metalen accenten. Dit zijn uiteraard wat suggesties, maar met deze vloer kan er veel geëxperimenteerd met kleuren, texturen en materialen.

De PVC visgraat vloer heeft een lage warmteweerstand van 0,025 m2 K/W en daarom geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. Daarnaast heeft de vloer ook een toplaag van maar liefst 0,55 mm wat er voor zorgt dat de vloer goed tegen een stootje kan maar ook goed tegen water kan. Door de 2,5 mm dikte van de PVC vloerdelen is het wel van groot belang dat de ondergrond voor installatie volledig egaal is en er geen oneffenheden in de vloer zitten. Mocht de vloer nog niet egaal zijn, adviseren wij om de ondergrond eerst te (laten) egaliseren. De vloeren van Sense zijn 100 procent ftalaatvrij. De weekmakers die in de vloer aanwezig zijn volledig afbreekbaar en daardoor onschadelijk voor gezondheid en milieu.

Downloads
Ondergrond
Installatie
Onderhoud

Het onderhoud van uw PVC vloer

Onderhoud vloer - De Vloeren Kenner

Het onderhoud van uw PVC vloer

Om de levensduur van uw PVC visgraat vloer zo lang mogelijk te maken, is het juiste onderhoud van groot belang. Het begint met zoveel mogelijk vuil buiten de deur houden. Dit kan door de juiste deurmat te plaatsen bij de entree. Daarnaast helpt het ook om de meubels te voorzien van de juiste bescherming zoals viltjes en wieltjes. Dit voorkomt weer onnodige schade door het verschuiven van een stoel bijvoorbeeld. Mocht het nodig zijn kan er ook af en toe gedweild worden. Let hier wel bij op dat het reinigingsmiddel wel pH-neutraal is zoals de Sense PVC reiniger.

Specificaties

Specificaties

Merk

Sense

Verkoopeenheid

m2

Inhoud

2,02 m2

Oppervlakte structuur

Embossed in register

Collectie

Sense V

Kleur

Licht rustiek eiken

Breedte

12,00 cm

Lengte

60,00 cm

Dikte

2,50 mm

Slijtlaag

0,55 mm

Soort

Plak/dryback PVC

Model

Visgraat

Velling

MV4 – microvelling aan alle zijden

Verbinding

Geen (dryback)

Legmethode

Verlijmd

Warmteweerstand

0,025 m2 K/W

Geschikt voor vloerverwarming

Ja

Geschikt voor vloerkoeling

Ja

Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen

Hieronder de meest gestelde vragen over PVC vloeren

Wat is een PVC vloer?

Een PVC vloer is een vloerbedekking gemaakt van polyvinylchloride (PVC). Het bestaat uit verschillende lagen PVC die samen zijn geperst tot planken of tegels.

Kan een PVC vloer ook in de badkamer?

De PVC vloeren van Sense zijn waterbestendig. Dit maakt een PVC vloer geschikt voor echt elke ruimte in huis, ook de badkamer. Overmatig gebruik van water raden wij wel af.

Ik heb nog dichte pakken PVC vloer over, mag dit retour?

Ongeopende pakken PVC mogen binnen het retourtermijn van 30 dagen retour gebracht worden. Op maat gemaakte producten zoals bijvoorbeeld gelakte (mdf) plinten niet.

Wat is het verschil tussen een visgraat en Hongaarse punt?

Een visgraat patroon worden deels haaks tegen elkaar gelegd met een hoek van 90 graden. Dit zorgt voor een geweven effect. Bij een Hongaarse punt worden de punten van de tegels in een hoek van 45 of 60 graden tegen elkaar aangelegd. Hierbij ontstaat een rechte lijn in het patroon.