Bekijk hele Assortiment
Home/Vloer bescherming/Viltjes/Footclick 2 Large 31 mm (4 stuks)

Klantbeoordeling 9.1/10

Footclick 2 Large 31 mm (4 stuks)

Nieuw

Klantbeoordeling 9.1/10

Footclick 2 Large 31 mm (4 stuks)

  • Te gebruiken in alle voorkomende houten/kunststof poten

  • Heeft een diameter van 31 mm

  • Eenmalige montage

  • Verwisselbaar beschermvoetje

  • Verkrijgbaar per 4 stuks

Onze prijs
 5,40

1 blister= 4 stuks

Productomschrijving

Footclick 2 Large 31 mm

Bescherm uw vloer tegen krassen met de Footclick 2 medium, met een diameter van 31 mm. Deze handige stoelbeschermers passen op alle houten en kunststof poten die plat op de vloer staan. Ze zijn geschikt voor harde vloeren zoals hout, PVC, vinyl en beton. U hoeft de Footclick slechts één keer te monteren, maar u kunt daarna eenvoudig het beschermvoetje vervangen. Dit maakt de Footclick 2 een duurzame oplossing voor vloerbescherming. Door de Footclick 2 te bevestigen op een meubel, komt deze maximaal 12 mm hoger te staan.

Montage

Het monteren van de Footclick 2 is buitengewoon eenvoudig. In het geval van hardere houtsoorten of dunne poten, wordt het aanbevolen om eerst een klein gaatje voor te boren. Bevestig het basisstuk aan de poot met behulp van de meegeleverde 3,0 x 16 mm schroef. Gebruik hiervoor een accu-schroefboormachine of een kruiskopschroevendraaier op een laag toerental, zorgvuldig aandraaiend totdat het stevig vastzit. Vervolgens klikt u eenvoudig het beschermvoetje op het basisstuk.

Onderhoud

Het goede nieuws is dat het onderhoud van de vloerbescherming net zo eenvoudig is. U kunt de beschermingsdoppen moeiteloos reinigen met een stofzuiger of een zacht borsteltje. Daarnaast is het mogelijk om ze met een vochtige doek schoon te maken. Op deze manier kunt u vuil verwijderen en zullen de vezels van het tapijt zich weer herstellen. Als dit niet afdoende blijkt te zijn, kunt u het beschermvoetje makkelijk vervangen.

Downloads
Specificaties

Specificaties

Merk

Scratch no More

Verkoopeenheid

Blister

Inhoud

4 stuks

Materiaal

Polycarbonaat vezels

Te gebruiken voor

Beton Ciré, Gietvloeren, Vinyl vloeren, Woonbeton, Hout, PVC

Soort

Meubel viltjes

Diameter

31 mm

Geluiddempend

Ja

Montagewijze

Schroeven

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Hoe weet ik welke maat ik nodig heb?

De maat van de Footclick 2 moet altijd binnen de maat van de poot vallen. Hiervoor kunt u met een schuifmaat de diameter van de (stoel)poot opmeten.

Komt het meubel hoger te staan?

Het meubel komt maximaal 12 mm hoger te staan.