Bekijk hele Assortiment

Klantbeoordeling 9.1/10

SKYLT Conditioner #9140 (5L)

Aanbieding!

Klantbeoordeling 9.1/10

SKYLT Conditioner #9140 (5L)

  • Voor het streep loos reinigen van een SKYLT gelakte vloer

  • Voor het behoud van de matheid van SKYLT

  • Laat geen zeepresten achter

  • Eenvoudig toe te voegen aan dweilwater

Korting  33,49
Onze prijs:
 66,60

1 can = 5 liter

Productomschrijving

SKYLT Conditioner #9140 (5L)

De SKYLT Conditioner #9140 is een krachtige en geconcentreerde reiniger zonder residu. Het is speciaal ontwikkeld voor het schoonmaken van oppervlakken die behandeld zijn met SKYLT Original #5510 en SKYLT Titanium #5550. Deze conditioner is samengesteld uit maar liefst 98% natuurlijke, biologische en minerale ingrediënten. Het is eenvoudig toe te voegen aan het dweilwater, en zorgt voor een streeploze reiniging zonder achterblijvende resten.

Bovendien is de SKYLT Conditioner #9140 ook geschikt voor het navullen van de kant-en-klare variant SKYLT Conditioner Spray. Met deze conditioner kunt u uw behandelde oppervlakken effectief en moeiteloos schoonmaken, waardoor ze hun prachtige matte uitstraling behouden. Dankzij de hoogwaardige samenstelling van natuurlijke en biologische grondstoffen biedt de SKYLT Conditioner #9140 een duurzame en milieuvriendelijke oplossing.

Downloads
Specificaties

Specificaties

Merk

SKYLT

Soort

Reiniger

Verkoopeenheid

Can

Inhoud

5 liter

Verbruik

100 – 200 ml per m² (afhankelijk van de ondergrond)

Frequency

Wekelijks

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Kan ik ook iets anders gebruiken voor mijn SKYLT vloer?

De SKYLT conditioner is echt speciaal ontwikkelt voor het onderhouden van een SKYLT vloer. Daarom wordt het gebruik van andere reinigingsmiddelen zoals allesreiniger afgeraden. Het gebruik van andere onderhoudsmiddelen kan onbedoeld schade aan uw laklaag/vloer brengen.

Wanneer kan ik dweilen?

Het advies is om de vloer de eerste twee weken niet nat te reinigen. Mocht u namelijk te snel de vloer gaan dweilen, kan in het ergste geval de lak laag aangetast worden.