Bekijk hele Assortiment

Klantbeoordeling 9.1/10

STEP Polish Mat #9190

Aanbieding!

Klantbeoordeling 9.1/10

STEP Polish Mat #9190

  • Verlengt de levensduur van een gelakte vloer

  • Hersteld en vult onvermijdelijke gebruikskrasjes

  • Eenvoudig in gebruik

  • Voorheen de RigoStep Floor Polish Polymer

  • Verkrijgbaar in mat, satijn en glans

Korting  6,22
Onze prijs:
 12,45

1 fles = 1 liter

Productomschrijving

STEP Polish Mat #9190

De STEP Polish Mat #9190 is een watergedragen polish die speciaal is ontwikkeld voor het periodiek onderhoud van uw STEP gelakte vloer. De STEP Polish herstelt kleine gebruikskrasjes, voorkomt indringen van vuil, werkt vuilafstotend en maskeert kleine tekenen van gebruik. Door de Polish te gebruiken op uw vloer, verlengt u automatisch de levensduur van uw prachtige gelakte vloer.

Hoe te gebruiken?

Het toepassen van de STEP Polish Mat is gelukkig eenvoudig. Begin met het leegmaken en stofzuigen van de ruimte die u wilt behandelen. Vervolgens is het noodzakelijk om de vloer eerst te reinigen met de STEP Intensief Reiniger #9200. Dit voorkomt de opbouw van een te dikke polishlaag en zorgt ervoor dat het oppervlak goed ontvet wordt

Breng de STEP Polish onverdund aan met een vachtwisser, polishhoes of een vochtige, uitgewrongen dweil met een rubberen wisser. Verdeel daarna de polish gelijkmatig over de vloer in overlappende banen. Indien gewenst kan na minimaal 1 uur drogen de tweede laag kruislings aangebracht worden.

Let op dat u de fles goed schudt voor gebruik en vermijd het corrigeren van een drogende polishlaag. We raden ook aan om het hele oppervlak in één keer te behandelen om glans- en laagdikteverschillen te voorkomen.

Downloads
Specificaties

Specificaties

Merk

STEP

Soort

Lak

Verkoopeenheid

Fles

Inhoud

1 liter

Verbruik

40 – 50 m² (afhankelijk van de ondergrond)

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Moet mijn nieuw gelakte vloer direct in de polish?

Dit ligt aan de belasting van uw vloer. Bij extreme belasting voorkomt u met STEP Polish vroegtijdige slijtage van de lak.

Moet ik altijd STEP Intensief Reiniger #9200 gebruiken voordat ik STEP Polish ga aanbrengen?

Ja, STEP Intensief Reiniger #9200 zorgt ervoor dat de vloer ontvet is en dat STEP Polish goed kan hechten op de laklaag.

Hoe kan ik STEP polish het makkelijkst aanbrengen?

Het gemakkelijkst is om een polish verdeler/vachtwisser te gebruiken. Maar het werkt ook met het gebruik van een vochtige doek.

Waarom glimt mijn vloer meer na het aanbrengen van STEP Polish?

De fles kan te kort geschud zijn. Het mattering middel zit dan nog onder in de fles. Een polish is ook glanzend van nature daarom geeft een polish altijd iets meer glans.

Moet ik altijd STEP Polish gebruiken op een met STEP Parketlak afgewerkte vloer?

Nee, dit hoeft niet. STEP Polish herstelt en kan de levensduur van de laklaag verlengen.