Bekijk hele Assortiment
Home / Voorbewerking dekvloer / Reinigen / Frencken C180 Vloerreiniger

Klantbeoordeling 9.1/10

Frencken C180 Vloerreiniger

Klantbeoordeling 9.1/10

Frencken C180 Vloerreiniger

  • Dieptereiniger voor harde vloerbekleding

  • Geschikt voor o.a. tegels, marmer, natuursteen en travertin

  • Verwijdert hardnekkig vuil, vet, was, zeepresten en oude polishlagen

  • Biologisch afbreekbaar

Onze prijs:
 29,25

1 can = 5 liter

Productomschrijving

Frencken C180 Vloerreiniger

De Frencken C180 vloerreiniger is een milieuvriendelijke, geconcentreerde diepte reiniger voor harde vloerbekleding. De vloerreiniger kan gebruikt worden ter voorbereiding voorafgaand aan het plaatsen van een (eiken) parketvloer. Deze intensieve reiniger verwijderd hardnekkig vuil, was, vet, zeepresten, olie en oude polishlagen.

De Frencken vloerreiniger kan zowel onverdund als verdund worden gebruikt. Een royale hoeveelheid van het mengsel wordt royaal op het oppervlak aangebracht en gelijkmatig verspreid. Na een inwerktijd van minimaal 5 minuten, zonder het te laten opdrogen, wordt grondig geschuurd met een roterende schuurborstel totdat alle onzuiverheden en/of oude polishlagen verdwenen zijn. De vloer wordt vervolgens gedroogd met behulp van een waterstofzuiger. Indien niet alle vervuiling in één keer verwijderd is, kan de reiniging herhaald worden. Voor een uitgebreide handleiding verwijzen we u graag naar het productblad, te vinden onder het kopje downloads. Ervaar de onovertroffen kracht van Frencken C180 vloerreiniger en zorg voor een vlekkeloos begin van uw vloeravontuur.

Downloads
Specificaties

Specificaties

Verkoopeenheid

Can

Inhoud

5 liter

Kant en klaar

Nee (aanmaken met water)

Minimale verwerkingstemperatuur

5°C

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Bij welke vloerbedekking kan ik dit gebruiken?

Dit gaat om de harde vloerbedekkingen. Hierbij moet u denken aan keramische vloeren, geglazuurde of ongeglazuurde tegels, natuursteen, marmer, travertin en terrazzo.