Cart:

0 item(s) - € 0,00
U heeft niets in uw winkelwagen.

0

Welkom bij De Vloeren Kenner

Eiken visgraat vloer € 36,00 per m2 inclusief olie naar keuze!

Eiken visgraat vloer

De eiken visgraat vloer is terug van weggeweest. De eiken visgraat vloeren van De Vloeren Kenner bestaan uit werkingsarme multiplanken die elke kamer een stijlvol en authentiek karakter geeft. Door de mes- en groefverbinding sluiten alle visgraat delen perfect op elkaar aan. Een visgraat vloer kan werkelijk in alle ruimtes van het huis gelegd worden. Van woonkamer en keuken tot kantoor en badkamer. De visgraat vloer kan worden behandeld met een SKYLT lak welke bestendig is tegen allerlei soorten vloeistoffen. Onze eiken visgraat vloeren zijn tevens geschikt voor vloerverwarming en -koeling.

De sorteringen van uw eiken visgraat vloer

Bij onze eiken visgraat vloeren kunt u kiezen uit 3 sorteringen. Deze zijn als volgt: 

Rustiek visgraat
Deze eiken visgraat vloer bevat noesten en scheuren. Noesten zijn toegestaan tot een grootte van 8 cm. Er zitten meerdere noesten en scheuren op een plank. De scheuren en noesten zijn gestopt en geschuurd. De houten vloer ziet er robuust en levendig uit! Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het hout zijn toegestaan.

Select visgraat
Deze eiken visgraat vloer bevat weinig scheuren en noesten. De noesten zijn ca. 3-4 cm groot en er zitten een beperkt aantal noesten op een plank. De houten vloer heeft een rustige uitstraling met iets levendigheid. Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het hout zijn toegestaan.

Premium select visgraat
Deze eiken visgraat vloer bevat geen noesten en scheuren. De houten vloer ziet er hierdoor zeer rustig uit. Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het hout zijn toegestaan.

De afwerking/kleur van uw eiken visgraat vloer

Voor de afwerking/kleur van uw eiken vloer kunt u kiezen uit 2 opties. Deze zijn als volgt:

ROYL BIO-OIL
De ROYL BIO-OIL van De Vloeren Kenner bestaat uit een uniek mengsel van 100% herwinbare natuurlijke oliën en is oplosmiddelvrij. De olie dringt diep door in de poriën van het hout en beschermt de vloer langdurig van binnenuit tegen water en vuil. Een met ROYL olie afgewerkte eiken vloer presenteert zelfs bij intensief gebruik perfect. Met de ROYL Milde Reiniger kunt u uw eiken vloer tevens makkelijk schoon houden.

Colorwash en SKYLT Original lak
De Colorwash van De Vloeren Kenner is een overlakbare tweecomponenten olie-primer voor parket. Het geeft een intense kleurverdieping, vergelijkbaar met olie of impregneer. Met de vele beschikbare fraaie kleurpigmenten begrenst alleen de creativiteit het scala aan mogelijke kleuren en kleurnuances. Het is zowel VOS-vrij als oplosmiddelvrij. Na het aanbrengen van de Colorwash dienen nog twee lagen SKYLT Original lak aangebracht te worden. Deze lak zorgt voor een optimale bescherming van uw eiken houten vloer.

Hieronder treft u een aantal kleuren uit ons assortiment aan. U kunt echter kiezen uit meer dan 100 kleuren!

 

Eiken visgraat vloer Double Alaska white   Eiken visgraat vloer    Eiken visgraat vloer black forest   Eiken visgraat vloer Beachwood

Bekijk de visgraat vloer >