Bekijk hele Assortiment
Home / Plinten / Eiken plinten / Eiken plint Bordeaux

Klantbeoordeling 9.1/10

Eiken plint Bordeaux

Aanbieding!

Klantbeoordeling 9.1/10

Eiken plint Bordeaux

  • Gemaakt van echt massief eiken

  • Standaard onbehandeld

  • Ook afgelakt of geolied mogelijk

  • Toe te passen bij eiken houten vloeren

Korting 0,50
Onze m1 prijs
 16,60

1 plint = 2,40 meter

m1
+
%
=
2,40
m1
€ 39,84
Productomschrijving

Eiken plint Bordeaux

De eiken plint Bordeaux is een van de meest klassieke plinten in ons assortiment. De eiken plint komt het beste tot zijn recht in een landelijk en/of klassiek interieur. Voor de eiken plint Bordeaux hebben wij enkel een dikte van 15 mm. Wel kunt u kiezen uit twee hoogtes, 9 cm  of 12 cm dikte. Over het algemeen wordt een hogere plint gekozen bij een hoger plafond en juist bij een kleinere kamer voor een lagere variant. Maar dit is natuurlijk ook geheel afhankelijk van uw eigen voorkeuren.

De eiken plint Bordeaux van De Vloeren Kenner worden standaard onbehandeld geleverd. Het is wel mogelijk om de eiken plinten af te werken met een olie en/of lak, zodat het perfect aansluit bij uw eiken lamelparket vloer. Eiken is een natuur product, er kunnen dus kleine noesten in de eiken plinten zitten. Deze kleine noesten zijn gestopt en geschuurd. Ook natuurlijke kleur- en structuurverschillen kunnen in de eiken plinten aanwezig zijn.

 

Afwerking

De kleur van uw eiken plint

Vloerafwerking - Royl - Skylt

De kleur van uw eiken plint

Olie

De ROYL olie bestaat uit een uniek mengsel van 100% herwinbare natuurlijke oliën en is oplosmiddelvrij. De olie dringt diep door in de poriën van het eiken hout en beschermd de eiken plint langdurig van binnenuit tegen water en vuil. Ook graag een lak over de olie aangebracht? Dan kan er gekozen worden voor een overlakbare kleur olie.

Lak

De overlakbare kleurolie van Rigo Verffabriek is een VOS-vrije en oplosmiddelvrije, overlakbare 2 componenten olie. Deze Het geeft een intense kleurverdieping, vergelijkbaar met olie. Na het aanbrengen van de overlakbare kleurolie worden twee lagen lak aangebracht. Hierbij kunt u kiezen voor de ultra matte SKYLT lak, voor de STEP Parketlak mat of voor de STEP Parketlak glans.

Specificaties

Specificaties

Merk

De Vloeren Kenner

Soort

Eiken plint

Verkoopeenheid

Stuk

Materiaal

Eiken

Lengte

2,40 meter

Buigbaar

Nee

Geluiddempend

Nee

Montagewijze

Verlijmen

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

De veel gestelde vragen over eiken plinten

Wat is mooier hoge of lage plinten?

Het blijft een persoonlijke voorkeur maar vaak wordt er bij een hogere muur gekozen voor een hogere plint.

Hoe monteer ik eiken plinten?

Eiken plinten kunnen worden vast gemaakt met een hightack plinten kit.

Wat zijn de voordelen van eiken plinten?

Eiken plinten zijn sterk en duurzaam. Daarnaast hebben ze een natuurlijke en luxe uitstraling en zijn ze gemakkelijk af te werken naar eigen smaak.

Kunnen eiken plinten in vochtige ruimtes worden gebruikt?

Eiken hout is gevoelig voor vocht, dus het is niet ideaal voor zeer vochtige ruimtes zoals badkamers. Als het toch in vochtige ruimtes wordt gebruikt, is een goede afwerking en regelmatige ventilatie belangrijk.