Bekijk hele Assortiment
Home/PVC vloeren/Klik PVC/OTIUM klik PVC plank Crystal

Klantbeoordeling 9.1/10

OTIUM klik PVC plank Crystal

Nieuw Aanbieding!

Klantbeoordeling 9.1/10

OTIUM klik PVC plank Crystal

  • Geschikt voor vloerverwarming en -koeling

  • Makkelijk in onderhoud

  • Waterbestendig

  • Voorzien van een geïntegreerde ondervloer

  • Zonder ftalaat weekmakers

Korting  9,40
Onze m2 prijs
 25,55

1 pak = 2,21 m2

m2
+
%
=
2,21
m2
€ 56,47
Productomschrijving

OTIUM klik PVC plank Crystal

De OTIUM klik PVC plank Crystal biedt een schitterende basis voor elk interieur. Zoals de naam al zegt, straalt de Crystal vloer elegantie en helderheid uit. De lichte, natuurlijke kleur en de duidelijk voelbare houtstructuur van elke plank geven uw ruimte een realistisch en verfijnde uitstraling. Verder zitten er nagenoeg geen noesten in, waardoor de vloer heel rustig en sereen oogt.

Met de natuurgetrouwe PVC vloer Crystal van OTIUM wordt het inrichten van uw huis een fluitje van een cent. Creëer een trendy Japandi stijl door de PVC vloer te combineren met warme, natuurlijke tinten, strakke lijnen en een minimalistisch design. Of ga voor een stoer landelijk interieur door robuuste meubels en donkere kleuraccenten toe te voegen. Welke stijl u ook kiest, de OTIUM klik PVC plank Crystal past altijd perfect.

Klik PVC en vloerverwarming

Vloerverwarming is tegenwoordig bijna een musthave in woningen. Gelukkig heeft de OTIUM klik PVC plank Crystal daar ook rekening mee gehouden. Dankzij de lage warmteweerstand kan deze PVC vloer makkelijk gebruikt worden in combinatie met (traditionele) vloerverwarming en vloerverkoeling. Het gebruik van elektrische vloerverwarming wordt wel afgeraden in combinatie met deze PVC vloer.

Klik PVC en ondervloer

Om het makkelijk te maken, heeft de klik PVC vloer plank Crystal al een geïntegreerde ondervloer. Heeft u ook onderburen, waar u rekening mee moet houden? Dan is het wel nodig om een extra ondervloer te plaatsen. De geïntegreerde ondervloer voldoet helaas niet aan de 10 dB norm.

Klik PVC slijtvast

De klik PVC vloer plank Crystal heeft een slijtlaag van maar liefst 0,55 mm. Dit betekent dat de PVC vloer best wel tegen een stootje kan. Om de levensduur te verlengen, adviseren wij wel altijd de juiste vloerbescherming te gebruiken.

Klik PVC planken of visgraat

Bij De Vloeren Kenner zijn er klik PVC vloeren in verschillende soorten, maten, kleuren en patronen. Is de kleur Crystal precies wat u zoekt, maar zoekt u een klassiek visgraat patroon? Geen enkel probleem. Deze kleur is namelijk ook verkrijgbaar als klik PVC visgraat. Bekijk ons gehele assortiment PVC planken of kom eens langs in onze showroom.

Downloads
Ondervloer
Installatie
Onderhoud

Het onderhouden van uw klik PVC vloer

Onderhoud vloer - De Vloeren Kenner OTIUM at Home PVC reiniger 1L

Het onderhouden van uw klik PVC vloer

Als trotse eigenaar van de OTIUM klik PVC plank Crystal wilt u natuurlijk dat uw vloer er altijd stralend uitziet. Gelukkig vergt het onderhoud van deze PVC vloer niet veel moeite en tijd.

Voor dagelijkse reiniging is het voldoende om uw vloer met een zachte bezem of stofzuiger schoon te houden. Heeft u te maken met hardnekkig vuil of vlekken? Geen paniek! Een licht vochtige dweil en de OTIUM PVC vloer reiniger zijn voldoende om uw vloer er weer als nieuw uit te laten zien.

Om de levensduur van uw klik PVC vloer te verlengen, is het aan te raden om viltjes onder uw meubels te plaatsen en ook een vloermat bij de ingang van uw huis kan wonderen doen om vuil en vocht van buitenaf te verminderen.

Specificaties

Specificaties

Merk

OTIUM At Home

Soort

Klik PVC

Verkoopeenheid

m2

Inhoud

2,21 m2

Kleur

Houtlook

Oppervlakte structuur

Hout structuur

Breedte

22,60 cm

Lengte

122,00 cm

Dikte

5,20 mm

Slijtlaag

0,55 mm

Model

Plank

Velling

MV4 – microvelling aan alle zijden

Verbinding

Droplock / dropdown

Legmethode

Zwevend

Warmteweerstand

0,050 m2 K/W

Geschikt voor vloerverwarming

Ja

Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen

Hieronder de meest gestelde vragen over klik PVC vloeren

Wat is het verschil tussen klik en plak PVC?

Bij klik PVC vloeren zit er een geïntegreerde ondervloer onder de planken. Hierdoor kan de klik PVC vloer zwevend gelegd worden, zonder het gebruik van lijm. Plak PVC moet verlijmd worden op een volledig vlak en egale ondergrond.

Wat voelt warmer aan PVC of laminaat?

In combinatie met vloerverwarming, voelt PVC een stuk warmer aan. PVC vloeren kunnen namelijk makkelijker de warmte geleiden.

Is egaliseren ook nodig bij klik PVC?

Om een klik PVC vloer goed te kunnen (laten) leggen, is het van belang dat de ondergrond goed egaal is. Bij een klik PVC vloer mogen de oneffenheden maar minimaal zijn. Als de ondergrond dus veel of grote oneffenheden heeft, is het raadzaam om de ondergrond eerst te (laten) egaliseren.

Moet een klik PVC vloer ook acclimatiseren?

Ja zeker, het advies is om de vloer 48 uur te laten acclimatiseren. De operitmale materiaal en bouw temperatuur voor het leggen van de vloer is tussen de 18 en 29 graden.