Bekijk hele Assortiment
Home/PVC vloeren/Klik PVC/OTIUM klik PVC plank Hammam

Klantbeoordeling 9.1/10

OTIUM klik PVC plank Hammam

Nieuw Aanbieding!

Klantbeoordeling 9.1/10

OTIUM klik PVC plank Hammam

  • Geschikt voor vloerverwarming en -koeling

  • Makkelijk in onderhoud

  • Waterbestendig

  • Voorzien van een geïntegreerde ondervloer

  • Zonder ftalaat weekmakers

Korting  12,60
Onze m2 prijs
 22,35

1 pak = 2,21 m2

m2
+
%
=
2,21
m2
€ 49,39
Productomschrijving

OTIUM klik PVC plank Hammam

Met de OTIUM klik PVC plank Hammam brengt u de uitstraling van een authentieke eiken lamelparket vloer naar uw huis, met het comfort en het gemak van een PVC vloer.

Het is geen toeval dat deze prachtige PVC vloer de naam Hammam draagt. De planken stralen een warme, lichtbruine tint uit zonder opvallend contrast. Door deze schitterende PVC vloer in een ruimte te (laten) leggen, creëert u moeiteloos en snel een ontspannen en serene atmosfeer, bijna alsof u geniet van een zalige Hammam wellness behandeling.

Klik PVC en vloerverwarming

Warme voeten, wie wil dat nu niet? Gelukkig is OTIUM klik PVC plank Hammam geschikt voor (traditionele) vloerverwarmingssystemen. Door de lage warmteweerstand van 0,050 m2K/W gemakkelijk de warmte van uw vloerverwarming door laten. Wij raden wel af om deze vloer te plaatsen op een elektrische vloerverwarming systeem.

Klik PVC en ondervloer

De OTIUM PVC vloer Hammam is voorzien van een geïntegreerde ondervloer. Hierdoor is een extra, losse ondervloer, in de meeste gevallen niet nodig. Een extra ondervloer kan wel nodig zijn indien uw appartement moet voldoen aan de 10 dB norm.

Klik PVC slijtvast

Een PVC vloer zoals de klik PVC plank Hammam van OTIUM kan door de slijtlaag van 0,55 mm goed tegen een stootje. Voorkomen is altijd beter dan genezen, gebruik dus ook voor de juiste vloer bescherming onder uw meubilair.

Klik PVC planken of visgraat

Bij De Vloeren Kenner zijn er klik PVC vloeren in verschillende soorten, maten, kleuren en patronen. Is de kleur Hammam precies wat u zoekt, maar zoekt u een klassiek visgraat patroon? Geen enkel probleem. Deze kleur is namelijk ook verkrijgbaar als klik PVC visgraat. Bekijk ons gehele assortiment PVC planken of kom eens langs in onze showroom.

Downloads
Ondervloer
Installatie
Onderhoud

Het onderhouden van uw klik PVC vloer

Onderhoud vloer - De Vloeren Kenner OTIUM at Home PVC reiniger 1L

Het onderhouden van uw klik PVC vloer

Het onderhoud van een klik PVC vloer zoals de OTIUM klik PVC plank Hammam is opvallend eenvoudig en vergt minimale inspanning.

Regelmatig stofzuigen of vegen houdt de vloer vrij van vuil en stof. Een lichtvochtige dweil kan gebruikt worden voor een grondigere reiniging. Gebruik hiervoor wel een PVC reiniger, zoals de OTIUM PVC Reiniger. Deze reiniger is Ph neutraal en speciaal ontworpen voor de OTIUM PVC vloeren.

Specificaties

Specificaties

Merk

OTIUM At Home

Soort

Klik PVC

Verkoopeenheid

m2

Inhoud

2,21 m2

Kleur

Houtlook

Oppervlakte structuur

Hout structuur

Collectie

Ambitieus riante plank

Breedte

22,50 cm

Lengte

1,20 meter

Dikte

5,20 mm

Slijtlaag

0,55 mm

Model

Plank

Velling

MV4 – microvelling aan alle zijden

Verbinding

Droplock / dropdown

Legmethode

Zwevend

Warmteweerstand

0,050 m2 K/W

Geschikt voor vloerverwarming

Ja

Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen

Hieronder de meest gestelde vragen over klik PVC vloeren

Wat is het verschil tussen klik en plak PVC?

Bij klik PVC vloeren zit er een geïntegreerde ondervloer onder de planken. Hierdoor kan de klik PVC vloer zwevend gelegd worden, zonder het gebruik van lijm. Plak PVC moet verlijmd worden op een volledig vlak en egale ondergrond.

Wat voelt warmer aan PVC of laminaat?

In combinatie met vloerverwarming, voelt PVC een stuk warmer aan. PVC vloeren kunnen namelijk makkelijker de warmte geleiden.

Is egaliseren ook nodig bij klik PVC?

Om een klik PVC vloer goed te kunnen (laten) leggen, is het van belang dat de ondergrond goed egaal is. Bij een klik PVC vloer mogen de oneffenheden maar minimaal zijn. Als de ondergrond dus veel of grote oneffenheden heeft, is het raadzaam om de ondergrond eerst te (laten) egaliseren.

Moet een klik PVC vloer ook acclimatiseren?

Ja zeker, het advies is om de vloer 48 uur te laten acclimatiseren. De operitmale materiaal en bouw temperatuur voor het leggen van de vloer is tussen de 18 en 29 graden.