Bekijk hele Assortiment
Home/PVC vloeren/Klik PVC/OTIUM klik PVC plank Lily

Klantbeoordeling 9.1/10

OTIUM klik PVC plank Lily

Nieuw Aanbieding!

Klantbeoordeling 9.1/10

OTIUM klik PVC plank Lily

  • Geschikt voor vloerverwarming en -koeling

  • Hygiënisch en onderhoudsvriendelijk

  • Slijtvast

  • Voorzien van een geïntegreerde ondervloer

  • Zonder weekmakers

Korting  9,40
Onze m2 prijs
 25,55

1 pak = 2,21 m2

m2
+
%
=
2,21
m2
€ 56,47
Productomschrijving

OTIUM klik PVC plank Lily

De OTIUM klik PVC plank Lily is een tijdloze vloer, geschikt voor ieder interieur! Met de licht bruin-grijze teint brengt deze PVC vloer een vleugje verfijning en subtiele luxe in uw interieur. Deze kleur balanceert perfect tussen het warme van bruin en het koele van grijs, waardoor het een veelzijdige keuze is voor uiteenlopende interieurstijlen.

Of u nu de voorkeur geeft aan een Scandinavisch geïnspireerd minimalistisch huis of een meer traditionele, klassieke inrichting hebt, de Lily plank biedt een subtiele basis waarop u kunt voortbouwen. Laat uw creativiteit de vrije loop terwijl u deze prachtige vloer combineert met uw favoriete meubels, accessoires en decoratieve accenten.

Klik PVC en vloerverwarming

Door de lage warmteweerstand van de klik PVC vloer Lily is (traditionele) vloerverwarming geen enkel probleem. De warmte wordt met gemak doorgelaten. Het is niet raadzaam om de Otium klik PVC plank Lily te gebruiken in combinatie met een elektrische vloerverwarming.

Klik PVC en ondervloer

Met de OTIUM klik PVC plank Lily is een ondervloer (in de meeste gevallen) niet nodig. De PVC vloer heeft namelijk al een geïntegreerde ondervloer. Deze geïntegreerde ondervloer voldoet niet aan de 10 dB norm die de meeste appartementen hanteren. Hiervoor heeft u wellicht wel nog een extra ondervloer nodig.

Klik PVC en slijtvast

De klik PVC vloeren van OTIUM staan bekend om hun slijtvastheid. Door de dikke slijtlaag van maar liefst 0,55 mm, zal de plank Lily niet snel beschadigen. Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw vloer, raden wij altijd de juiste vloerbescherming aan.

Klik PVC planken of visgraat

Bij De Vloeren Kenner zijn er klik PVC vloeren in verschillende soorten, maten, kleuren en patronen. Is de kleur Lily precies wat u zoekt, maar zoekt u een klassiek visgraat patroon? Geen enkel probleem. Deze kleur is namelijk ook verkrijgbaar als klik PVC visgraat. Bekijk ons gehele assortiment PVC planken of kom eens langs in onze showroom.

Downloads
Ondervloer
Installatie
Onderhoud

Het onderhouden van uw klik PVC vloer

Onderhoud vloer - De Vloeren Kenner OTIUM at Home PVC reiniger 1L

Het onderhouden van uw klik PVC vloer

Voor dagelijkse reiniging is het voldoende om uw vloer met een zachte bezem of stofzuiger schoon te houden. Heeft u te maken met hardnekkig vuil of vlekken? Geen probleem! Een licht vochtige dweil en de OTIUM PVC reiniger in uw dweilwater is voldoende om uw vloer er weer als nieuw uit te laten zien.

Om de levensduur van uw klik PVC vloer te verlengen, is het aan te raden om viltjes onder uw meubels te plaatsen en ook een vloermat bij de ingang van uw huis kan wonderen doen om vuil en vocht van buitenaf te voorkomen.

Specificaties

Specificaties

Merk

OTIUM At Home

Soort

Klik PVC

Verkoopeenheid

m2

Inhoud

2,21 m2

Kleur

Grijs

Oppervlakte structuur

Hout structuur

Breedte

22,60 cm

Lengte

122,00 cm

Dikte

5,20 mm

Slijtlaag

0,55 mm

Model

Plank

Velling

MV4 – microvelling aan alle zijden

Verbinding

Droplock / dropdown

Legmethode

Zwevend

Warmteweerstand

0,050 m2 K/W

Geschikt voor vloerverwarming

Ja

Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen

Hieronder de meest gestelde vragen over klik PVC vloeren

Wat is het verschil tussen klik en plak PVC?

Bij klik PVC vloeren zit er een geïntegreerde ondervloer onder de planken. Hierdoor kan de klik PVC vloer zwevend gelegd worden, zonder het gebruik van lijm. Plak PVC moet verlijmd worden op een volledig vlak en egale ondergrond.

Wat voelt warmer aan PVC of laminaat?

In combinatie met vloerverwarming, voelt PVC een stuk warmer aan. PVC vloeren kunnen namelijk makkelijker de warmte geleiden.

Is egaliseren ook nodig bij klik PVC?

Om een klik PVC vloer goed te kunnen (laten) leggen, is het van belang dat de ondergrond goed egaal is. Bij een klik PVC vloer mogen de oneffenheden maar minimaal zijn. Als de ondergrond dus veel of grote oneffenheden heeft, is het raadzaam om de ondergrond eerst te (laten) egaliseren.

Moet een klik PVC vloer ook acclimatiseren?

Ja zeker, het advies is om de vloer 48 uur te laten acclimatiseren. De operitmale materiaal en bouw temperatuur voor het leggen van de vloer is tussen de 18 en 29 graden.