Bekijk hele Assortiment
Home/PVC vloeren/Klik PVC/OTIUM klik PVC plank Oase

Klantbeoordeling 9.1/10

OTIUM klik PVC plank Oase

Nieuw Aanbieding!

Klantbeoordeling 9.1/10

OTIUM klik PVC plank Oase

  • Geschikt voor vloerverwarming en -koeling

  • Hygiënisch en onderhoudsvriendelijk

    akkelijk in onderhoud

  • Waterbestendig

  • Voorzien van een geïntegreerde ondervloer

  • Zonder ftalaat weekmakers

Korting  9,40
Onze m2 prijs
 25,55

1 pak = 2,21 m2

m2
+
%
=
2,21
m2
€ 56,47
Productomschrijving

OTIUM klik PVC plank Oase

Ontdek de OTIUM klik PVC plank Oase. De vloer is verrijkt met een prachtige combinatie van lichtbruine en grijze tinten en subtiele donkere accenten voor een authentieke houtuitstraling. Met een voelbare houtstructuur, wordt het gevoel van een echt eiken lamelparket realistisch nagebootst.

Met een indrukwekkende breedte van 22,60 cm laten deze planken uw kamers optisch groter lijken. Door te kiezen voor bredere planken kunt u moeiteloos een gevoel van ruimtelijkheid creëren, als een ware Oase van ruimte.

Klik PVC en vloerverwarming

De klik PVC vloer Oase laat de warmte van uw vloerverwarming met gemak door. Voor koude voeten hoeft u dus niet bang te zijn, net zoals in de woestijn.

Het gebruik van een elektrische vloerverwarming wordt afgeraden in combinatie met de PVC vloeren van Otium at Home.

Klik PVC en ondervloer

De OTIUM klik PVC vloeren zijn al voorzien van een geïntegreerde ondervloer. Hierdoor is in de meeste gevallen een extra ondervloer overbodig. Houdt er wel rekening mee dat uw ondergrond goed egaal is en er geen oneffenheden aanwezig zijn.

Woont u in een appartement en moet u rekening houden met de 10 dB norm? Dan heeft u wel een extra ondervloer nodig.

Klik PVC en slijtvast

Door de slijtlaag van maar liefst 0,55 mm, zal de klik PVC vloer Oase niet snel beschadigen. Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw vloer, adviseren wij altijd de juiste vloerbescherming aan.

Klik PVC planken of visgraat

Bij De Vloeren Kenner kunt u kiezen uit een breed scala aan klik PVC vloeren in verschillende stijlen, afmetingen, kleuren en patronen. Als de kleur Oase u aanspreekt maar u liever een klassiek visgraatpatroon wilt, is dat geen enkel probleem. Deze kleur is namelijk ook verkrijgbaar als klik PVC visgraat. Verken ons volledige assortiment PVC planken of breng een bezoek aan onze showroom voor nog meer inspiratie.

Downloads
Ondervloer
Installatie
Onderhoud

Het onderhouden van uw klik PVC vloer

Onderhoud vloer - De Vloeren Kenner OTIUM at Home PVC reiniger 1L

Het onderhouden van uw klik PVC vloer

Ondanks dat de vloer naar de Oase is genoemd, adviseren wij wel om bij de deur een goede vloermat te plaatsen. Zo houdt u zand en viezigheid makkelijk buiten de deur.

Voor dagelijkse reiniging is het voldoende om uw vloer met een zachte bezem of stofzuiger schoon te houden. Heeft u te maken met hardnekkig vuil of vlekken? Een licht vochtige dweil en de OTIUM PVC reiniger in uw dweilwater is voldoende om uw vloer er weer als nieuw uit te laten zien.

Specificaties

Specificaties

Merk

OTIUM At Home

Soort

Klik PVC

Verkoopeenheid

m2

Inhoud

2,21 m2

Kleur

Bruin, Grijs

Oppervlakte structuur

Hout structuur

Breedte

22,60 cm

Lengte

122,00 cm

Dikte

5,20 mm

Slijtlaag

0,55 mm

Model

Plank

Velling

MV4 – microvelling aan alle zijden

Verbinding

Droplock / dropdown

Legmethode

Zwevend

Warmteweerstand

0,050 m2 K/W

Geschikt voor vloerverwarming

Ja

Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen

Hieronder de meest gestelde vragen over klik PVC vloeren

Wat is het verschil tussen klik en plak PVC?

Bij klik PVC vloeren zit er een geïntegreerde ondervloer onder de planken. Hierdoor kan de klik PVC vloer zwevend gelegd worden, zonder het gebruik van lijm. Plak PVC moet verlijmd worden op een volledig vlak en egale ondergrond.

Wat voelt warmer aan PVC of laminaat?

In combinatie met vloerverwarming, voelt PVC een stuk warmer aan. PVC vloeren kunnen namelijk makkelijker de warmte geleiden.

Is egaliseren ook nodig bij klik PVC?

Om een klik PVC vloer goed te kunnen (laten) leggen, is het van belang dat de ondergrond goed egaal is. Bij een klik PVC vloer mogen de oneffenheden maar minimaal zijn. Als de ondergrond dus veel of grote oneffenheden heeft, is het raadzaam om de ondergrond eerst te (laten) egaliseren.

Moet een klik PVC vloer ook acclimatiseren?

Ja zeker, het advies is om de vloer 48 uur te laten acclimatiseren. De operitmale materiaal en bouw temperatuur voor het leggen van de vloer is tussen de 18 en 29 graden.