Bekijk hele Assortiment
Home/PVC vloeren/Klik PVC/OTIUM klik PVC plank Onyx

Klantbeoordeling 9.1/10

OTIUM klik PVC plank Onyx

Nieuw Aanbieding!

Klantbeoordeling 9.1/10

OTIUM klik PVC plank Onyx

  • Geschikt voor vloerverwarming en -koeling

  • Makkelijk in onderhoud

  • Waterbestendig

  • Voorzien van een geïntegreerde ondervloer

  • Zonder ftalaat weekmakers

Korting  9,40
Onze m2 prijs
 25,55

1 pak = 2,21 m2

m2
+
%
=
2,21
m2
€ 56,47
Productomschrijving

OTIUM klik PVC plank Onyx

De OTIUM klik PVC plank Onyx brengt warmte in elke ruimte. De warme lichtbruine kleur en de voelbare houtstructuur creëren een gezellige, huiselijke sfeer. Deze plank past perfect in zowel klassieke, rustieke als moderne interieurs, waardoor uw huis altijd een uitnodigende uitstraling heeft.

Elke plank heeft een breedte van 22,60 cm. Door te kiezen voor een bredere plank zoals de PVC plank Onyx, lijkt zelfs een kleine (woon)kamer (optisch) groter. Elke plank heeft een 4 zijdige microvelling, waardoor subtiel het planken patroon naar voren komt.

Klik PVC en vloerverwarming

Klik PVC vloeren, zoals de OTIUM Onyx, zijn perfect te combineren met (traditionele) vloerverwarming. Door de uitstekende warmtegeleiding wordt de warmte gelijkmatig verspreid, wat zorgt voor een aangename en constante temperatuur. Heeft u een elektrische vloerverwarming? Dan raden wij deze PVC vloer niet aan.

Klik PVC en ondervloer

De klik PVC vloerplank Onyx is voorzien van een geïntegreerde ondervloer voor extra gemak. Heeft u onderburen waar u rekening mee moet houden? Dan is het noodzakelijk om een extra ondervloer te plaatsen, aangezien de geïntegreerde ondervloer niet voldoet aan de 10 dB norm.

Klik PVC slijtvast

De Onyx klik PVC vloerplank heeft een indrukwekkende slijtlaag van 0,55 mm, wat betekent dat deze vloer zeer goed bestand is tegen slijtage. Voor een langere levensduur raden wij altijd aan om de juiste vloerbescherming te gebruiken.

Klik PVC planken of visgraat

Bij De Vloeren Kenner vindt u klik PVC vloeren in diverse soorten, maten, kleuren en patronen. Valt de kleur Onyx precies in de smaak, maar zoekt u een klassiek visgraatpatroon? Geen probleem. Deze kleur is namelijk ook beschikbaar als klik PVC visgraat. Ontdek ons volledige assortiment PVC planken of bezoek onze showroom voor meer inspiratie.

Downloads
Ondervloer
Installatie
Onderhoud

Het onderhouden van uw klik PVC vloer

Onderhoud vloer - De Vloeren Kenner OTIUM at Home PVC reiniger 1L

Het onderhouden van uw klik PVC vloer

Voor dagelijkse reiniging is het voldoende om uw vloer met een zachte bezem of stofzuiger schoon te houden. Heeft u te maken met hardnekkig vuil of vlekken? Geen probleem! Een licht vochtige dweil en de OTIUM PVC reiniger in uw dweilwater is voldoende om uw vloer er weer als nieuw uit te laten zien.

Om de levensduur van uw klik PVC vloer te verlengen, is het aan te raden om viltjes onder uw meubels te plaatsen en ook een vloermat bij de ingang van uw huis kan wonderen doen om vuil en vocht van buitenaf te voorkomen.

Specificaties

Specificaties

Merk

OTIUM At Home

Soort

Klik PVC

Verkoopeenheid

m2

Inhoud

2,21 m2

Kleur

Bruin

Oppervlakte structuur

Hout structuur

Breedte

22,60 cm

Lengte

122,00 cm

Dikte

5,20 mm

Slijtlaag

0,55 mm

Model

Plank

Velling

MV4 – microvelling aan alle zijden

Verbinding

Droplock / dropdown

Legmethode

Zwevend

Warmteweerstand

0,050 m2 K/W

Geschikt voor vloerverwarming

Ja

Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen

Hieronder de meest gestelde vragen over klik PVC vloeren

Wat is het verschil tussen klik en plak PVC?

Bij klik PVC vloeren zit er een geïntegreerde ondervloer onder de planken. Hierdoor kan de klik PVC vloer zwevend gelegd worden, zonder het gebruik van lijm. Plak PVC moet verlijmd worden op een volledig vlak en egale ondergrond.

Wat voelt warmer aan PVC of laminaat?

In combinatie met vloerverwarming, voelt PVC een stuk warmer aan. PVC vloeren kunnen namelijk makkelijker de warmte geleiden.

Is egaliseren ook nodig bij klik PVC?

Om een klik PVC vloer goed te kunnen (laten) leggen, is het van belang dat de ondergrond goed egaal is. Bij een klik PVC vloer mogen de oneffenheden maar minimaal zijn. Als de ondergrond dus veel of grote oneffenheden heeft, is het raadzaam om de ondergrond eerst te (laten) egaliseren.

Moet een klik PVC vloer ook acclimatiseren?

Ja zeker, het advies is om de vloer 48 uur te laten acclimatiseren. De operitmale materiaal en bouw temperatuur voor het leggen van de vloer is tussen de 18 en 29 graden.