Bekijk hele Assortiment
Home/PVC vloeren/Klik PVC/OTIUM klik PVC plank Opal

Klantbeoordeling 9.1/10

OTIUM klik PVC plank Opal

Nieuw Aanbieding!

Klantbeoordeling 9.1/10

OTIUM klik PVC plank Opal

  • Geschikt voor vloerverwarming en -koeling

  • Makkelijk in onderhoud

  • Waterbestendig

  • Voorzien van een geïntegreerde ondervloer

  • Zonder ftalaat weekmakers

Korting  9,40
Onze m2 prijs
 25,55

1 pak = 2,21 m2

m2
+
%
=
2,21
m2
€ 56,47
Productomschrijving

OTIUM klik PVC plank Opal

Met de OTIUM klik PVC plank Opal heeft u een parel van een vloer. De prachtige PVC vloer heeft een prachtige donkerbruine kleur, met duidelijke houttekening en weinig noesten. De duidelijke houttekening is ook nog eens voelbaar, wat de vloer natuurgetrouw laat aanvoelen.

Met een breedte van 22,60 cm is de PVC plank iets breder dan gemiddeld, wat bijdraagt aan een ruimtelijker gevoel in de kamer. De lengte van 122 cm en de vierzijdige microvelling creëren de illusie van een echte donkere houten vloer, maar met alle voordelen van een PVC vloer.

Een donkerbruine kleur zoals Opal lijkt misschien lastig te combineren in een interieur, maar niks is minder waar. Met een prachtige donkere PVC vloer kunt u vele kanten opgaan in uw interieur. Van landelijk, industrieel naar minimalistisch. Wat uw interieur smaak ook is, met een prachtige donkere vloer maakt u altijd een statement!

Klik PVC en vloerverwarming

De OTIUM klik PVC plank in de kleur Opal is perfect te combineren met vloerverwarming, wat bijdraagt aan een extra gevoel van comfort en luxe in uw woning. PVC is van nature een uitstekende warmtegeleider, waardoor de warmte van de vloerverwarming doeltreffend naar de oppervlakte wordt overgebracht. Dit zorgt voor een snelle en gelijkmatige opwarming van de ruimte.

Het gebruik van een elektrische vloerverwarming wordt afgeraden in combinatie met de PVC vloeren van Otium at Home.

Klik PVC en ondervloer

De OTIUM klik PVC vloeren zijn al uitgerust met een geïntegreerde ondervloer, waardoor een extra ondervloer in de meeste situaties overbodig is. Het is wel van groot belang dat de ondergrond glad is en vrij van oneffenheden. Helaas voldoet de geïntegreerde ondervloer niet aan de 10 dB eis voor appartementen.

Klik PVC en slijtvast

Met een slijtlaag van 0,55 mm is de PVC vloer Opal zeer slijtvast en geschikt voor intensief gebruik. Dit maakt het ideaal voor gezinnen met kinderen, huisdieren of drukbezochte ruimtes zoals de woonkamer of keuken. Dankzij de stevige slijtlaag blijft uw vloer er als nieuw uitzien, zelfs na jarenlang gebruik.

Klik PVC planken of visgraat

Bij De Vloeren Kenner kunt u kiezen uit een breed scala aan klik PVC vloeren in verschillende stijlen, afmetingen, kleuren en patronen. Als de kleur Opal u aanspreekt maar u liever een klassiek visgraatpatroon wilt, is dat geen enkel probleem. Deze kleur is namelijk ook verkrijgbaar als klik PVC visgraat. Verken ons volledige assortiment PVC planken of breng een bezoek aan onze showroom voor nog meer inspiratie.

Downloads
Ondervloer
Installatie
Onderhoud

Het onderhouden van uw klik PVC vloer

Onderhoud vloer - De Vloeren Kenner OTIUM at Home PVC reiniger 1L

Het onderhouden van uw klik PVC vloer

Voor dagelijkse reiniging is het voldoende om uw vloer met een zachte bezem of stofzuiger schoon te houden. Heeft u te maken met hardnekkig vuil of vlekken? Geen probleem! Een licht vochtige dweil en de OTIUM PVC reiniger in uw dweilwater is voldoende om uw vloer er weer als nieuw uit te laten zien.

Om de levensduur van uw klik PVC vloer te verlengen, is het aan te raden om viltjes onder uw meubels te plaatsen en ook een vloermat bij de ingang van uw huis kan wonderen doen om vuil en vocht van buitenaf te voorkomen.

Specificaties

Specificaties

Merk

OTIUM At Home

Soort

Klik PVC

Verkoopeenheid

m2

Inhoud

2,21 m2

Kleur

Bruin

Oppervlakte structuur

Hout structuur

Breedte

22,60 cm

Lengte

122,00 cm

Dikte

5,20 mm

Slijtlaag

0,55 mm

Model

Plank

Velling

MV4 – microvelling aan alle zijden

Verbinding

Droplock / dropdown

Legmethode

Zwevend

Warmteweerstand

0,050 m2 K/W

Geschikt voor vloerverwarming

Ja

Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen

Hieronder de meest gestelde vragen over klik PVC vloeren

Wat is het verschil tussen klik en plak PVC?

Bij klik PVC vloeren zit er een geïntegreerde ondervloer onder de planken. Hierdoor kan de klik PVC vloer zwevend gelegd worden, zonder het gebruik van lijm. Plak PVC moet verlijmd worden op een volledig vlak en egale ondergrond.

Wat voelt warmer aan PVC of laminaat?

In combinatie met vloerverwarming, voelt PVC een stuk warmer aan. PVC vloeren kunnen namelijk makkelijker de warmte geleiden.

Is egaliseren ook nodig bij klik PVC?

Om een klik PVC vloer goed te kunnen (laten) leggen, is het van belang dat de ondergrond goed egaal is. Bij een klik PVC vloer mogen de oneffenheden maar minimaal zijn. Als de ondergrond dus veel of grote oneffenheden heeft, is het raadzaam om de ondergrond eerst te (laten) egaliseren.

Moet een klik PVC vloer ook acclimatiseren?

Ja zeker, het advies is om de vloer 48 uur te laten acclimatiseren. De operitmale materiaal en bouw temperatuur voor het leggen van de vloer is tussen de 18 en 29 graden.