Bekijk hele Assortiment
Home/PVC vloeren/Plak PVC (dryback)/Douwes Dekker plak PVC brede plank Bastognekoek

Klantbeoordeling 9.1/10

Douwes Dekker plak PVC brede plank Bastognekoek

Aanbieding!

Klantbeoordeling 9.1/10

Douwes Dekker plak PVC brede plank Bastognekoek

  • Geschikt voor vloerverwarming en -koeling

  • Waterbestendig

  • Makkelijk in onderhoud

  • Ook verkrijgbaar in een klik-variant

Korting  17,50
Onze m2 prijs
 25,45

1 pak = 3,48 m2

m2
+
%
=
3,48
m2
€ 88,57
Productomschrijving

Douwes Dekker plak PVC brede plank Bastogne koek

De Douwes Dekker plak PVC brede plank Bastognekoek is een prachtige donkere PVC vloer. De naam Bastognekoek verklapt al hoe deze vloer er uit ziet. Namelijk planken met een prachtige diep bruine kleur met prachtige subtiele kleurnuances. Door deze prachtige donker warme vloer te combineren met lichte meubels en lichte wanden ontstaat er een mooi contrast tussen de vloer en het interieur. Dit laat deze prachtige PVC vloer nog meer tot zijn recht komen. De PVC vloer heeft een warme kleur, maar laat door de lage warmteweerstand ook gemakkelijk de vloerverwarming werken. De extra brede planken zorgen ook voor optisch een ruimere kamer, ideaal voor de kamers die wel wat ruimer mogen lijken. Door de lage warmteweerstand is de vloer geschikt voor vloerverwarming en -koeling. Daarnaast heeft de vloer ook een watervaste constructie met een slijtlaag van maar liefst 0,55 mm, dit maakt de PVC vloer enorm slijtvast.

Het installeren van de dryback / plak PVC van Douwes Dekker dient verlijmd te gebeuren. Door dat de planken maar 2,5 mm dik zijn is het wel van groot belang dat de ondergrond waar het op geïnstalleerd moet worden volledig egaal is en geen enkele oneffenheid heeft. Als de ondergrond nog niet egaal is kan er voor gekozen worden om de vloer eerst te (laten) egaliseren door middel van egaline.

Downloads
Lijm
Installatie
Onderhoud

Het onderhoud van uw PVC vloer

Onderhoud vloer - De Vloeren Kenner

Het onderhoud van uw PVC vloer

Het grote voordeel aan een PVC vloer is het onderhoud. De vloer is gelukkig erg onderhoudsvriendelijk en is met een PVC reiniger van Douwes Dekker gelukkig gemakkelijk schoon te houden. Maar ook het gebruik van de juiste bescherming onder het meubilair en het gebruik van een deurmat zorgt er voor dat de vloer nog langer mee gaat.

Specificaties

Specificaties

Merk

Douwes Dekker

Verkoopeenheid

m2

Oppervlakte structuur

Embossed in register

Collectie

Ambitieus riante plank

Breedte

22,86 cm

Lengte

152,40 cm

Dikte

2,50 mm

Soort

Plak/dryback PVC

Model

Plank

Velling

MV4 – microvelling aan alle zijden

Verbinding

Geen (dryback)

Legmethode

Verlijmd

Geschikt voor vloerverwarming

Ja

Geschikt voor vloerkoeling

Ja

Slijtlaag

0,55 mm

Inhoud

3,48 m2

Kleur

Bruin

Warmteweerstand

0,017 m2 K/W

Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen

Hieronder de meest gestelde vragen over PVC vloeren

Wat is een PVC vloer?

Een PVC vloer is een vloerbedekking gemaakt van polyvinylchloride (PVC). Het bestaat uit verschillende lagen PVC die samen zijn geperst tot planken of tegels.

Kan een PVC vloer ook in de badkamer?

De PVC vloeren van Douwes Dekker zijn waterbestendig. Dit maakt een PVC vloer geschikt voor echt elke ruimte in huis, ook de badkamer. Overmatig gebruik van water raden wij wel af.

Ik heb nog dichte pakken PVC vloer over, kan dit retour?

Ongeopende pakken PVC mogen binnen het retourtermijn van 30 dagen retour gebracht worden. Op maat gemaakte producten zoals bijvoorbeeld gelakte (mdf) plinten niet.

Is PVC duurzaam?

PVC vloeren zijn over het algemeen erg duurzaam en bestand tegen slijtage. De gemiddelde levensduur van de PVC vloeren van Douwes Dekker zit tussen de 10 en 15 jaar, afhankelijk van het gebruik.