Bekijk hele Assortiment
Home/PVC vloeren/Plak PVC (dryback)/OTIUM plak PVC plank Opal

Klantbeoordeling 9.1/10

OTIUM plak PVC plank Opal

Nieuw Aanbieding!

Klantbeoordeling 9.1/10

OTIUM plak PVC plank Opal

  • Geschikt voor vloerverwarming en -koeling

  • Snel geleverd of af te halen

  • Waterbestendig

  • Makkelijk in onderhoud

  • Ook verkrijgbaar in een klik-variant

Korting  11,60
Onze m2 prijs
 20,35

1 pak = 4,46 m2

m2
+
%
=
4,46
m2
€ 90,76
Productomschrijving

OTIUM plak PVC plank Opal

Met de OTIUM plak PVC plank Opal heeft u een parel van een vloer. De prachtige PVC vloer heeft een prachtige donkerbruine kleur, met duidelijke houttekening en weinig noesten. De duidelijke houttekening is ook nog eens voelbaar, wat de vloer natuurgetrouw laat aanvoelen.

Met een breedte van 22,86 cm is de PVC plank iets breder dan gemiddeld, wat bijdraagt aan een ruimtelijker gevoel in de kamer. De lengte van 122 cm en de vierzijdige microvelling creëren de illusie van een echte donkere houten vloer, maar met alle voordelen van een PVC vloer.

Een donkerbruine kleur zoals Opal lijkt misschien lastig te combineren in een interieur, maar niks is minder waar. Met een prachtige donkere PVC vloer kunt u vele kanten opgaan in uw interieur. Van landelijk, industrieel naar minimalistisch. Wat uw interieur smaak ook is, met een prachtige donkere vloer maakt u altijd een statement!

Plak PVC vloeren en vloerverwarming

De OTIUM plak PVC plank in de kleur Opal is perfect te combineren met vloerverwarming, wat bijdraagt aan een extra gevoel van comfort en luxe in uw woning. PVC is van nature een uitstekende warmtegeleider, waardoor de warmte van de vloerverwarming doeltreffend naar de oppervlakte wordt overgebracht. Dit zorgt voor een snelle en gelijkmatige opwarming van de ruimte.

Plak PVC vloeren en krasbestendigheid

Met een slijtlaag van 0,55 mm is de PVC vloer Opal zeer slijtvast en geschikt voor intensief gebruik. Dit maakt het ideaal voor gezinnen met kinderen, huisdieren of drukbezochte ruimtes zoals de woonkamer of keuken. Dankzij de stevige slijtlaag blijft uw vloer er als nieuw uitzien, zelfs na jarenlang gebruik.

Plak PVC vloeren en waterbestendigheid

Hoe fijn is het om een PVC vloer door te kunnen leggen in elke, maar dan ook echt élke ruimte? Nou dat kan met de plak PVC vloer Opal. Deze plak PVC vloer is namelijk waterbestendig. Hierdoor kunt u de vloer ook doorleggen in ruimtes zoals een badkamer of keuken.

Plak PVC planken, visgraat of Hongaarse punt

Ontdek de veelzijdigheid van de Opal plak PVC vloer. Niet alleen verkrijgbaar in rechte planken, maar ook als prachtige visgraatvloer. Liever een warmere tint of juist eerder een vloer met een whitewash uitstraling? Ontdek ons assortiment plak PVC vloeren of breng een bezoek aan onze showroom voor inspiratie!

Downloads
Lijm
Installatie
Onderhoud

Het onderhoud van een plak PVC vloer

Onderhoud vloer - De Vloeren Kenner OTIUM at Home PVC reiniger 1L

Het onderhoud van een plak PVC vloer

Voor dagelijkse reiniging is het voldoende om uw plak PVC vloer met een zachte bezem of stofzuiger schoon te houden. Heeft u te maken met hardnekkig vuil of vlekken? Geen probleem! Een licht vochtige dweil en de OTIUM PVC reiniger in uw dweilwater is voldoende om uw vloer er weer als nieuw uit te laten zien.

Om de levensduur van uw plak PVC vloer te verlengen, is het aan te raden om viltjes onder uw meubels te plaatsen en ook een vloermat bij de ingang van uw huis kan wonderen doen om vuil en vocht van buitenaf te voorkomen.

Specificaties

Specificaties

Merk

OTIUM At Home

Soort

Plak/dryback PVC

Verkoopeenheid

m2

Inhoud

4,46 m2

Kleur

Bruin

Oppervlakte structuur

Hout structuur

Breedte

22,86 cm

Lengte

121,92 cm

Dikte

2,50 mm

Slijtlaag

0,55 mm

Model

Plank

Velling

MV4 – microvelling aan alle zijden

Verbinding

Geen (dryback)

Legmethode

Verlijmd

Warmteweerstand

0,017 m2 K/W

Geschikt voor vloerverwarming

Ja

Geschikt voor vloerkoeling

Ja

Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen

Hieronder de meest gestelde vragen over plak PVC vloeren

Wat is het verschil tussen klik en plak PVC?

Bij klik PVC vloeren zit er een geïntegreerde ondervloer onder de planken. Hierdoor kan de klik PVC vloer zwevend gelegd worden, zonder het gebruik van lijm. Plak PVC moet verlijmd worden op een volledig vlak en egale ondergrond.

Moet een PVC vloer eerst acclimatiseren?

Ja zeker, het advies is om de PVC vloer 48 uur te laten acclimatiseren.

Is klik PVC duurder dan plak PVC?

Over het algemeen is klik PVC iets duurder. Dit heeft er mee te maken dat de meest klik PVC vloeren een geïntegreerde ondervloer hebben.

Wat betekent de slijtlaag van een PVC vloer?

De slijtlaag geeft aan hoe krasbestendig de PVC vloer is. Een hogere slijtlaag betekent ook een langere levensduur.

Kan plak PVC met vloerverwarming en verkoeling?

Ja zeker! Met een plak PVC vloer heeft u veel profijt van uw vloerverwarming en / of vloerkoeling.