Bekijk hele Assortiment
Home/PVC vloeren/Plak PVC (dryback)/Sense plak PVC plank 380

Klantbeoordeling 9.1/10

Sense plak PVC plank 380

Aanbieding!

Klantbeoordeling 9.1/10

Sense plak PVC plank 380

  • Geschikt voor vloerverwarming en koeling

  • Onderhoudsvriendelijk

  • Slijtvast

  • Ook verkrijgbaar in klik-variant

Korting  9,75
Onze m2 prijs
 29,20

1 pak = 3,34 m2

m2
+
%
=
3,34
m2
€ 97,53
Productomschrijving

Sense plak PVC plank 380

De Sense plak PVC plank 380 heeft een prachtige warmbruine kleur met een natuurgetrouwe uitstraling. Elke PVC plank heeft een diepgaande warmbruine tint, met een duidelijk aanwezige houttekening. Ook treft u op enkele planken ook een kleine noest. De voelbare houtstructuur op elke plank draag bij aan een authentieke houten vloerbeleving. Vanwege zijn warme en licht rustieke uitstraling kan deze PVC vloer naadloos worden geïntegreerd in diverse interieurstijlen. Het gebruik van warme tinten in uw interieur benadrukt de algehele warmte die deze vloer uitstraalt en creëert een gezellige sfeer in uw hele huis. Aan de andere kant biedt de vloer ook de mogelijkheid om contrasten in kleur te creëren; combineer deze vloer met zachte, aardse tinten voor een harmonieuze uitstraling.

De Sense plak PVC plank 380 is maar 2,5 mm dik en heeft een lage warmteweerstand. Dit maakt de vloer geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. Omdat de PVC vloer zo dun is, is het wel van groot belang dat de ondergrond volledig egaal is. Als de ondervloer nog niet egaal is, is het goed om deze te (laten) egaliseren door middel van egaline. Vervolgens kunt u de vloer verlijmen met een speciale PVC lijm op de geëgaliseerde ondergrond.

Een van de grootste voordelen van PVC vloeren is de slijtlaag. Ook bij de Sense PVC plank 380 is deze maar liefst 0,55 mm. Dit maakt deze vloer geschikt voor intensief gebruik. Schade zal niet snel ontstaan aan deze vloer. Daarnaast zijn de PVC vloeren van Sense ook water bestendig. De vloer kan dus ook prima gebruikt worden in een keuken of badkamer. De PVC vloeren van Sense worden uit 100% zuiver materiaal samengesteld en er wordt enkel met biologische weekmakers gewerkt. Ook hebben de Sense PVC vloeren een Reach certificaat, hiermee wordt aangetoond dat alle vloeren 100% ftalaat-vrij. Kortom, een prachtige vloer met een lange levensduur en recyclebaar.

Downloads
Lijm
Installatie
Onderhoud

Het onderhoud van uw PVC vloer

Onderhoud vloer - De Vloeren Kenner

Het onderhoud van uw PVC vloer

Het onderhouden van uw PVC vloer begint bij het zoveel mogelijk buiten houden van viezigheid. Dit kan door een goede, stevige deurmat te plaatsen. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden, kijk eens bij ons entree matten assortiment. Daarnaast raden wij het aan om uw meubels te voorzien van de juiste bescherming, zoals viltjes en/of wieltjes. Dit kan ongewenste schade door het verschuiven van bijvoorbeeld stoelen voorkomen.

Stofzuigen is natuurlijk altijd mogelijk met de vloer. Mocht het toch tijd zijn voor een goede dweilbeurt, kan dat uiteraard ook. Kies hiervoor wel een juist reinigingsmiddel wat speciaal is ontworpen voor de Sense PVC vloeren, zoals de Sense PVC reiniger. Voeg dit toe aan uw dweilwater en reinig uw vloer lichtvochtig.

Specificaties

Specificaties

Merk

Sense

Soort

Plak/dryback PVC

Verkoopeenheid

m2

Inhoud

3,34 m2

Kleur

Bruin

Oppervlakte structuur

Hout structuur

Collectie

Sense P

Breedte

22,80 cm

Lengte

121,90 cm

Dikte

2,50 mm

Slijtlaag

0,55 mm

Model

Plank

Velling

MV4 – microvelling aan alle zijden

Verbinding

Geen (dryback)

Legmethode

Verlijmd

Warmteweerstand

0,025 m2 K/W

Geschikt voor vloerverwarming

Ja

Geschikt voor vloerkoeling

Ja

Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen

Hieronder de meest gestelde vragen over PVC vloeren

Wat is een PVC vloer?

Een PVC vloer is een vloerbedekking gemaakt van polyvinylchloride (PVC). Het bestaat uit verschillende lagen PVC die samen zijn geperst tot planken of tegels.

Kan een PVC vloer ook in de badkamer?

De PVC vloeren van Douwes Dekker zijn waterbestendig. Dit maakt een PVC vloer geschikt voor echt elke ruimte in huis, ook de badkamer. Overmatig gebruik van water raden wij wel af.

Ik heb nog dichte pakken PVC vloer over, kan dit retour?

Ongeopende pakken PVC mogen binnen het retourtermijn van 30 dagen retour gebracht worden. Op maat gemaakte producten zoals bijvoorbeeld gelakte (mdf) plinten niet.

Is de PVC vloer geschikt voor mensen met een allergie?

Sense gebruikt enkel zuivere grondstoffen voor de productie van hun PVC vloeren. Zij hebben dan ook als één van de weinigen een REACH certificering, de meest uitgebreide test op chemische bestanddelen. Op de toplaag brengen zij nog een extra antistatische en antibacteriële behandeling aan. Dit is een bescherming tegen met name de escherichia coli en staphylococcus bacterie. De Sense PVC vloeren zijn daarmee één van de minst gevoelige vloeren.

Kan ik de PVC vloer met een stoomreiniger reinigen?

Een stoomreiniger wordt in principe afgeraden, ondanks dat de PVC vloer er wel tegen kan. De stoom kan de lijm onder een dryback vloer aantasten. Bij een PVC vloer met clicksysteem kan de stoom tussen de voegen komen en daardoor misschien onder de vloer terecht komen. Het is beter om dit te voorkomen.