Bekijk hele Assortiment
Home/PVC vloeren/PVC tegels/OTIUM klik PVC tegel Kilimanjaro

Klantbeoordeling 9.1/10

OTIUM klik PVC tegel Kilimanjaro

Nieuw Aanbieding!

Klantbeoordeling 9.1/10

OTIUM klik PVC tegel Kilimanjaro

  • Geschikt voor vloerverwarming en -koeling

  • Voorzien van een geïntegreerde ondervloer

  • Slijtvast en natuurgetrouw

  • Stoere betonlook PVC vloer

  • Onderhoudsvriendelijk

Korting  9,80
Onze m2 prijs
 27,15

1 pak = 2,23 m2

m2
+
%
=
2,23
m2
€ 60,54
Productomschrijving

OTIUM klik PVC tegel Kilimanjaro

Met de klik PVC tegel Kilimanjaro heeft u een stoere en robuuste vloer in huis. Deze PVC vloer is niet voor niets vernoemd naar Kilimanjaro. Net zoals de berg, heeft de PVC vloer een stoere robuuste uitstraling. Elke tegel heeft een voelbare steenstructuur en een prachtige donkergrijze kleur met een koele ondertoon. Deze stoere betonlook PVC tegel vloer zal daarom ook binnen een industriële inrichting helemaal tot zijn recht komen.

De rechthoekige PVC tegel heeft een lengte van 61 cm en een breedte van 30,5 cm. Hierdoor kunt u ervoor kiezen om de ruimte optisch langer of juist breder te laten ogen. Met de 4-zijdige microvelling wordt het steenpatroon nog duidelijker zichtbaar. De klik PVC tegel van OTIUM is 5,2 mm dik en voorzien van een droplock kliksysteem, waardoor het leggen van de vloer erg eenvoudig is.

Klik PVC tegel en vloerverwarming

Net zoals de berg kan de klik PVC tegel Kilimanjaro goed tegen warmte. Door de lage warmteweerstand kan deze klik PVC tegel vloer prima de warmte van de meeste vloerverwarmingssystemen doorlaten.

Heeft u een elektrische vloerverwarming? Dan raden wij het gebruik van de klik PVC tegel Kilimanjaro wel af.

Klik PVC tegel en ondervloer

Door de geïntegreerde ondervloer is het meestal niet nodig om nog een extra ondervloer te gebruiken. Wel is het van groot belang dat de (betonnen) ondergrond stevig en egaal is. Er mogen geen oneffenheden in de ondergrond zitten.

De geïntegreerde ondervloer voldoet helaas niet aan de 10dB norm voor appartementen. Heeft u dus onderburen waar u rekening mee moet houden? Dan heeft u wel een extra ondervloer nodig.

Klik PVC tegel en slijtvast

De klik PVC tegel Kilimanjaro kan best wel tegen een stootje, de vloer heet niet voor niets Kilimanjaro. De PVC tegels hebben een toplaag van maar liefst 0,55 mm. Door deze toplaag wordt de vloer beschermt tegen krassen en slijtage. Dit maakt de PVC vloer geschikt voor intensief gebruik.

Gebruik altijd de juiste vloerbescherming onder uw meubels. Hiermee voorkomt u onnodige problemen.

Klik PVC assortiment

Bij De Vloeren Kenner kunt u kiezen uit een breed scala aan klik PVC vloeren in verschillende stijlen, afmetingen, kleuren en patronen.  Zo is er voor ieder interieur en persoonlijke smaak een geschikte vloer te vinden. Bekijk alle PVC vloeren online of breng eens een bezoek aan onze showroom voor meer inspiratie.

Downloads
Ondervloer
Installatie
Onderhoud

Het onderhoud van uw klik PVC vloer

Onderhoud vloer - De Vloeren Kenner OTIUM at Home PVC reiniger 1L

Het onderhoud van uw klik PVC vloer

Het onderhouden van de Kilimanjaro klik PVC tegel vloer is echt een makkie.

Maak het onderhouden van uw klik PVC vloer nog makkelijker door een goede vloermat te plaatsen. Hiermee blijft viezigheid, vocht en gesteente van uw vloer. Dat scheelt weer in het stofzuigen. Naast het stofzuigen kunt u ook de PVC vloer dweilen. Voeg OTIUM PVC reiniger toe aan schoon dweilwater en reinig licht vochtig uw vloer.

Specificaties

Specificaties

Merk

OTIUM At Home

Soort

Klik PVC

Verkoopeenheid

m2

Inhoud

2,23 m2

Kleur

Grijs

Oppervlakte structuur

Steen structuur

Breedte

30,50 cm

Lengte

61,00 cm

Dikte

5,20 mm

Slijtlaag

0,55 mm

Model

Tegel

Velling

MV4 – microvelling aan alle zijden

Verbinding

Droplock / dropdown

Legmethode

Zwevend

Warmteweerstand

0,050 m2 K/W

Geschikt voor vloerverwarming

Ja

Geschikt voor vloerkoeling

Ja

Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen

Hieronder de meest gestelde vragen over PVC vloeren

Wat is het verschil tussen klik en plak PVC?

Bij klik PVC vloeren zit er een geïntegreerde ondervloer onder de planken. Hierdoor kan de klik PVC vloer zwevend gelegd worden, zonder het gebruik van lijm. Plak PVC moet verlijmd worden op een volledig vlak en egale ondergrond.

Wat voelt warmer aan PVC of laminaat?

In combinatie met vloerverwarming, voelt PVC een stuk warmer aan. PVC vloeren kunnen namelijk makkelijker de warmte geleiden.

Is egaliseren ook nodig bij klik PVC?

Om een klik PVC vloer goed te kunnen (laten) leggen, is het van belang dat de ondergrond goed egaal is. Bij een klik PVC vloer mogen de oneffenheden maar minimaal zijn. Als de ondergrond dus veel of grote oneffenheden heeft, is het raadzaam om de ondergrond eerst te (laten) egaliseren.

Moet een klik PVC vloer ook acclimatiseren?

Ja zeker, het advies is om de vloer 48 uur te laten acclimatiseren. De optimale materiaal en bouw temperatuur voor het leggen van de vloer is tussen de 18 en 29 graden.