Bekijk hele Assortiment
Home/PVC vloeren/PVC tegels/OTIUM klik PVC tegel Pirin

Klantbeoordeling 9.1/10

OTIUM klik PVC tegel Pirin

Nieuw Aanbieding!

Klantbeoordeling 9.1/10

OTIUM klik PVC tegel Pirin

  • Geschikt voor vloerverwarming en -koeling

  • Voorzien van een geïntegreerde ondervloer

  • Slijtvast en natuurgetrouw

  • Stoere betonlook PVC vloer

  • Onderhoudsvriendelijk

Korting  9,80
Onze m2 prijs
 27,15

1 pak = 2,23 m2

m2
+
%
=
2,23
m2
€ 60,54
Productomschrijving

OTIUM klik PVC tegel Pirin

Haal een betonlook vloer in huis met de OTIUM klik PVC tegel Pirin. Door de voelbare steenstructuur lijken de klik PVC tegels van OTIUM bijna identiek aan een echte stenen vloer. Door de lichtgrijze kleur is de PVC vloer een soort leeg canvas, hierdoor kunnen andere kleuren in uw interieur echt tot zijn recht komen. Een betonlook PVC vloer, zoals de Pirin voegt een ruw randje toe aan uw interieur, dat net genoeg contrast kan bieden zonder overweldigend te zijn.

De rechthoekige PVC tegel heeft een lengte van 61 cm en een breedte van 30,5 cm. Hierdoor kunt u ervoor kiezen om de ruimte optisch langer of juist breder te laten ogen. Met de 4-zijdige microvelling wordt het steenpatroon nog duidelijker zichtbaar. De klik PVC tegel van OTIUM is 5,2 mm dik en voorzien van een droplock kliksysteem, waardoor het leggen van de vloer erg eenvoudig is.

Klik PVC tegel en vloerverwarming

De klik PVC tegel Pirin van OTIUM is door de lage warmteweerstand van 0,050 m2k/w uitermate geschikt voor de meeste vloerverwarmingssystemen. Enkel het gebruik van deze PVC tegel in combinatie met een elektrisch vloerverwarmingssysteem is afgeraden.

Klik PVC tegel en ondervloer

De klik PVC tegel heeft al een geïntegreerde ondervloer. Een extra ondervloer is hierdoor in de meeste gevallen overbodig. Een ondergrond moet wel stevig en egaal zijn. In de leg instructie onder het kopje downloads leest u alle vereisten voor uw ondergrond terug.

Klik PVC tegel en slijtvast

Een belangrijke eigenschap van de OTIUM klik PVC tegel Pirin is de hoge slijtvastheid. Dit maakt PVC tegels uitermate geschikt voor intensief gebruik, zowel in woonruimtes als commerciële omgevingen. De toplaag van maar liefst 0,55 mm beschermt de vloer tegen krassen, deuken en slijtage, waardoor de vloer jarenlang zijn mooie uiterlijk behoudt.

Klik PVC assortiment

Bij De Vloeren Kenner kunt u kiezen uit een breed scala aan klik PVC vloeren in verschillende stijlen, afmetingen, kleuren en patronen.  Zo is er voor ieder interieur en persoonlijke smaak een geschikte vloer te vinden. Bekijk alle PVC vloeren online of breng eens een bezoek aan onze showroom voor meer inspiratie.

Downloads
Ondervloer
Installatie
Onderhoud

Het onderhoud van uw klik PVC vloer

Onderhoud vloer - De Vloeren Kenner OTIUM at Home PVC reiniger 1L

Het onderhoud van uw klik PVC vloer

PVC vloeren staan bekend om hun minimale onderhoud. Voor het dagelijks onderhoud is het voldoende om de PVC vloer met een stofzuiger of zachte bezem schoon te houden. Licht vochtig dweilen is ook geen enkel probleem. Voeg OTIUM PVC reiniger toe aan schoon dweilwater.

Om het onderhoud van uw PVC vloer zo veel mogelijk te beperken, kunt u er ook voor kiezen om een goede vloermat te plaatsen. Hiermee houdt u alle viezigheid buiten de deur. Kijk ook eens bij ons assortiment vloer bescherming voor het verlengen van de levensduur van uw klik PVC vloer.

Specificaties

Specificaties

Merk

OTIUM At Home

Soort

Klik PVC

Verkoopeenheid

m2

Inhoud

2,23 m2

Kleur

Grijs

Oppervlakte structuur

Steen structuur

Breedte

30,50 cm

Lengte

61,00 cm

Dikte

5,20 mm

Slijtlaag

0,55 mm

Model

Tegel

Velling

MV4 – microvelling aan alle zijden

Verbinding

Droplock / dropdown

Legmethode

Zwevend

Warmteweerstand

0,050 m2 K/W

Geschikt voor vloerverwarming

Ja

Geschikt voor vloerkoeling

Ja

Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen

Hieronder de meest gestelde vragen over PVC vloeren

Wat is het verschil tussen klik en plak PVC?

Bij klik PVC vloeren zit er een geïntegreerde ondervloer onder de planken. Hierdoor kan de klik PVC vloer zwevend gelegd worden, zonder het gebruik van lijm. Plak PVC moet verlijmd worden op een volledig vlak en egale ondergrond.

Wat voelt warmer aan PVC of laminaat?

In combinatie met vloerverwarming, voelt PVC een stuk warmer aan. PVC vloeren kunnen namelijk makkelijker de warmte geleiden.

Is egaliseren ook nodig bij klik PVC?

Om een klik PVC vloer goed te kunnen (laten) leggen, is het van belang dat de ondergrond goed egaal is. Bij een klik PVC vloer mogen de oneffenheden maar minimaal zijn. Als de ondergrond dus veel of grote oneffenheden heeft, is het raadzaam om de ondergrond eerst te (laten) egaliseren.

Moet een klik PVC vloer ook acclimatiseren?

Ja zeker, het advies is om de vloer 48 uur te laten acclimatiseren. De optimale materiaal en bouw temperatuur voor het leggen van de vloer is tussen de 18 en 29 graden.