Bekijk hele Assortiment
Home/PVC vloeren/Visgraat PVC/Douwes Dekker klik PVC visgraat Gemberkoek

Klantbeoordeling 9.1/10

Douwes Dekker klik PVC visgraat Gemberkoek

Aanbieding!

Klantbeoordeling 9.1/10

Douwes Dekker klik PVC visgraat Gemberkoek

  • Geschikt voor vloerverwarming en -koeling

  • Trendy visgraat patroon

  • Onderhoudsvriendelijk

  • Ook verkrijgbaar in plak variant

Korting  16,00
Onze m2 prijs
 41,95

1 pak = 2,07 m2

m2
+
%
=
2,07
m2
€ 86,84
Productomschrijving

Douwes Dekker klik PVC visgraat Gemberkoek

De Douwes Dekker klik PVC visgraat in de kleur Gemberkoek is een echte look-a-like van hout. Door de mooie natuurlijke eiken kleur, subtiele houttekening en voelbare houtstructuur lijk de vloer in eerste oogopslag op een eiken visgraatvloer, maar dat is het echt niet. De vloer is bijna niet te onderscheiden van onze eiken visgraat vloeren maar heeft wel alle gebruiksgemakken van PVC. Door de microvelling aan alle vier de zijden is het visgraat patroon extra duidelijk zichtbaar. Door te kiezen voor een visgraatpatroon PVC vloer ontstaat er in elk interieur een elegante uitstraling, wat prachtig staat bij oude herenhuizen maar ook in nieuwbouw woningen komt het visgraatpatroon goed tot zijn recht.

De visgraat planken zijn maar 7 mm dik en hebben al een geïntegreerde ondervloer, gemaakt van IXPE materiaal. Hierdoor is een extra ondervloer niet altijd meer nodig. Wel moet er voor installatie een vochtwerende folie geplaatst worden. Mocht er een 10 dB eis zijn, is het mogelijk om een Marathon Super ondervloer te plaatsen. Door de klik verbinding is de vloer ook makkelijk te (laten) installeren. De PVC klik vloeren zijn door de lage warmte weerstand toe te passen op vloerverwarming en koeling. Een ideale vloer in vele ruimtes.

Downloads
Ondervloer
Installatie
Onderhoud

Het onderhoud van uw PVC vloer

PVC reiniger Douwes Dekker 1L

Het onderhoud van uw PVC vloer

Het grootste voordeel aan PVC is het onderhoud. Door de slijtlaag van 0,55 mm is de vloer erg slijtvast. Wel is het advies om de juiste viltjes en wieltjes (type-w) te gebruiken op de vloer. Dit zorgt er voor dat de vloer nog langer mee gaat en er zo min mogelijk krassen ontstaan. Ook het gebruik van een juiste entree mat zorgt er voor dat het meeste vuil buiten de deur blijft. Mocht de vloer toch een schoonmaak beurt nodig hebben kan er naast stofzuigen ook gedweild worden. Gebruik bij het dweilen wel het juiste schoonmaak middel, wat geschikt is voor PVC vloeren. Zoals de PVC reiniger van Douwes Dekker zelf.

Specificaties

Specificaties

Merk

Douwes Dekker

Soort

Klik PVC

Verkoopeenheid

m2

Inhoud

2,07 m2

Kleur

Houtlook

Oppervlakte structuur

Embossed in register

Collectie

Ambitieus visgraat

Breedte

12,00 cm

Lengte

72,00 cm

Dikte

7,00 mm

Slijtlaag

0,55 mm

Model

Visgraat

Velling

MV4 – microvelling aan alle zijden

Verbinding

Droplock / dropdown

Legmethode

Zwevend

Warmteweerstand

0,090 m2 K/W

Geschikt voor vloerverwarming

Ja

Geschikt voor vloerkoeling

Ja

Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen

Hieronder de meest gestelde vragen over PVC vloeren

Wat is een PVC vloer?

Een PVC vloer is een vloerbedekking gemaakt van polyvinylchloride (PVC). Het bestaat uit verschillende lagen PVC die samen zijn geperst tot planken of tegels.

Kan een PVC vloer ook in de badkamer?

De PVC vloeren van Douwes Dekker zijn waterbestendig. Dit maakt een PVC vloer geschikt voor echt elke ruimte in huis, ook de badkamer. Overmatig gebruik van water raden wij wel af.

Ik heb nog dichte pakken PVC vloer over, mag dit retour?

Ongeopende pakken PVC mogen binnen het retourtermijn van 30 dagen retour gebracht worden. Op maat gemaakte producten zoals bijvoorbeeld gelakte (mdf) plinten niet.

Is PVC duurzaam?

PVC vloeren zijn over het algemeen erg duurzaam en bestand tegen slijtage. De gemiddelde levensduur van de PVC vloeren van Douwes Dekker zit tussen de 10 en 15 jaar, afhankelijk van het gebruik.

Wat is het verschil tussen een visgraat en Hongaarse punt?

Een visgraat patroon worden deels haaks tegen elkaar gelegd met een hoek van 90 graden. Dit zorgt voor een geweven effect. Bij een Hongaarse punt worden de punten van de tegels in een hoek van 45 of 60 graden tegen elkaar aangelegd. Hierbij ontstaat een rechte lijn in het patroon.