Bekijk hele Assortiment
Home/PVC vloeren/Visgraat PVC/OTIUM plak PVC visgraat Lux

Klantbeoordeling 9.1/10

OTIUM plak PVC visgraat Lux

Nieuw Aanbieding!

Klantbeoordeling 9.1/10

OTIUM plak PVC visgraat Lux

  • Geschikt voor vloerverwarming en -koeling

  • Snel in huis of af te halen

  • Klassiek visgraat patroon

  • Onderhoudsvriendelijk en slijtvast

  • Waterbestendig

Korting  12,90
Onze m2 prijs
 22,05

1 pak = 3,48 m2

m2
+
%
=
3,48
m2
€ 76,73
Productomschrijving

OTIUM plak PVC visgraat Lux

De OTIUM plak PVC visgraat Lux is bijna niet te onderscheiden van een echte eiken visgraat vloer. Deze PVC vloer heeft niet voor niks de naam Lux gekregen. Lux betekent licht, wat deze PVC vloer al goed omschrijft. De planken hebben allemaal een licht eiken kleur, met een subtiel koele ondertoon. Daarnaast heeft elke plank een voelbare houtstructuur en af en toe een klein noestje. Door de combinatie van structuur en kleur, is de LUX plak PVC visgraat vloer een echte dubbelganger van een echte houten visgraat vloer.

De plak PVC visgraat Lux komt door zijn prachtige klassieke visgraat patroon tot zijn recht in elk interieur. Van een modern minimalistisch interieur met strakke lijnen, neutrale kleuren en eenvoudige meubels tot een landelijk of industrieel interieur, alles is mogelijk met deze prachtige visgraat PVC vloer.

Plak PVC visgraat en vloerverwarming

Plak PVC visgraat vloeren, zoals de OTIUM Lux, zijn perfect te combineren met vloerverwarming. Door de uitstekende warmtegeleiding wordt de warmte gelijkmatig verspreid, wat zorgt voor een aangename en constante temperatuur.

Plak PVC visgraat en krasbestendigheid

De Lux plak PVC visgraat vloer heeft een indrukwekkende slijtlaag van 0,55 mm, wat betekent dat deze vloer zeer goed bestand is tegen slijtage. Voor een langere levensduur raden wij altijd aan om de juiste vloerbescherming te gebruiken.

Plak PVC visgraat en waterbestendigheid

De Lux PVC visgraatvloer is volledig waterbestendig, waardoor hij perfect is voor elke ruimte in uw huis. Stel u voor dat u een mooie visgraatvloer in uw woonkamer, badkamer en keuken hebt!

Dankzij de uitstekende waterbestendigheid kunt u deze vloer zonder zorgen overal installeren en genieten van zijn luxe uitstraling en praktische voordelen.

Plak PVC visgraat, planken of Hongaarse punt

Bij De Vloeren Kenner vindt u plak PVC vloeren in alle denkbare kleuren, maten en patronen. Spreekt de kleur Lux u aan, maar geeft u de voorkeur aan rechte planken? Geen probleem, dat kan ook! Ontdek ons uitgebreide assortiment PVC vloeren online of bezoek onze showroom voor persoonlijk advies.

Downloads
Ondergrond
Installatie
Onderhoud

Het onderhoud van uw visgraat PVC vloer

Onderhoud vloer - De Vloeren Kenner OTIUM at Home PVC reiniger 1L

Het onderhoud van uw visgraat PVC vloer

Voor dagelijkse reiniging is het voldoende om uw vloer met een zachte bezem of stofzuiger schoon te houden. Heeft u te maken met hardnekkig vuil of vlekken? Geen paniek! Een licht vochtige dweil en de OTIUM PVC reiniger zijn voldoende om uw vloer er weer als nieuw uit te laten zien.

Om de levensduur van uw plak PVC vloer te verlengen, is het aan te raden om viltjes onder uw meubels te plaatsen en ook een vloermat bij de ingang van uw huis kan wonderen doen om vuil en vocht van buitenaf te voorkomen.

Specificaties

Specificaties

Merk

OTIUM At Home

Soort

Plak/dryback PVC

Verkoopeenheid

m2

Inhoud

3,48 m2

Kleur

Houtlook

Oppervlakte structuur

Hout structuur

Breedte

15,24 cm

Lengte

76,20 cm

Dikte

2,50 mm

Slijtlaag

0,55 mm

Model

Visgraat

Velling

MV4 – microvelling aan alle zijden

Verbinding

Geen (dryback)

Legmethode

Verlijmd

Warmteweerstand

0,017 m2 K/W

Geschikt voor vloerverwarming

Ja

Geschikt voor vloerkoeling

Ja

Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen

Hieronder de meest gestelde vragen over visgraat PVC vloeren

Is er een verschil tussen Dryback en plak PVC?

Tussen Dryback en Plak PVC zit geen verschil. Het zijn alleen twee verschillende termen.

Is een visgraat vloer mooi in een kleine ruimte?

Een visgraat vloer kan onwijs mooi zijn in een kleine ruimte! Veel mensen denken dat visgraat patronen alleen bedoeld zijn voor grote ruimtes, maar dit is zeker niet het geval! In veel gevallen kan het juist ook optisch ruimer laten lijken.

Ik heb nog dichte pakken PVC vloer over, mag dit retour?

Ongeopende pakken PVC mogen binnen het retourtermijn van 30 dagen retour gebracht worden. Op maat gemaakte producten zoals bijvoorbeeld gelakte (mdf) plinten niet.

Is een visgraat PVC vloer duurzaam?

PVC vloeren zijn over het algemeen erg duurzaam en goed bestand tegen slijtage. Afhankelijk van het gebruik, kan de PVC vloer tientallen jaren mee gaan.

Kan plak PVC met vloerverwarming en verkoeling?

Ja zeker! Met een plak PVC vloer heeft u veel profijt van uw vloerverwarming en / of vloerkoeling.