Bekijk hele Assortiment
Home/Houten vloeren/Eiken Hongaarse punt/Eiken Hongaarse punt Dekkend Wit

Klantbeoordeling 9.1/10

Eiken Hongaarse punt Dekkend Wit

Aanbieding!

Klantbeoordeling 9.1/10

Eiken Hongaarse punt Dekkend Wit

  • Stel hieronder in 4 eenvoudige stappen uw eigen vloer samen!

  • Geschikt voor vloerverwarming en -koeling

  • Afgewerkt met ROYL olie of SKYLT lak

  • Wij zijn FSC en PEFC gecertificeerd

  • Kant en klaar afgewerkt

Korting  47,50
Onze m2 prijs
 67,50
Stel je eigen vloer samen

1. Plank en sortering

2. Bewerking

3. Afwerking

4. Kopen

Kies de breedte van uw eiken vloerdelen

Kies hier de breedte van uw vloerdelen.

Kies de sortering van uw eiken vloerdelen

Kies hier de sortering van uw vloerdelen. Voor meer informatie over de individuele sorteringen verwijzen wij u naar de informatie button rechts bovenin het plaatje van de sortering. Als u de standaard sortering wenst selecteer dan de optie: “rustiek”.

Kies de dikte van uw eiken vloerdelen

Kies hier de dikte van uw vloerdelen. Voor meer informatie over de individuele diktes verwijzen wij u naar de informatie button rechts bovenin het plaatje van de dikte. Als er maar 1 dikte beschikbaar is dan wordt alleen deze getoond.

Kies de lengte van uw eiken vloerdelen

Kies hier de lengte van uw vloerdelen. Voor meer informatie over de individuele lengtes verwijzen wij u naar de informatie button rechts bovenin het plaatje van de lengte. Als er maar 1 lengte beschikbaar is dan wordt alleen deze getoond.

Kies de bewerking van uw eiken vloerdelen

Kies hier een bewerking voor uw vloerdelen. Voor meer informatie over de individuele bewerkingen verwijzen wij u naar de informatie button rechts bovenin het plaatje van de bewerkingen. Als u de standaard sortering wenst selecteer dan de optie: “geschuurd”.

Kies de afwerking van uw eiken vloerdelen

Kies hier een afwerking voor uw vloerdelen. Voor meer informatie over de individuele afwerkingen verwijzen wij u naar de informatie button rechts bovenin het plaatje van de afwerkingen.

Bereken uw vloeroppervlak en uw prijs

Huidige prijs: € 67,50 p/m2

Plank breedte

12,50 cm

Geen meerprijs

De eiken vloer select bevat een beperkt aantal noesten en scheuren. Noesten zijn toegestaan tot een grootte van circa 3-4 cm. Er zitten enkele noesten en scheuren op een plank. De noesten en scheuren zijn gestopt en geschuurd. De eiken vloer heeft een rustige uitstraling met iets levendigheid. Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het hout zijn toegestaan.

Hongaarse punt select, kies voor een strakke en evenwichtige Hongaarse punt vloer van De Vloeren Kenner

Select

 67,50

De eiken vloer premium select bevat nagenoeg geen noesten en scheuren. Noesten zijn toegestaan tot een grootte van circa 0,8 – 1,0 cm. Er zitten nagenoeg geen noesten en scheuren op een plank. De noesten en scheuren zijn gestopt en geschuurd. De eiken vloer heeft een zeer rustige uitstraling met iets levendigheid. Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het hout zijn toegestaan.

Hongaarse punt Premium select, kies voor een strakke en elegante Hongaarse punt vloer van De Vloeren Kenner

Premium select

+  7,50

De totale plank heeft een dikte van 14 mm waarbij de toplaag van 3 mm massief eiken is. De tussenlaag en onderlaag zijn van Populierenhout wat ervoor zorgt dat deze planken uitermate goed geschikt zijn voor vloerverwarming.

14,00 mm

Geen meerprijs

55,30 cm

Geen meerprijs

Al onze planken zijn standaard geschuurd met korrel 120 wat zorgt voor een fijne afwerking.

Geschuurd (standaard)

Geen meerprijs

Met het borstelen van een houten vloer wordt het zachte hout tussen de hardere houtnerven weggeborsteld. Hierdoor worden de houtnerven nog duidelijker zichtbaar.

Borstelen

+  3,50

Bij het diep borstelen worden de planken voor een tweede keer door borstelmachine gehaald. Hierbij wordt er meer druk op het hout uitgeoefend waardoor er meer zacht hout uit de nerf wordt geborsteld. Het resultaat is een plank met een diepere nerf en een stoerdere uitstraling.

Diep borstelen

+  5,00

De vloerdelen zijn standaard voorzien van een laag ROYL olie. Hierdoor is de vloer gelijk in gebruik te nemen na de installatie.
Het advies is om de vloer de eerste twee weken niet nat te reinigen. Mocht u de vloer namelijk te snel gaan dweilen dan kan in het ergste geval de verse olie laag worden aangetast.

ROYL olie (standaard)

Geen meerprijs

Bent u op zoek naar een ultra mat gelakte vloer maar wilt u de kleur van een geoliede vloer? Kies dan voor deze optie.

Overlakbare olie + 2 lagen ultra matte SKYLT lak

+  8,00

Bent u op zoek naar een mat gelakte vloer maar wilt u de kleur van een geoliede vloer? Kies dan voor deze optie.

Overlakbare olie + 2 lagen matte lak

+  8,00

De glanzende lak is helemaal terug van weggeweest. Wilt u de kleur van een geoliede vloer maar de bescherming van een gelakte vloer? Kies dan voor deze optie.

Overlakbare olie + 2 lagen glanzende lak

+  8,00
m2
+
%
=
1,1
m2
1,15
m2
€ 67,50
(excl. btw)

Technische details

Productomschrijving

Eiken Hongaarse punt Dekkend Wit

Heet u altijd al een Hongaarse punt vloer willen hebben en dan ook nog eens in het wit? Dan is deze eiken vloer echt iets voor u. De Hongaarse punt vloer is dekkend wit en afgewerkt met een ultra matte lak. De Hongaarse punt heeft een stijlvol en glad uiterlijk dat zowel modern als klassiek is, en het voegt echt een luxe touch toe aan elke ruimte. De Hongaarse punt vloer is gemaakt van hoogwaardige materialen en afgewerkt met een speciale laklaag – wat betekent dat deze extra goed beschermd is tegen vlekken en intensief gebruik. En het beste is dat u ‘m super makkelijk schoon kunt maken met zachte, neutrale reinigingsmiddelen, dus hij blijft nog jarenlang mooi.

Een witte houten vloer met karakter

Die witte afwerking geeft de Hongaarse punt vloer echt een extra dimensie en past perfect bij het natuurlijke karakter van het hout. Het zorgt voor een heldere en lichte sfeer in de ruimte, terwijl u nog steeds die mooie houtnerf kunt zien. Echt een prachtige textuur! De eiken planken worden eerst behandeld met een witte dekkende primer en daarna afgewerkt met lak voor een mooie finish en extra bescherming. U kunt er ook voor kiezen om de planken eerst te borstelen voordat ze behandeld worden. Zo blijft de structuur en nerf van het hout nog beter zichtbaar. Het borstelen zorgt ervoor dat het zachtere deel van het hout iets dieper ligt, waardoor de nerf nog meer opvalt.

Benieuwd welke kleuren wij nog meer hebben?

Bij De Vloeren Kenner kunt u voor uw Hongaarse punt vloer kiezen uit alle kleuren van de regenboog. Of u nu gaat om een dekkend witte Hongaarse punt vloer of de natuurlijke houtlook, alles is mogelijk. Bekijk ons volledige assortiment aan Hongaarse punt vloer en laat u inspireren door de mogelijkheden.

Snelle levering

Voor geoliede of gelakte vloeren op maat hanteren wij een levertijd van slechts enkele dagen. Hebben wij het lamelparket in de door u gewenste kleur nog op voorraad dan kunnen wij vaak binnen 24 uur uw vloer al leveren. Uiteraard is het ook mogelijk om het lamelparket in onze showroom te komen bekijken.

Downloads
Sorteringen
Olie of lak

Maak een keuze uit vloerolie of vloerlak

Bij De Vloeren Kenner kunt u voor de kleur van uw houten vloer kiezen uit letterlijke alle kleuren van de regenboog. Verder kunt u de houten planken laten afwerken met een vloerolie of een overlakbare kleurolie en twee lagen vloerlak. Hieronder zullen wij beide opties verder uitleggen.

Vloerolie

Onze houten vloer werken wij voornamelijk af met ROYL olie. De vloerolie van ROYL bestaat uit een uniek mengsel van 100% herwinbare natuurlijke oliën en is oplosmiddelvrij. De olie dringt diep door in de poriën van het hout en beschermt de houten vloer langdurig van binnenuit tegen water en vuil. Een met ROYL BIO-OIL afgewerkte eiken lamelparket vloer presteert zelfs bij intensief gebruik perfect. Wij adviseren u de eiken houten vloer schoon te maken met de ROYL Milde Reiniger.

Overlakbare kleurolie en vloerlak

De overlakbare kleurolie van Rigo Verffabriek is een VOS-vrije en oplosmiddelvrije, overlakbare 2 componenten olie-primer voor eiken vloeren. Het geeft een intense kleurverdieping, vergelijkbaar met olie. Na het aanbrengen van de overlakbare kleurolie worden twee lagen lak aangebracht. Hierbij kunt u kiezen voor de ultra matte SKYLT lak, voor de STEP Parketlak mat of voor de STEP Parketlak glans. De parketlak zorgt voor een extra beschermlaag van uw eiken lamelparket vloer. Wij adviseren u de eiken lamelparket vloer schoon te maken met de SKYLT Conditioner of de STEP Milde Reiniger.

Ondervloeren
Verlijmen
Onderhoud
Installatie
Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Is een eiken Hongaarse punt vloer geschikt voor vloerverwarming?

Ja, onze eiken Hongaarse punt vloeren zijn zeer geschikt voor vloerverwarming.

Waarmee maak ik mijn eiken Hongaarse punt vloer vloer schoon?

Dit hangt af van de afwerking van uw Hongaarse punt vloer. Voor Hongaarse punt afgewerkt met onze ROYL olie adviseren wij de ROYL milde reiniger. Is uw Hongaarse punt vloer afgewerkt met onze ultra matte SKYLT lak dan adviseren wij de SKYLT Conditioner. Gebruik altijd de door ons voorgeschreven onderhoudsmiddelen. Deze zijn volledig op uw vloer afgestemd. Andere onderhoudsmiddelen kunnen (onbedoeld) schade aan uw vloer veroorzaken.

Ik heb dichte pakken Hongaarse punt vloer over, mag dit retour?

Op maat gemaakte producten, zoals een eiken Hongaarse punt vloer met olie en/of lak kunnen helaas niet retour. Heeft u de Hongaarse punt onbehandeld afgenomen dan mogen de pakken binnen de retourtermijn van 30 dagen gewoon retour.

Als mijn eiken Hongaarse punt vloer geleverd is, na hoeveel dagen kan ik deze dan leggen?

Wij adviseren u de eiken Hongaarse punt vloer na ontvangst 24 tot 48 uur te laten acclimatiseren in de ruimte waarin deze gelegd zal gaan worden.