Bekijk hele Assortiment
Home/Houten vloeren/Eiken Hongaarse punt/Eiken Hongaarse punt met ultra matte SKYLT lak

Klantbeoordeling 9.1/10

Eiken Hongaarse punt met ultra matte SKYLT lak

Aanbieding!

Klantbeoordeling 9.1/10

Eiken Hongaarse punt met ultra matte SKYLT lak

  • Stel hieronder in 4 eenvoudige stappen uw eigen vloer samen!

  • Geschikt voor vloerverwarming en -koeling

  • Afgewerkt met ROYL olie of SKYLT lak

  • Wij zijn FSC en PEFC gecertificeerd

  • Kant en klaar afgewerkt

Korting  47,50
Onze m2 prijs
 59,50
Stel je eigen vloer samen

1. Plank en sortering

2. Bewerking

3. Afwerking

4. Kopen

Kies de breedte van uw eiken vloerdelen

Kies hier de breedte van uw vloerdelen.

Kies de sortering van uw eiken vloerdelen

Kies hier de sortering van uw vloerdelen. Voor meer informatie over de individuele sorteringen verwijzen wij u naar de informatie button rechts bovenin het plaatje van de sortering. Als u de standaard sortering wenst selecteer dan de optie: “rustiek”.

Kies de dikte van uw eiken vloerdelen

Kies hier de dikte van uw vloerdelen. Voor meer informatie over de individuele diktes verwijzen wij u naar de informatie button rechts bovenin het plaatje van de dikte. Als er maar 1 dikte beschikbaar is dan wordt alleen deze getoond.

Kies de lengte van uw eiken vloerdelen

Kies hier de lengte van uw vloerdelen. Voor meer informatie over de individuele lengtes verwijzen wij u naar de informatie button rechts bovenin het plaatje van de lengte. Als er maar 1 lengte beschikbaar is dan wordt alleen deze getoond.

Kies de bewerking van uw eiken vloerdelen

Kies hier een bewerking voor uw vloerdelen. Voor meer informatie over de individuele bewerkingen verwijzen wij u naar de informatie button rechts bovenin het plaatje van de bewerkingen. Als u de standaard sortering wenst selecteer dan de optie: “geschuurd”.

Kies de afwerking van uw eiken vloerdelen

Kies hier een afwerking voor uw vloerdelen. Voor meer informatie over de individuele afwerkingen verwijzen wij u naar de informatie button rechts bovenin het plaatje van de afwerkingen.

Bereken uw vloeroppervlak en uw prijs

Huidige prijs: € 59,50 p/m2

Plank breedte

12,50 cm

Geen meerprijs

De eiken vloer select bevat een beperkt aantal noesten en scheuren. Noesten zijn toegestaan tot een grootte van circa 3-4 cm. Er zitten enkele noesten en scheuren op een plank. De noesten en scheuren zijn gestopt en geschuurd. De eiken vloer heeft een rustige uitstraling met iets levendigheid. Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het hout zijn toegestaan.

Hongaarse punt select, kies voor een strakke en evenwichtige Hongaarse punt vloer van De Vloeren Kenner

Select

 59,50

De eiken vloer premium select bevat nagenoeg geen noesten en scheuren. Noesten zijn toegestaan tot een grootte van circa 0,8 – 1,0 cm. Er zitten nagenoeg geen noesten en scheuren op een plank. De noesten en scheuren zijn gestopt en geschuurd. De eiken vloer heeft een zeer rustige uitstraling met iets levendigheid. Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het hout zijn toegestaan.

Hongaarse punt Premium select, kies voor een strakke en elegante Hongaarse punt vloer van De Vloeren Kenner

Premium select

+  7,50

De totale plank heeft een dikte van 14 mm waarbij de toplaag van 3 mm massief eiken is. De tussenlaag en onderlaag zijn van Populierenhout wat ervoor zorgt dat deze planken uitermate goed geschikt zijn voor vloerverwarming.

14,00 mm

Geen meerprijs

55,30 cm

Geen meerprijs

Al onze planken zijn standaard geschuurd met korrel 120 wat zorgt voor een fijne afwerking.

Geschuurd (standaard)

Geen meerprijs

Met het borstelen van een houten vloer wordt het zachte hout tussen de hardere houtnerven weggeborsteld. Hierdoor worden de houtnerven nog duidelijker zichtbaar.

Borstelen

+  3,50

Bij het diep borstelen worden de planken voor een tweede keer door borstelmachine gehaald. Hierbij wordt er meer druk op het hout uitgeoefend waardoor er meer zacht hout uit de nerf wordt geborsteld. Het resultaat is een plank met een diepere nerf en een stoerdere uitstraling.

Diep borstelen

+  5,00

3 lagen ultra matte SKYLT lak

Geen meerprijs
m2
+
%
=
1,1
m2
1,15
m2
€ 59,50
(excl. btw)

Technische details

Productomschrijving

Eiken Hongaarse punt met ultra matte SKYLT lak

Een Hongaarse eiken vloer met een ultra matte lak van SKYLT is een uitstekende keuze voor een stijlvol interieur.

Bij het leggen van een Hongaarse punt patroon worden de planken onder een hoek van 45 graden geplaatst, wat resulteert in een visueel aantrekkelijk diagonaal patroon. Dit patroon lijkt op het bekende visgraatpatroon, maar er zijn subtiele verschillen.

SKYLT is een merk dat gespecialiseerd is in houtafwerkingen en lakken. Met “ultra matte” wordt verwezen naar de extreem matte uitstraling van de afwerking, waardoor het oppervlak weinig tot geen glans heeft. Deze afwerking is erg populair vanwege de moderne en minimalistische uitstraling die het aan houten oppervlakken geeft. Het matte oppervlak helpt bovendien om lichtreflecties te verminderen en het natuurlijke uiterlijk van het hout te behouden.

De combinatie van een eiken Hongaarse punt vloer en een ultra matte SKYLT lak creëert een subtiel maar stijlvol contrast tussen het klassieke houtpatroon en de moderne afwerking van de lak. Het eikenhout brengt warmte en karakter in de ruimte, terwijl de ultra matte lak zorgt voor een eigentijdse uitstraling en helpt om de natuurlijke schoonheid van het hout te benadrukken zonder opvallende glans.

Het onderhoud van een dergelijke vloer vereist doorgaans zorgvuldige schoonmaak en regelmatig onderhoud om de afwerking in optimale staat te behouden. Het is belangrijk om schoonmaakproducten te gebruiken die geschikt zijn voor afgewerkt hout en om voorzichtig te zijn met schurende materialen die krassen kunnen veroorzaken.

Kortom, een eiken Hongaarse punt vloer met een ultra matte SKYLT lak is een prachtige keuze voor zowel klassieke als moderne interieurs. Het voegt een tijdloze en elegante sfeer toe aan elke ruimte.

Downloads
Sorteringen
Olie of lak

Maak een keuze uit vloerolie of vloerlak

Bij De Vloeren Kenner kunt u voor de kleur van uw houten vloer kiezen uit letterlijke alle kleuren van de regenboog. Verder kunt u de houten planken laten afwerken met een vloerolie of een overlakbare kleurolie en twee lagen vloerlak. Hieronder zullen wij beide opties verder uitleggen.

Vloerolie

Onze houten vloer werken wij voornamelijk af met ROYL olie. De vloerolie van ROYL bestaat uit een uniek mengsel van 100% herwinbare natuurlijke oliën en is oplosmiddelvrij. De olie dringt diep door in de poriën van het hout en beschermt de houten vloer langdurig van binnenuit tegen water en vuil. Een met ROYL BIO-OIL afgewerkte eiken lamelparket vloer presteert zelfs bij intensief gebruik perfect. Wij adviseren u de eiken houten vloer schoon te maken met de ROYL Milde Reiniger.

Overlakbare kleurolie en vloerlak

De overlakbare kleurolie van Rigo Verffabriek is een VOS-vrije en oplosmiddelvrije, overlakbare 2 componenten olie-primer voor eiken vloeren. Het geeft een intense kleurverdieping, vergelijkbaar met olie. Na het aanbrengen van de overlakbare kleurolie worden twee lagen lak aangebracht. Hierbij kunt u kiezen voor de ultra matte SKYLT lak, voor de STEP Parketlak mat of voor de STEP Parketlak glans. De parketlak zorgt voor een extra beschermlaag van uw eiken lamelparket vloer. Wij adviseren u de eiken lamelparket vloer schoon te maken met de SKYLT Conditioner of de STEP Milde Reiniger.

Ondervloeren
Verlijmen
Onderhoud
Installatie
Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Is een eiken Hongaarse punt vloer geschikt voor vloerverwarming?

Ja, onze eiken Hongaarse punt vloeren zijn zeer geschikt voor vloerverwarming.

Waarmee maak ik mijn eiken Hongaarse punt vloer vloer schoon?

Dit hangt af van de afwerking van uw Hongaarse punt vloer. Voor Hongaarse punt afgewerkt met onze ROYL olie adviseren wij de ROYL milde reiniger. Is uw Hongaarse punt vloer afgewerkt met onze ultra matte SKYLT lak dan adviseren wij de SKYLT Conditioner. Gebruik altijd de door ons voorgeschreven onderhoudsmiddelen. Deze zijn volledig op uw vloer afgestemd. Andere onderhoudsmiddelen kunnen (onbedoeld) schade aan uw vloer veroorzaken.

Ik heb dichte pakken Hongaarse punt vloer over, mag dit retour?

Op maat gemaakte producten, zoals een eiken Hongaarse punt vloer met olie en/of lak kunnen helaas niet retour. Heeft u de Hongaarse punt onbehandeld afgenomen dan mogen de pakken binnen de retourtermijn van 30 dagen gewoon retour.

Als mijn eiken Hongaarse punt vloer geleverd is, na hoeveel dagen kan ik deze dan leggen?

Wij adviseren u de eiken Hongaarse punt vloer na ontvangst 24 tot 48 uur te laten acclimatiseren in de ruimte waarin deze gelegd zal gaan worden.