Bekijk hele Assortiment
Home / Houten vloeren / Eiken Hongaarse punt / Eiken Hongaarse punt Natural Oak

Klantbeoordeling 9.1/10

Eiken Hongaarse punt Natural Oak

Aanbieding!

Klantbeoordeling 9.1/10

Eiken Hongaarse punt Natural Oak

  • Stel hieronder in 4 eenvoudige stappen uw eigen vloer samen!

  • Geschikt voor vloerverwarming en -koeling

  • Snel geleverd of af te halen

  • Afgewerkt met ROYL olie of SKYLT lak

  • Wij zijn FSC en PEFC gecertificeerd

  • Kant en klaar afgewerkt

Korting  47,50
Onze m2 prijs
 51,50
Stel je eigen vloer samen

1. Plank en sortering

2. Bewerking

3. Afwerking

4. Kopen

Kies de breedte van uw eiken vloerdelen

Kies hier de breedte van uw vloerdelen.

Kies de sortering van uw eiken vloerdelen

Kies hier de sortering van uw vloerdelen. Voor meer informatie over de individuele sorteringen verwijzen wij u naar de informatie button rechts bovenin het plaatje van de sortering. Als u de standaard sortering wenst selecteer dan de optie: “rustiek”.

Kies de dikte van uw eiken vloerdelen

Kies hier de dikte van uw vloerdelen. Voor meer informatie over de individuele diktes verwijzen wij u naar de informatie button rechts bovenin het plaatje van de dikte. Als er maar 1 dikte beschikbaar is dan wordt alleen deze getoond.

Kies de lengte van uw eiken vloerdelen

Kies hier de lengte van uw vloerdelen. Voor meer informatie over de individuele lengtes verwijzen wij u naar de informatie button rechts bovenin het plaatje van de lengte. Als er maar 1 lengte beschikbaar is dan wordt alleen deze getoond.

Kies de bewerking van uw eiken vloerdelen

Kies hier een bewerking voor uw vloerdelen. Voor meer informatie over de individuele bewerkingen verwijzen wij u naar de informatie button rechts bovenin het plaatje van de bewerkingen. Als u de standaard sortering wenst selecteer dan de optie: “geschuurd”.

Kies de afwerking van uw eiken vloerdelen

Kies hier een afwerking voor uw vloerdelen. Voor meer informatie over de individuele afwerkingen verwijzen wij u naar de informatie button rechts bovenin het plaatje van de afwerkingen.

Bereken uw vloeroppervlak en uw prijs

Huidige prijs: € 51,50 p/m2

Plank breedte

12,50 cm

Geen meerprijs

De eiken vloer select bevat een beperkt aantal noesten en scheuren. De noesten en scheuren zijn gestopt en geschuurd. De eiken vloer heeft een rustige uitstraling met iets levendigheid. Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het hout zijn toegestaan.

Hongaarse punt select, kies voor een strakke en evenwichtige Hongaarse punt vloer van De Vloeren Kenner

Select

 51,50

De eiken vloer premium select bevat nagenoeg geen noesten en scheuren. Als er al een (enkele) noest aanwezig is, dan is deze zo klein mogelijk. De eventueel aanwezige noesten en scheuren zijn gestopt en geschuurd. De eiken vloer heeft een zeer rustige uitstraling met iets levendigheid. Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het hout zijn toegestaan.

Hongaarse punt Premium select, kies voor een strakke en elegante Hongaarse punt vloer van De Vloeren Kenner

Premium select

+  7,50

De totale plank heeft een dikte van 14 mm waarbij de toplaag van 3 mm massief eiken is. De tussenlaag en onderlaag zijn van Populierenhout wat ervoor zorgt dat deze planken uitermate goed geschikt zijn voor vloerverwarming.

14,00 mm

Geen meerprijs

55,30 cm

Geen meerprijs

Al onze planken zijn standaard geschuurd met korrel 120 wat zorgt voor een fijne afwerking.

Geschuurd (standaard)

Geen meerprijs

Met het borstelen van een houten vloer wordt het zachte hout tussen de hardere houtnerven weggeborsteld. Hierdoor worden de houtnerven nog duidelijker zichtbaar.

Borstelen

+  3,50

Bij het diep borstelen worden de planken voor een tweede keer door borstelmachine gehaald. Hierbij wordt er meer druk op het hout uitgeoefend waardoor er meer zacht hout uit de nerf wordt geborsteld. Het resultaat is een plank met een diepere nerf en een stoerdere uitstraling.

Diep borstelen

+  5,00

De vloerdelen zijn standaard voorzien van een laag ROYL olie. Hierdoor is de vloer gelijk in gebruik te nemen na de installatie.
Het advies is om de vloer de eerste twee weken niet nat te reinigen. Mocht u de vloer namelijk te snel gaan dweilen dan kan in het ergste geval de verse olie laag worden aangetast.

ROYL olie (standaard)

Geen meerprijs

Bent u op zoek naar een ultra mat gelakte vloer maar wilt u de kleur van een geoliede vloer? Kies dan voor deze optie.

Overlakbare olie + 2 lagen ultra matte SKYLT lak

+  8,00

Bent u op zoek naar een mat gelakte vloer maar wilt u de kleur van een geoliede vloer? Kies dan voor deze optie.

Overlakbare olie + 2 lagen matte lak

+  8,00

De glanzende lak is helemaal terug van weggeweest. Wilt u de kleur van een geoliede vloer maar de bescherming van een gelakte vloer? Kies dan voor deze optie.

Overlakbare olie + 2 lagen glanzende lak

+  8,00
m2
+
%
=
1,1
m2
1,15
m2
€ 51,50
(excl. btw)

Technische details

Productomschrijving

Eiken Hongaarse punt Natural Oak

De eiken Hongaarse punt Natural Oak is een prachtig voorbeeld van een traditionele houten vloer. Het Hongaarse punt patroon is niet alleen mooi, het biedt ook extra stabiliteit. De eiken Hongaarse punt vloeren van De Vloeren Kenner bestaan uit een multiplex onderlaag met daarop een massief eiken toplaag. Beide lagen zijn watervast aan elkaar verlijmd. De multiplex onderlaag zorgt ervoor dat de houten planken nagenoeg niet “werken”. Doordat de houten planken allemaal een mes- en groef verbinding hebben sluiten alle eiken Hongaarse punt delen perfect op elkaar aan.

Eiken Hongaarse punt en vloerverwarming

De eiken Hongaarse punt Natural Oak is zo samengesteld dat deze uitermate geschikt is in combinatie met vloerverwarming. Om optimaal gebruik te kunnen maken van uw vloerverwarming adviseren wij wel om de Hongaarse punt vloer vast te verlijmen op de ondergrond. Dit zorgt ervoor dat de warmte zo goed mogelijk aan uw houten vloer wordt doorgegeven.

Een Hongaarse punt vloer kopen?

Wilt u een Hongaarse punt vloer kopen? En bent u ook nog eens op zoek naar een goedkope Hongaarse punt vloer? Dan zijn de eiken Hongaarse punt vloeren van De Vloeren Kenner zeker iets voor u. Bekijk ons assortiment online of bezoek onze showroom.

Benieuwd welke kleuren wij nog meer hebben?

Bent u benieuwd naar de kleuren die wij nog meer hebben? Bekijk dan onze volledige assortiment en laat u inspireren door de eindeloze mogelijkheden.

Snelle levering

Heeft u de Hongaarse punt vloer snel nodig? Voor ons is dat geen probleem. Voor geoliede of gelakte Hongaarse punt vloeren op maat hanteren wij een snelle levertijd van slecht enkele dagen. Indien de Hongaarse punt in de door u gewenste kleur op voorraad is, kunnen wij deze vaak al binnen 24 uur  leveren. Uiteraard ben u ook van harte welkom om de eiken Hongaarse punt in onze showroom te komen bekijken voordat u een keuze maakt.

Downloads
Sorteringen
Olie of lak

Maak een keuze uit vloerolie of vloerlak

Bij De Vloeren Kenner kunt u voor de kleur van uw houten vloer kiezen uit letterlijke alle kleuren van de regenboog. Verder kunt u de houten planken laten afwerken met een vloerolie of een overlakbare kleurolie en twee lagen vloerlak. Hieronder zullen wij beide opties verder uitleggen.

Vloerolie

Onze houten vloer werken wij voornamelijk af met ROYL olie. De vloerolie van ROYL bestaat uit een uniek mengsel van 100% herwinbare natuurlijke oliën en is oplosmiddelvrij. De olie dringt diep door in de poriën van het hout en beschermt de houten vloer langdurig van binnenuit tegen water en vuil. Een met ROYL BIO-OIL afgewerkte eiken lamelparket vloer presteert zelfs bij intensief gebruik perfect. Wij adviseren u de eiken houten vloer schoon te maken met de ROYL Milde Reiniger.

Overlakbare kleurolie en vloerlak

De overlakbare kleurolie van Rigo Verffabriek is een VOS-vrije en oplosmiddelvrije, overlakbare 2 componenten olie-primer voor eiken vloeren. Het geeft een intense kleurverdieping, vergelijkbaar met olie. Na het aanbrengen van de overlakbare kleurolie worden twee lagen lak aangebracht. Hierbij kunt u kiezen voor de ultra matte SKYLT lak, voor de STEP Parketlak mat of voor de STEP Parketlak glans. De parketlak zorgt voor een extra beschermlaag van uw eiken lamelparket vloer. Wij adviseren u de eiken lamelparket vloer schoon te maken met de SKYLT Conditioner of de STEP Milde Reiniger.

Ondervloeren
Verlijmen
Onderhoud
Installatie
Specificaties

Specificaties

Merk

De Vloeren Kenner

Soort

Eiken Hongaarse punt

Materiaal

Eiken

Verkoopeenheid

m2

Inhoud

1,10 m2

Kleur

Houtlook

Sortering

Keuze uit: select en premium select

Breedte

12,50 cm

Lengte

55,30 cm

Dikte

14,00 mm

Plank toplaag

3,0 mm

Plank opbouw

Multiplank

Model

Hongaarse punt

Velling

MV4 – microvelling aan alle zijden

Verbinding

Mes en groef

Legmethode

Verlijmd

Warmteweerstand

0,110 m2 K/W

Geschikt voor vloerverwarming

Ja

Geschikt voor vloerkoeling

Ja

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Is een eiken Hongaarse punt vloer geschikt voor vloerverwarming?

Ja, onze eiken Hongaarse punt vloeren zijn zeer geschikt voor vloerverwarming.

Waarmee maak ik mijn eiken Hongaarse punt vloer vloer schoon?

Dit hangt af van de afwerking van uw Hongaarse punt vloer. Voor Hongaarse punt afgewerkt met onze ROYL olie adviseren wij de ROYL milde reiniger. Is uw Hongaarse punt vloer afgewerkt met onze ultra matte SKYLT lak dan adviseren wij de SKYLT Conditioner. Gebruik altijd de door ons voorgeschreven onderhoudsmiddelen. Deze zijn volledig op uw vloer afgestemd. Andere onderhoudsmiddelen kunnen (onbedoeld) schade aan uw vloer veroorzaken.

Ik heb dichte pakken Hongaarse punt vloer over, mag dit retour?

Op maat gemaakte producten, zoals een eiken Hongaarse punt vloer met olie en/of lak kunnen helaas niet retour. Heeft u de Hongaarse punt onbehandeld afgenomen dan mogen de pakken binnen de retourtermijn van 30 dagen gewoon retour.

Als mijn eiken Hongaarse punt vloer geleverd is, na hoeveel dagen kan ik deze dan leggen?

Wij adviseren u de eiken Hongaarse punt vloer na ontvangst 24 tot 48 uur te laten acclimatiseren in de ruimte waarin deze gelegd zal gaan worden.