Bekijk hele Assortiment
Home/Houten vloeren/Eiken visgraat vloer/Eiken visgraat vloer Antracite

Klantbeoordeling 9.1/10

Eiken visgraat vloer Antracite

Aanbieding!

Klantbeoordeling 9.1/10

Eiken visgraat vloer Antracite

  • Stel hieronder in 4 eenvoudige stappen uw eigen vloer samen!

  • Geschikt voor vloerverwarming en -koeling

  • Snel geleverd of af te halen

  • Afgewerkt met ROYL olie of SKYLT lak

  • Wij zijn FSC en PEFC gecertificeerd

  • Kant en klaar afgewerkt

Korting  36,00
Onze m2 prijs
 40,00
Stel je eigen vloer samen

1. Plank en sortering

2. Bewerking

3. Afwerking

4. Kopen

Kies de breedte van uw eiken vloerdelen

Kies hier de breedte van uw vloerdelen.

Kies de sortering van uw eiken vloerdelen

Kies hier de sortering van uw vloerdelen. Voor meer informatie over de individuele sorteringen verwijzen wij u naar de informatie button rechts bovenin het plaatje van de sortering. Als u de standaard sortering wenst selecteer dan de optie: “rustiek”.

Kies de dikte van uw eiken vloerdelen

Kies hier de dikte van uw vloerdelen. Voor meer informatie over de individuele diktes verwijzen wij u naar de informatie button rechts bovenin het plaatje van de dikte. Als er maar 1 dikte beschikbaar is dan wordt alleen deze getoond.

Kies de lengte van uw eiken vloerdelen

Kies hier de lengte van uw vloerdelen. Voor meer informatie over de individuele lengtes verwijzen wij u naar de informatie button rechts bovenin het plaatje van de lengte. Als er maar 1 lengte beschikbaar is dan wordt alleen deze getoond.

Kies de bewerking van uw eiken vloerdelen

Kies hier een bewerking voor uw vloerdelen. Voor meer informatie over de individuele bewerkingen verwijzen wij u naar de informatie button rechts bovenin het plaatje van de bewerkingen. Als u de standaard sortering wenst selecteer dan de optie: “geschuurd”.

Kies de afwerking van uw eiken vloerdelen

Kies hier een afwerking voor uw vloerdelen. Voor meer informatie over de individuele afwerkingen verwijzen wij u naar de informatie button rechts bovenin het plaatje van de afwerkingen.

Bereken uw vloeroppervlak en uw prijs

Huidige prijs: € 40,00 p/m2

Plank breedte

12,50 cm

 40,00
Plank breedte

18,00 cm

+  5,00

De eiken vloer rustiek bevat noesten en scheuren. Noesten zijn toegestaan tot een grootte van circa 8 cm. Er zitten meerdere noesten en scheuren op een plank. De noesten en scheuren zijn gestopt en geschuurd. De eiken vloer ziet er robuust en levendig uit. Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het hout zijn toegestaan.

Visgraat rustiek, kies voor een karaktervolle en levendige visgraat vloer van De Vloeren Kenner

Rustiek

 40,00

De eiken vloer select bevat een beperkt aantal noesten en scheuren. Noesten zijn toegestaan tot een grootte van circa 3-4 cm. Er zitten enkele noesten en scheuren op een plank. De noesten en scheuren zijn gestopt en geschuurd. De eiken vloer heeft een rustige uitstraling met iets levendigheid. Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het hout zijn toegestaan.

Visgraat select, kies voor een strakke en evenwichtige visgraat vloer van De Vloeren Kenner

Select

+  2,50

De eiken vloer nature bevat noesten en hand geschraapte scheuren. De noesten en scheuren zijn deels gestopt en geschuurd. Hierdoor heeft de vloer een extreem natuurlijke uitstraling. De eiken vloer heeft een robuuste en stoere uitstraling. Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het hout zijn toegestaan.

Visgraat Nature, kies voor een natuurlijke en robuuste visgraat vloer van De Vloeren Kenner

Nature

+  2,50

De eiken vloer premium select bevat nagenoeg geen noesten en scheuren. Noesten zijn toegestaan tot een grootte van circa 0,8 – 1,0 cm. Er zitten nagenoeg geen noesten en scheuren op een plank. De noesten en scheuren zijn gestopt en geschuurd. De eiken vloer heeft een zeer rustige uitstraling met iets levendigheid. Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het hout zijn toegestaan.

Visgraat Premium select, kies voor een strakke en elegante visgraat vloer van De Vloeren Kenner

Premium select

+  16,00

De totale plank heeft een dikte van 14 mm waarbij de toplaag van 3 mm massief eiken is. De tussenlaag en onderlaag zijn van Populierenhout wat ervoor zorgt dat deze planken uitermate goed geschikt zijn voor vloerverwarming.

14,00 mm

Geen meerprijs

62,50 cm

 40,00

90,00 cm

+  5,00

Al onze planken zijn standaard geschuurd met korrel 120 wat zorgt voor een fijne afwerking.

Geschuurd (standaard)

Geen meerprijs

Met het borstelen van een houten vloer wordt het zachte hout tussen de hardere houtnerven weggeborsteld. Hierdoor worden de houtnerven nog duidelijker zichtbaar.

Borstelen

+  3,50

Bij het diep borstelen worden de planken voor een tweede keer door borstelmachine gehaald. Hierbij wordt er meer druk op het hout uitgeoefend waardoor er meer zacht hout uit de nerf wordt geborsteld. Het resultaat is een plank met een diepere nerf en een stoerdere uitstraling.

Diep borstelen

+  5,00

De vloerdelen zijn standaard voorzien van een laag ROYL olie. Hierdoor is de vloer gelijk in gebruik te nemen na de installatie.
Het advies is om de vloer de eerste twee weken niet nat te reinigen. Mocht u de vloer namelijk te snel gaan dweilen dan kan in het ergste geval de verse olie laag worden aangetast.

ROYL olie (standaard)

Geen meerprijs

Bent u op zoek naar een ultra mat gelakte vloer maar wilt u de kleur van een geoliede vloer? Kies dan voor deze optie.

Overlakbare olie + 2 lagen ultra matte SKYLT lak

+  8,00

Bent u op zoek naar een mat gelakte vloer maar wilt u de kleur van een geoliede vloer? Kies dan voor deze optie.

Overlakbare olie + 2 lagen matte lak

+  8,00

De glanzende lak is helemaal terug van weggeweest. Wilt u de kleur van een geoliede vloer maar de bescherming van een gelakte vloer? Kies dan voor deze optie.

Overlakbare olie + 2 lagen glanzende lak

+  8,00
m2
+
%
=
1,25
m2
1,15
m2
€ 40,00
(excl. btw)

Technische details

Productomschrijving

Eiken visgraat vloer Antracite

De eiken visgraat vloer Antracite is terug van weggeweest. De eiken visgraat vloeren van De Vloeren Kenner bestaan uit een massief eiken toplaag die watervast verlijmd zijn op een multiplex onderlaag. Hierdoor “werkt” de eiken visgraat vloer nagenoeg niet. Door de mes- en groefverbinding sluiten alle eiken visgraat delen perfect op elkaar aan. Wilt u uw woonkamer of kantoor een stijlvol en authentiek karakter geven? Kies dan voor een eiken visgraat vloer.

Onze eiken visgraat vloeren en vloerverwarming

De eiken visgraat vloer Antracite is speciaal ontworpen om te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. Ons advies is om de visgraat vloer te verlijmen op de ondergrond. Op deze manier kunt u optimaal profiteren van uw vloerverwarming en genieten van een efficiënte warmteverdeling u uw woning.

Wilt u een visgraat vloer kopen?

Bij De Vloeren Kenner begrijpen wij het belang van kwaliteit en betaalbaarheid. Daarom hebben wij een groot assortiment aan visgraat vloeren die er niet alleen goed uitzien, maar ook zeer goed betaalbaar zijn. Bekijk ons assortiment online of bezoek onze showroom. U zult zien dat een visgraat vloer kopen niet duur hoeft te zijn.

Snelle levering

Voor geoliede of gelakte visgraat vloeren op maat hanteren wij een snelle levertijd van slecht enkele dagen. Indien de visgraat vloer in de door u gewenste kleur op voorraad is, kunnen wij vaak al binnen 24 uur uw vloer leveren. Uiteraard ben u ook van harte welkom om de visgraat vloeren in onze showroom te komen bekijken voordat u een keuze maakt.

Downloads
Sorteringen
Olie of lak

Maak een keuze uit vloerolie of vloerlak

Bij De Vloeren Kenner kunt u voor de kleur van uw houten vloer kiezen uit letterlijke alle kleuren van de regenboog. Verder kunt u de houten planken laten afwerken met een vloerolie of een overlakbare kleurolie en twee lagen vloerlak. Hieronder zullen wij beide opties verder uitleggen.

Vloerolie

Onze houten vloer werken wij voornamelijk af met ROYL olie. De vloerolie van ROYL bestaat uit een uniek mengsel van 100% herwinbare natuurlijke oliën en is oplosmiddelvrij. De olie dringt diep door in de poriën van het hout en beschermt de houten vloer langdurig van binnenuit tegen water en vuil. Een met ROYL BIO-OIL afgewerkte eiken lamelparket vloer presteert zelfs bij intensief gebruik perfect. Wij adviseren u de eiken houten vloer schoon te maken met de ROYL Milde Reiniger.

Overlakbare kleurolie en vloerlak

De overlakbare kleurolie van Rigo Verffabriek is een VOS-vrije en oplosmiddelvrije, overlakbare 2 componenten olie-primer voor eiken vloeren. Het geeft een intense kleurverdieping, vergelijkbaar met olie. Na het aanbrengen van de overlakbare kleurolie worden twee lagen lak aangebracht. Hierbij kunt u kiezen voor de ultra matte SKYLT lak, voor de STEP Parketlak mat of voor de STEP Parketlak glans. De parketlak zorgt voor een extra beschermlaag van uw eiken lamelparket vloer. Wij adviseren u de eiken lamelparket vloer schoon te maken met de SKYLT Conditioner of de STEP Milde Reiniger.

Ondervloeren
Verlijmen
Onderhoud
Installatie
Specificaties

Specificaties

Merk

De Vloeren Kenner

Soort

Eiken visgraat

Materiaal

Eiken

Verkoopeenheid

m2

Inhoud

Afhankelijk van uw keuzes in de configurator

Kleur

Zwart

Sortering

Keuze uit: rustiek, select, premium select en nature

Breedte

Keuze uit: 12,5 cm en 18 cm

Lengte

Keuze uit: 62,5 cm en 90 cm

Dikte

14,00 mm

Plank toplaag

3,0 mm

Plank opbouw

Multiplank

Model

Visgraat

Velling

MV4 – microvelling aan alle zijden

Verbinding

Mes en groef

Legmethode

Verlijmd

Warmteweerstand

0,110 m2 K/W

Geschikt voor vloerverwarming

Ja

Geschikt voor vloerkoeling

Ja

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Is een eiken visgraat vloer geschikt voor vloerverwarming?

Ja, onze eiken visgraat vloeren zijn zeer geschikt voor vloerverwarming.

Waarmee maak ik mijn eiken visgraat vloer schoon?

Dit hangt af van de afwerking van uw visgraat vloer. Voor visgraat vloer afgewerkt met onze ROYL olie adviseren wij de ROYL milde reiniger. Is uw eiken visgraat vloer afgewerkt met onze ultra matte SKYLT lak dan adviseren wij de SKYLT Conditioner. Gebruik altijd de door ons voorgeschreven onderhoudsmiddelen. Deze zijn volledig op uw vloer afgestemd. Andere onderhoudsmiddelen kunnen (onbedoeld) schade aan uw vloer veroorzaken.

Ik heb dichte pakken visgraatvloer over, mag dit retour?

Op maat gemaakte producten, zoals een eiken visgraat vloer met olie en/of lak kunnen helaas niet retour. Heeft u het eiken visgraat onbehandeld afgenomen dan mogen de pakken binnen de retourtermijn van 30 dagen gewoon retour.

Als mijn visgraat vloer geleverd is, na hoeveel dagen kan ik deze dan leggen?

Wij adviseren u de visgraat vloer na ontvangst 24 tot 48 uur te laten acclimatiseren in de ruimte waarin deze gelegd zal gaan worden.