Bekijk hele Assortiment
Home/Houten vloeren/Eiken visgraat vloer/Eiken visgraat vloer Dekkend Zwart

Klantbeoordeling 9.1/10

Eiken visgraat vloer Dekkend Zwart

Aanbieding!

Klantbeoordeling 9.1/10

Eiken visgraat vloer Dekkend Zwart

  • Stel hieronder in 4 eenvoudige stappen uw eigen vloer samen!

  • Geschikt voor vloerverwarming en -koeling

  • Afgewerkt met een dekkende primer en lak

  • Wij zijn FSC en PEFC gecertificeerd

  • Kant en klaar afgewerkt

Korting  36,00
Onze m2 prijs
 56,00
Stel je eigen vloer samen

1. Plank en sortering

2. Bewerking

3. Afwerking

4. Kopen

Kies de breedte van uw eiken vloerdelen

Kies hier de breedte van uw vloerdelen.

Kies de sortering van uw eiken vloerdelen

Kies hier de sortering van uw vloerdelen. Voor meer informatie over de individuele sorteringen verwijzen wij u naar de informatie button rechts bovenin het plaatje van de sortering. Als u de standaard sortering wenst selecteer dan de optie: “rustiek”.

Kies de dikte van uw eiken vloerdelen

Kies hier de dikte van uw vloerdelen. Voor meer informatie over de individuele diktes verwijzen wij u naar de informatie button rechts bovenin het plaatje van de dikte. Als er maar 1 dikte beschikbaar is dan wordt alleen deze getoond.

Kies de lengte van uw eiken vloerdelen

Kies hier de lengte van uw vloerdelen. Voor meer informatie over de individuele lengtes verwijzen wij u naar de informatie button rechts bovenin het plaatje van de lengte. Als er maar 1 lengte beschikbaar is dan wordt alleen deze getoond.

Kies de bewerking van uw eiken vloerdelen

Kies hier een bewerking voor uw vloerdelen. Voor meer informatie over de individuele bewerkingen verwijzen wij u naar de informatie button rechts bovenin het plaatje van de bewerkingen. Als u de standaard sortering wenst selecteer dan de optie: “geschuurd”.

Kies de afwerking van uw eiken vloerdelen

Kies hier een afwerking voor uw vloerdelen. Voor meer informatie over de individuele afwerkingen verwijzen wij u naar de informatie button rechts bovenin het plaatje van de afwerkingen.

Bereken uw vloeroppervlak en uw prijs

Huidige prijs: € 56,00 p/m2

Plank breedte

12,50 cm

 56,00
Plank breedte

18,00 cm

+  5,00

De eiken vloer select bevat een beperkt aantal noesten en scheuren. Noesten zijn toegestaan tot een grootte van circa 3-4 cm. Er zitten enkele noesten en scheuren op een plank. De noesten en scheuren zijn gestopt en geschuurd. De eiken vloer heeft een rustige uitstraling met iets levendigheid. Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het hout zijn toegestaan.

Visgraat select, kies voor een strakke en evenwichtige visgraat vloer van De Vloeren Kenner

Select

 56,00

De eiken vloer nature bevat noesten en hand geschraapte scheuren. De noesten en scheuren zijn deels gestopt en geschuurd. Hierdoor heeft de vloer een extreem natuurlijke uitstraling. De eiken vloer heeft een robuuste en stoere uitstraling. Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het hout zijn toegestaan.

Visgraat Nature, kies voor een natuurlijke en robuuste visgraat vloer van De Vloeren Kenner

Nature

+  2,50

De eiken vloer rustiek bevat noesten en scheuren. Noesten zijn toegestaan tot een grootte van circa 8 cm. Er zitten meerdere noesten en scheuren op een plank. De noesten en scheuren zijn gestopt en geschuurd. De eiken vloer ziet er robuust en levendig uit. Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het hout zijn toegestaan.

Visgraat rustiek, kies voor een karaktervolle en levendige visgraat vloer van De Vloeren Kenner

Rustiek

+  5,00

De eiken vloer premium select bevat nagenoeg geen noesten en scheuren. Noesten zijn toegestaan tot een grootte van circa 0,8 – 1,0 cm. Er zitten nagenoeg geen noesten en scheuren op een plank. De noesten en scheuren zijn gestopt en geschuurd. De eiken vloer heeft een zeer rustige uitstraling met iets levendigheid. Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het hout zijn toegestaan.

Visgraat Premium select, kies voor een strakke en elegante visgraat vloer van De Vloeren Kenner

Premium select

+  16,00

De totale plank heeft een dikte van 14 mm waarbij de toplaag van 3 mm massief eiken is. De tussenlaag en onderlaag zijn van Populierenhout wat ervoor zorgt dat deze planken uitermate goed geschikt zijn voor vloerverwarming.

14,00 mm

Geen meerprijs

62,50 cm

 56,00

90,00 cm

+  5,00

Al onze planken zijn standaard geschuurd met korrel 120 wat zorgt voor een fijne afwerking.

Geschuurd (standaard)

Geen meerprijs

Met het borstelen van een houten vloer wordt het zachte hout tussen de hardere houtnerven weggeborsteld. Hierdoor worden de houtnerven nog duidelijker zichtbaar.

Borstelen

+  3,50

Bij het diep borstelen worden de planken voor een tweede keer door borstelmachine gehaald. Hierbij wordt er meer druk op het hout uitgeoefend waardoor er meer zacht hout uit de nerf wordt geborsteld. Het resultaat is een plank met een diepere nerf en een stoerdere uitstraling.

Diep borstelen

+  5,00

3 lagen primer + 2 lagen ultra matte SKYLT lak

Geen meerprijs

3 lagen primer + 2 lagen matte lak

Geen meerprijs

3 lagen primer + 2 lagen glanzende lak

Geen meerprijs
m2
+
%
=
1,25
m2
1,15
m2
€ 56,00
(excl. btw)

Technische details

Productomschrijving

Eiken visgraat vloer Dekkend Zwart

De eiken dekkend zwarte visgraat vloer van De Vloeren Kenner is een prachtige toevoeging aan elke kamer. Het stijlvolle, gladde uiterlijk is zowel modern als klassiek en voegt een luxueuze touch toe aan elke ruimte. Gemaakt van hoogwaardige materialen en afgewerkt met een speciale laklaag – die zorgt voor extra bescherming tegen vlekken, krassen en stof. Bovendien is de vloer eenvoudig schoon te maken met zachte, neutrale reinigingsmiddelen, waardoor hij nog jarenlang kan blijven stralen.

De zwarte afwerking voegt een extra dimensie toe aan het natuurlijke karakter van het hout, met een dekkend effect. Het creëert een strak en moderne sfeer in de ruimte, terwijl de subtiele houtnerf zichtbaar blijft, waardoor een boeiende textuur ontstaat. De eiken planken worden eerst meerdere keren behandeld met een zwarte dekkende primer, gevolgd door een afwerking met lak die de plank beschermt en een mooie finishing geeft. Door voorafgaand aan de primerbehandeling de planken te borstelen, blijft de structuur en nerf van het hout beter zichtbaar. Het borstelen zorgt ervoor dat het zachtere deel van het hout dieper ligt, waardoor de nerf meer opvalt.

De Vloeren Kenner biedt veel verschillende opties aan wanneer u op zoek bent naar de perfecte vloer. Of u nu kiest voor een eiken dekkend zwarte visgraatvloer of iets anders, met onze geweldige service en expertise weet je zeker dat je een uiterst tevreden klant wordt. Wat je ook kiest, je bent verzekerd van een prachtige toevoeging aan je thuis en die zal jou en je familie jarenlang begeleiden.

Downloads
Sorteringen
Afwerking

De afwerking van eiken visgraat dekkend zwart

Het zwarte oppervlak creëert een strak en modern gevoel in de ruimte, terwijl de houtnerf nog subtiel zichtbaar blijft, waardoor een boeiende textuur ontstaat. De eiken visgraat vloer wordt eerst driemaal in een zwart dekkende primer gezet waarna de afwerking met twee lagen lak de plank de beschermende finishing geeft. Bij De Vloeren Kenner kunt u voor de kleur van uw houten vloer kiezen uit letterlijke alle kleuren van de regenboog.

Vloerlak

Na het aanbrengen van de dekkende zwarte primer worden twee lagen lak aangebracht. Hierbij kunt u kiezen voor de ultra matte SKYLT lak, voor de STEP Parketlak mat of voor de STEP Parketlak glans. De parketlak zorgt voor een extra beschermlaag van uw eiken lamelparket vloer. Wij adviseren u de eiken visgraat vloer schoon te maken met de SKYLT Conditioner of de STEP Milde Reiniger.

Ondervloeren
Verlijmen
Onderhoud
Installatie
Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Is een eiken visgraat vloer geschikt voor vloerverwarming?

Ja, onze eiken visgraat vloeren zijn zeer geschikt voor vloerverwarming.

Waarmee maak ik mijn eiken visgraat vloer schoon?

Dit hangt af van de afwerking van uw visgraat vloer. Voor visgraat vloer afgewerkt met onze ROYL olie adviseren wij de ROYL milde reiniger. Is uw eiken visgraat vloer afgewerkt met onze ultra matte SKYLT lak dan adviseren wij de SKYLT Conditioner. Gebruik altijd de door ons voorgeschreven onderhoudsmiddelen. Deze zijn volledig op uw vloer afgestemd. Andere onderhoudsmiddelen kunnen (onbedoeld) schade aan uw vloer veroorzaken.

Ik heb dichte pakken visgraatvloer over, mag dit retour?

Op maat gemaakte producten, zoals een eiken visgraat vloer met olie en/of lak kunnen helaas niet retour. Heeft u het eiken visgraat onbehandeld afgenomen dan mogen de pakken binnen de retourtermijn van 30 dagen gewoon retour.

Als mijn visgraat vloer geleverd is, na hoeveel dagen kan ik deze dan leggen?

Wij adviseren u de visgraat vloer na ontvangst 24 tot 48 uur te laten acclimatiseren in de ruimte waarin deze gelegd zal gaan worden.