Bekijk hele Assortiment
Home/Lamelparket/Lamelparket eiken/Lamelparket eiken dekkend zwart

Klantbeoordeling 9.1/10

Lamelparket eiken dekkend zwart

Aanbieding!

Klantbeoordeling 9.1/10

Lamelparket eiken dekkend zwart

  • Stel hieronder in 4 eenvoudige stappen uw eigen vloer samen!

  • Geschikt voor vloerverwarming en -koeling

  • Afgewerkt met een dekkende primer en lak

  • Wij zijn FSC en PEFC gecertificeerd

  • Kant en klaar afgewerkt

Korting  25,00
Onze m2 prijs
 45,00
Stel je eigen vloer samen

1. Plank en sortering

2. Bewerking

3. Afwerking

4. Kopen

Kies de breedte van uw eiken vloerdelen

Kies hier de breedte van uw vloerdelen.

Kies de sortering van uw eiken vloerdelen

Kies hier de sortering van uw vloerdelen. Voor meer informatie over de individuele sorteringen verwijzen wij u naar de informatie button rechts bovenin het plaatje van de sortering. Als u de standaard sortering wenst selecteer dan de optie: “rustiek”.

Kies de dikte van uw eiken vloerdelen

Kies hier de dikte van uw vloerdelen. Voor meer informatie over de individuele diktes verwijzen wij u naar de informatie button rechts bovenin het plaatje van de dikte. Als er maar 1 dikte beschikbaar is dan wordt alleen deze getoond.

Kies de lengte van uw eiken vloerdelen

Kies hier de lengte van uw vloerdelen. Voor meer informatie over de individuele lengtes verwijzen wij u naar de informatie button rechts bovenin het plaatje van de lengte. Als er maar 1 lengte beschikbaar is dan wordt alleen deze getoond.

Kies de bewerking van uw eiken vloerdelen

Kies hier een bewerking voor uw vloerdelen. Voor meer informatie over de individuele bewerkingen verwijzen wij u naar de informatie button rechts bovenin het plaatje van de bewerkingen. Als u de standaard sortering wenst selecteer dan de optie: “geschuurd”.

Kies de afwerking van uw eiken vloerdelen

Kies hier een afwerking voor uw vloerdelen. Voor meer informatie over de individuele afwerkingen verwijzen wij u naar de informatie button rechts bovenin het plaatje van de afwerkingen.

Bereken uw vloeroppervlak en uw prijs

Huidige prijs: € 45,00 p/m2

Plank breedte

15,00 cm

 45,00
Plank breedte

19,00 cm

+  7,50
Plank breedte

23,50 cm

+  10,00
Plank breedte

26,00 cm

+  12,50

De eiken vloer rustiek bevat noesten en scheuren. Noesten zijn toegestaan tot een grootte van circa 8 cm. Er zitten meerdere noesten en scheuren op een plank. De noesten en scheuren zijn gestopt en geschuurd. De eiken vloer ziet er robuust en levendig uit. Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het hout zijn toegestaan.

Lamelparket rustiek, kies voor een karaktervolle en levendige lamelparket vloer van De Vloeren Kenner

Rustiek

 45,00

De eiken vloer select bevat een beperkt aantal noesten en scheuren. Noesten zijn toegestaan tot een grootte van circa 3-4 cm. Er zitten enkele noesten en scheuren op een plank. De noesten en scheuren zijn gestopt en geschuurd. De eiken vloer heeft een rustige uitstraling met iets levendigheid. Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het hout zijn toegestaan.

Lamelparket select, kies voor een strakke en evenwichtige lamelparket vloer van De Vloeren Kenner

Select

+  2,50

De eiken vloer nature bevat noesten en hand geschraapte scheuren. De noesten en scheuren zijn deels gestopt en geschuurd. Hierdoor heeft de vloer een extreem natuurlijke uitstraling. De eiken vloer heeft een robuuste en stoere uitstraling. Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het hout zijn toegestaan.

Lamelparket Nature, kies voor een natuurlijke en robuuste lamelparket vloer van De Vloeren Kenner

Nature

+  10,00

De eiken vloer premium select bevat nagenoeg geen noesten en scheuren. Noesten zijn toegestaan tot een grootte van circa 0,8 – 1,0 cm. Er zitten nagenoeg geen noesten en scheuren op een plank. De noesten en scheuren zijn gestopt en geschuurd. De eiken vloer heeft een zeer rustige uitstraling met iets levendigheid. Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het hout zijn toegestaan.

Lamelparket Premium select, kies voor een strakke en elegante lamelparket vloer van De Vloeren Kenner

Premium select

+  23,50

De totale plank heeft een dikte van 10 mm waarbij de toplaag van 3 mm massief eiken is. Deze massief eiken toplaag is verlijmd op een multiplex onderplaat voor maximale stabiliteit.

10,00 mm

 45,00

De totale plank heeft een dikte van 14 mm waarbij de toplaag van 3 mm massief eiken is. De tussenlaag en onderlaag zijn van Populierenhout wat ervoor zorgt dat deze planken uitermate goed geschikt zijn voor vloerverwarming.

14,00 mm

+  7,50

De langste planken in een doos hebben een lengte van 190 cm. De inhoud van een doos bestaat voor minimaal 75% uit planken van 190 cm. De overige 25% van de doos bestaat uit deelplanken. Een deelplank bestaat uit 2 halve delen of 1 deel van 1/3 en een deel van 2/3. De deelplanken kunt u gebruiken om makkelijk een wildverband in de vloer aan te brengen.

190,00 cm

Geen meerprijs

Al onze planken zijn standaard geschuurd met korrel 120 wat zorgt voor een fijne afwerking.

Geschuurd (standaard)

Geen meerprijs

Met het borstelen van een houten vloer wordt het zachte hout tussen de hardere houtnerven weggeborsteld. Hierdoor worden de houtnerven nog duidelijker zichtbaar.

Borstelen

+  3,50

Bij het diep borstelen worden de planken voor een tweede keer door borstelmachine gehaald. Hierbij wordt er meer druk op het hout uitgeoefend waardoor er meer zacht hout uit de nerf wordt geborsteld. Het resultaat is een plank met een diepere nerf en een stoerdere uitstraling.

Diep borstelen

+  5,00

3 lagen primer + 2 lagen ultra matte SKYLT lak

Geen meerprijs

3 lagen primer + 2 lagen matte lak

Geen meerprijs

3 lagen primer + 2 lagen glanzende lak

Geen meerprijs
m2
+
%
=
3,42
m2
1,10
m2
€ 45,00
(excl. btw)

Technische details

Productomschrijving

Lamelparket eiken dekkend zwart

De tijdloze elegantie van een dekkend zwarte eiken houten vloer, zoals die aangeboden wordt door de Vloeren Kenner, is een verfijnde keuze die schoonheid en duurzaamheid naadloos combineert. Deze vloeruitvoering straalt een rustieke charme uit en brengt tegelijkertijd een moderne en strakke uitstraling in elke ruimte waarin ze wordt geïnstalleerd.

Het borstelen van de planken

Door de planken voor het behandelen te borstelen zal de structuur/nerf van het hout beter zichtbaar blijven. Bij borstelen komt het zachte deel van het hout dieper te liggen waardoor de nerf meer opvalt.

Lamelparket en vloerverwarming

Een opvallend kenmerk van ons lamelparket is dat het perfect werkt met vloerverwarming en -koeling. Door de materiaalsamenstelling wordt de warmte gelijkmatig over de vloer verdeeld, wat zorgt voor een comfortabele temperatuur gedurende alle seizoenen.

Overal toepasbaar

Wat deze vloerkeuze zo veelzijdig maakt, is de mogelijkheid om hem te integreren in verschillende interieurstijlen. Of het nu gaat om een klassieke inrichting met antieke meubelstukken, een eigentijds minimalistisch ontwerp of zelfs een landelijke ambiance, de dekkend zwarte eiken houten vloer past zich aan en versterkt de visuele aantrekkingskracht van elke ruimte.

Downloads
Sorteringen
De afwerking

De afwerking van het lamelparket

Het zwarte oppervlak creëert een strak en modern gevoel in de ruimte, terwijl de houtnerf nog subtiel zichtbaar blijft, waardoor een boeiende textuur ontstaat. De eiken planken worden eerst driemaal in een zwart dekkende primer gezet waarna de afwerking met twee lagen ultra matte lak de plank de beschermende finishing geeft.

Ondervloeren
Verlijmen
Onderhoud
Installatie
Specificaties

Specificaties

De specificatie van uw vloer hangt grotendeels af van de keuzes die u maakt in de configurator. Klik in een paar simpele stappen door de configurator. Na stap 3 heeft de configurator voldoende informatie om de specificatie te tonen.

Bekijk vloerenconfigurator
Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Is lamelparket eiken geschikt voor vloerverwarming?

Ja, ons eiken lamelparket is zeer geschikt voor vloerverwarming.

Waarmee maak ik de eiken lamelparket vloer schoon?

Dit hangt af van de afwerking van uw eiken lamelparket. Voor lamelparket afgewerkt met onze ROYL olie adviseren wij de ROYL milde reiniger. Is uw lamelparket afgewerkt met onze ultra matte SKYLT lak dan adviseren wij de SKYLT Conditioner. Gebruik altijd de door ons voorgeschreven onderhoudsmiddelen. Deze zijn volledig op uw vloer afgestemd. Andere onderhoudsmiddelen kunnen (onbedoeld) schade aan uw vloer veroorzaken.

Ik heb dichte pakken lamelparket over, mag dit retour?

Op maat gemaakte producten, zoals een lamelparket met olie en/of lak kunnen helaas niet retour. Heeft u het lamelparket onbehandeld afgenomen dan mogen de pakken binnen de retourtermijn van 30 dagen gewoon retour.

Als mijn lamelparket geleverd is, na hoeveel dagen kan ik deze dan leggen?

Wij adviseren u het lamelparket eiken na ontvangst 24 tot 48 uur te laten acclimatiseren in de ruimte waarin deze gelegd zal gaan worden.