Bekijk hele Assortiment
Home/PVC vloeren/Plak PVC (dryback)/Douwes Dekker plak PVC brede plank Crème Brûlée

Klantbeoordeling 9.1/10

Douwes Dekker plak PVC brede plank Crème Brûlée

Aanbieding!

Klantbeoordeling 9.1/10

Douwes Dekker plak PVC brede plank Crème Brûlée

  • Geschikt voor vloerverwarming en -koeling

  • Snel geleverd of af te halen

  • Extra brede planken

  • Makkelijk in onderhoud

  • Ook verkrijgbaar in een klik-variant

Korting  17,50
Onze m2 prijs
 25,45

1 pak = 3,48 m2

m2
+
%
=
3,48
m2
€ 88,57
Productomschrijving

Douwes Dekker plak PVC brede plank Crème Brûlée

De Douwes Dekker plak PVC brede plank Crème Brûlée rechtvaardigt zijn naam volledig. Deze plak PVC vloer heeft een vergelijkbare opbouw zoals het heerlijke toetje crème brûlée. De planken hebben een stevige slijtlaag en hebben, net zoals het toetje, een prachtig zachte crème kleur.

De zachte crème kleur is afgewerkt met een subtiele glans. Ook heeft de crème brûlée PVC vloer een voelbare structuur. Elke plank is namelijk voorzien van een Embossed in Register afwerking. Door de zeer natuurgetrouwe afwerking, lijkt én voelt deze vloer alsof het een eiken lamelparket vloer is.

Zachte crèmekleuren zoals de plak PVC vloer Crème Brûlée heeft, vormen een perfecte basis voor bijna alle interieurstijlen. Ze brengen warmte en rust in uw woonkamer en zijn tegelijkertijd ook tijdloos. PVC vloeren in deze prachtige tint zijn daarom een uitstekende keuze voor wie graag van tijd tot tijd het interieur wil vernieuwen. Of u nu kiest voor een frisse uitstraling met verschillende beige- en crème tinten of liever een donkere accentkleur zoals mosgroen toevoegt, alles past bij de plak PVC brede plank Crème Brûlée

Plak PVC vloeren en vloerverwarming

Dankzij de lage warmteweerstand van 0,017 m2 k/w is de plak PVC brede plank Crème Brûlée goed te combineren met vloerverwarming en vloerkoeling.

Plak PVC vloeren en krasbestendigheid

Hoe dikker de slijtlaag is, hoe minder snel er krassen kunnen ontstaan op een PVC vloer. De slijtlaag van de Douwes Dekker Crème Brûlée plak PVC brede plank is maar liefst 0,55 mm. Krassen zullen daarom niet snel ontstaan.

Plak PVC vloeren en waterbestendigheid

Hoe fijn is het om een PVC vloer door te kunnen leggen in elke, maar dan ook echt élke ruimte? Nou dat kan met de plak PVC vloer Crème Brûlée. Deze plak PVC vloer is namelijk waterbestendig. Hierdoor kunt u de vloer ook doorleggen in ruimtes zoals een badkamer of keuken.

Plak PVC planken, visgraat of Hongaarse punt

Ontdek de veelzijdigheid van de Crème Brûlée PVC vloer. Niet alleen verkrijgbaar in planken, maar ook als prachtige visgraatvloer of elegante Hongaarse punt. Liever een warmere tint of juist eerder een vloer met een whitewash uitstraling? Ontdek ons uitgebreide assortiment plak-PVC vloeren of breng een bezoek aan onze showroom voor inspiratie!

Downloads
Lijm
Installatie
Onderhoud

Het onderhoud van een plak PVC vloer

Onderhoud vloer - De Vloeren Kenner PVC reiniger Douwes Dekker 1L

Het onderhoud van een plak PVC vloer

Niemand heeft echt tijd en zin om de vloer vaak schoon te maken. Kies daarom voor een plak PVC vloer, deze vloeren staan bekend om hun minimale onderhoud.

Kies voor een kwalitatieve en praktische deurmat om te voorkomen dat zand en vuil naar binnen wordt gelopen. Door het vuil buiten de deur te houden, hoeft u ook minder schoon te maken.

Om uw PVC vloer stofvrij te houden, is het aan te raden om met enige regelmaat te stofzuigen. Indien een grondige schoonmaak nodig is, kunt u de Douwes Dekker PVC reiniger toevoegen aan het dweilwater. Hiermee krijgt uw vloer weer heerlijk fris en blijft de plak PVC vloer Crème Brûlée in topconditie.

Specificaties

Specificaties

Merk

Douwes Dekker

Soort

Plak/dryback PVC

Verkoopeenheid

m2

Inhoud

3,48 m2

Kleur

Houtlook

Oppervlakte structuur

Embossed in register

Collectie

Ambitieus riante plank

Breedte

22,86 cm

Lengte

152,40 cm

Dikte

2,50 mm

Slijtlaag

0,55 mm

Model

Plank

Velling

MV4 – microvelling aan alle zijden

Verbinding

Geen (dryback)

Legmethode

Verlijmd

Warmteweerstand

0,017 m2 K/W

Geschikt voor vloerverwarming

Ja

Geschikt voor vloerkoeling

Ja

Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen

Hieronder de meest gestelde vragen over plak PVC vloeren

Is plak PVC hetzelfde als Dryback?

Ja, plak PVC en Dryback is hetzelfde.

Wat is beter klik of plak PVC?

Het een is niet beter dan het ander. Het zijn twee verschillende producten. Bij een klik PVC vloer moet er eventueel nog een ondervloer onder. Bij een plak PVC vloer wordt de vloer direct op de ondergrond gelijmd. Hierbij moet de ondergrond dus goed egaal zijn. Een voordeel van plak PVC is wel dat de warmte van een vloerverwarming sneller voelbaar is.

Is klik PVC duurder dan plak PVC?

Over het algemeen is klik PVC iets duurder. Dit heeft er mee te maken dat de meest klik PVC vloeren een geïntegreerde ondervloer hebben.

Wat betekent de slijtlaag van een PVC vloer?

De slijtlaag geeft aan hoe krasbestendig de PVC vloer is. Een hogere slijtlaag betekent ook een langere levensduur.

Kan plak PVC met vloerverwarming en verkoeling?

Ja zeker! Met een plak PVC vloer heeft u veel profijt van uw vloerverwarming en / of vloerkoeling