Bekijk hele Assortiment
Home/PVC vloeren/Visgraat PVC/OTIUM klik PVC visgraat Oase

Klantbeoordeling 9.1/10

OTIUM klik PVC visgraat Oase

Nieuw Aanbieding!

Klantbeoordeling 9.1/10

OTIUM klik PVC visgraat Oase

  • Geschikt voor vloerverwarming en -koeling

  • Snel leverbaar of af te halen

  • Met geïntegreerde ondervloer

  • Hygiënisch en onderhoudsvriendelijk

  • Ook verkrijgbaar in plak variant

Korting  11,20
Onze m2 prijs
 28,75

1 pak = 1,56 m2

m2
+
%
=
1,56
m2
€ 44,85
Productomschrijving

OTIUM klik PVC visgraat Oase

Ontdek de OTIUM klik PVC visgraat Oase vloer. De visgraat vloer is verrijkt met een prachtige combinatie van lichtbruine en grijze tinten en subtiele donkere accenten voor een authentieke houtuitstraling. Met een voelbare houtstructuur, wordt het gevoel van een echt eiken visgraat vloer realistisch nagebootst.

Klik PVC en vloerverwarming

De klik PVC visgraat vloer Oase laat de warmte van uw vloerverwarming met gemak door. Voor koude voeten hoeft u dus niet bang te zijn, net zoals in de woestijn.

Het gebruik van een elektrische vloerverwarming wordt afgeraden in combinatie met de PVC vloeren van Otium at Home.

Klik PVC en ondervloer

De OTIUM klik PVC visgraat vloeren zijn al voorzien van een geïntegreerde ondervloer. Hierdoor is in de meeste gevallen een extra ondervloer overbodig. Woont u in een appartement en moet u rekening houden met de 10 dB norm? Dan heeft u wel een extra ondervloer nodig.

Klik PVC en krasbestendigheid

Door de slijtlaag van maar liefst 0,55 mm, zal de klik PVC visgraat Oase niet snel beschadigen. Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw visgraat vloer, adviseren wij altijd de juiste vloerbescherming aan.

Klik PVC planken of visgraat

Bij De Vloeren Kenner vindt u klik PVC vloeren in alle denkbare kleuren, maten en patronen. Spreekt de kleur Mist u aan, maar geeft u de voorkeur aan rechte planken? Geen probleem, dat kan ook! Ontdek ons uitgebreide assortiment PVC vloeren online of bezoek onze showroom voor persoonlijk advies.

Downloads
Ondervloer
Installatie
Onderhoud

Het onderhoud van uw klik PVC vloer

Onderhoud vloer - De Vloeren Kenner OTIUM at Home PVC reiniger 1L

Het onderhoud van uw klik PVC vloer

Het onderhoud van een visgraat klik PVC vloer is gelukkig erg makkelijk. Naast af en toe stofzuigen kunt u ook dweilen. Dweil wel altijd lichtvochtig en gebruik een juist onderhoudsmiddel zoals de OTIUM PVC reiniger.

Om zoveel mogelijk viezigheid buiten de deur te houden adviseren wij het gebruik van een vloermat. Gebruik daarnaast ook de juiste vloerbescherming onder uw meubels en sleep nooit met meubilair over uw vloer heen. Wieltjes onder uw stoelen? Vervang deze dan voor een zachte/klasse W variant.

Gebruik vooral geen stoomreinigers en laat de vloer niet overstromen met water. Ook langdurige (stilstaande) vloeistoffen wordt afgeraden op uw vloer. Kijk voor meer tips bij de leginstructies onder het kopje downloads.

Specificaties

Specificaties

Merk

OTIUM At Home

Soort

Klik PVC

Verkoopeenheid

m2

Inhoud

1,56 m2

Kleur

Bruin, Grijs

Oppervlakte structuur

Hout structuur

Breedte

12,00 cm

Lengte

72,00 cm

Dikte

5,50 mm

Slijtlaag

0,55 mm

Model

Visgraat

Velling

MV4 – microvelling aan alle zijden

Verbinding

Droplock 400N

Legmethode

Zwevend

Warmteweerstand

0,050 m2 K/W

Geschikt voor vloerverwarming

Ja

Geschikt voor vloerkoeling

Ja

Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen

Hieronder de meest gestelde vragen over klik PVC visgraat vloeren

Is klik PVC makkelijk zelf te leggen?

Het zelf leggen van een klik PVC vloer is voor de meeste (handige) mensen zeker te doen. Een visgraat patroon vergt wel wat meer kennis. Ons advies is daarom ook om de leginstructies voorafgaand eerst goed door te nemen.

Is egaliseren ook nodig?

Bij een klik PVC vloer van OTIUM is een egale dekvloer erg belangrijk. Egaliseren is daarom vaak wel nodig. Wat de vereiste zijn per ondergrond, kunt u lezen in de leginstructies bij de downloads.

Moet een klik PVC vloer ook acclimatiseren?

Ja, ook een klik PVC vloer moet acclimatiseren. Het advies is om dit minimaal 48 uur te doen. De optimale temperatuur voor de vloer is tussen de 18 en 29 graden.

Hoeveel ruimte moet ik houden tussen de PVC vloer en de muur?

Bij het leggen van een klik PVC visgraat vloer moet er een uitzettingsvoeg van 10mm worden aangehouden.

Kan ik ook de PVC vloer reinigen met azijn?

Gebruik geen azijn, polijstmiddelen, wassen, oliezepen, schurende middelen, sterke reinigingsmiddelen of oplosmiddelen op uw klik PVC vloer. Dit kan ongewenste schade aanbrengen op uw vloer. Reinig enkel met de geadviseerde onderhoudsproducten.