Bekijk hele Assortiment
Home/PVC vloeren/Visgraat PVC/OTIUM klik PVC visgraat Onyx

Klantbeoordeling 9.1/10

OTIUM klik PVC visgraat Onyx

Nieuw Aanbieding!

Klantbeoordeling 9.1/10

OTIUM klik PVC visgraat Onyx

  • Geschikt voor vloerverwarming en -koeling

  • Snel leverbaar of af te halen

  • Met geïntegreerde ondervloer

  • Hygiënisch en onderhoudsvriendelijk

  • Ook verkrijgbaar in plak variant

Korting  11,20
Onze m2 prijs
 28,75

1 pak = 1,56 m2

m2
+
%
=
1,56
m2
€ 44,85
Productomschrijving

OTIUM klik PVC visgraat Onyx

De OTIUM klik PVC visgraat Onyx brengt warmte in elke ruimte. De warme lichtbruine kleur en de voelbare houtstructuur creëren een gezellige, huiselijke sfeer.

De klik PVC visgraat Onyx komt door zijn prachtige klassieke visgraat patroon tot zijn recht in bijna elk interieur. Van rustiek tot modern deze prachtige visgraat vloer zorgt er voor dat uw huis altijd een uitnodigende uitstraling heeft.

Klik PVC en vloerverwarming

Klik PVC vloeren, zoals de OTIUM klik PVC visgraat Onyx, zijn perfect te combineren met (traditionele) vloerverwarming. Door de uitstekende warmtegeleiding wordt de warmte gelijkmatig verspreid, wat zorgt voor een aangename en constante temperatuur. Heeft u een elektrische vloerverwarming? Dan raden wij deze PVC vloer niet aan.

Klik PVC en ondervloer

De klik PVC visgraat Onyx is voorzien van een geïntegreerde ondervloer voor extra gemak. Heeft u onderburen waar u rekening mee moet houden? Dan is het noodzakelijk om een extra ondervloer te plaatsen, aangezien de geïntegreerde ondervloer niet voldoet aan de 10 dB norm.

Klik PVC en krasbestendigheid

De Onyx klik PVC visgraat vloer heeft een indrukwekkende slijtlaag van 0,55 mm, wat betekent dat deze vloer zeer goed bestand is tegen slijtage. Voor een langere levensduur raden wij altijd aan om de juiste vloerbescherming te gebruiken.

Klik PVC planken of visgraat

Bij De Vloeren Kenner hebben wij klik PVC vloeren in alle kleuren, maten en patronen. Spreekt de kleur Lux u aan, maar geeft u de voorkeur aan rechte planken? Geen probleem, dat kan ook! Ontdek ons uitgebreide assortiment PVC vloeren online of bezoek onze showroom voor persoonlijk advies.

Downloads
Ondervloer
Installatie
Onderhoud

Het onderhoud van uw klik PVC vloer

Onderhoud vloer - De Vloeren Kenner OTIUM at Home PVC reiniger 1L

Het onderhoud van uw klik PVC vloer

Het onderhoud van een visgraat klik PVC vloer is gelukkig erg makkelijk. Naast af en toe stofzuigen kunt u ook dweilen. Dweil wel altijd lichtvochtig en gebruik een juist onderhoudsmiddel zoals de OTIUM PVC reiniger.

Om zoveel mogelijk viezigheid buiten de deur te houden adviseren wij het gebruik van een vloermat. Gebruik daarnaast ook de juiste vloerbescherming onder uw meubels en sleep nooit met meubilair over uw vloer heen. Wieltjes onder uw stoelen? Vervang deze dan voor een zachte/klasse W variant.

Gebruik vooral geen stoomreinigers en laat de vloer niet overstromen met water. Ook langdurige (stilstaande) vloeistoffen wordt afgeraden op uw vloer. Kijk voor meer tips bij de leginstructies onder het kopje downloads.

Specificaties

Specificaties

Merk

OTIUM At Home

Soort

Klik PVC

Verkoopeenheid

m2

Inhoud

1,56 m2

Kleur

Bruin

Oppervlakte structuur

Hout structuur

Breedte

12,00 cm

Lengte

72,00 cm

Dikte

5,50 mm

Slijtlaag

0,55 mm

Model

Visgraat

Velling

MV4 – microvelling aan alle zijden

Verbinding

Droplock 400N

Legmethode

Zwevend

Warmteweerstand

0,050 m2 K/W

Geschikt voor vloerverwarming

Ja

Geschikt voor vloerkoeling

Ja

Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen

Hieronder de meest gestelde vragen over klik PVC visgraat vloeren

Is klik PVC makkelijk zelf te leggen?

Het zelf leggen van een klik PVC vloer is voor de meeste (handige) mensen zeker te doen. Een visgraat patroon vergt wel wat meer kennis. Ons advies is daarom ook om de leginstructies voorafgaand eerst goed door te nemen.

Is egaliseren ook nodig?

Bij een klik PVC vloer van OTIUM is een egale dekvloer erg belangrijk. Egaliseren is daarom vaak wel nodig. Wat de vereiste zijn per ondergrond, kunt u lezen in de leginstructies bij de downloads.

Moet een klik PVC vloer ook acclimatiseren?

Ja, ook een klik PVC vloer moet acclimatiseren. Het advies is om dit minimaal 48 uur te doen. De optimale temperatuur voor de vloer is tussen de 18 en 29 graden.

Hoeveel ruimte moet ik houden tussen de PVC vloer en de muur?

Bij het leggen van een klik PVC visgraat vloer moet er een uitzettingsvoeg van 10mm worden aangehouden.

Kan ik ook de PVC vloer reinigen met azijn?

Gebruik geen azijn, polijstmiddelen, wassen, oliezepen, schurende middelen, sterke reinigingsmiddelen of oplosmiddelen op uw klik PVC vloer. Dit kan ongewenste schade aanbrengen op uw vloer. Reinig enkel met de geadviseerde onderhoudsproducten.