Bekijk hele Assortiment
Home/PVC vloeren/Visgraat PVC/OTIUM klik PVC visgraat Opal

Klantbeoordeling 9.1/10

OTIUM klik PVC visgraat Opal

Nieuw Aanbieding!

Klantbeoordeling 9.1/10

OTIUM klik PVC visgraat Opal

  • Geschikt voor vloerverwarming en -koeling

  • Snel leverbaar of af te halen

  • Met geïntegreerde ondervloer

  • Hygiënisch en onderhoudsvriendelijk

  • Ook verkrijgbaar in plak variant

Korting  11,20
Onze m2 prijs
 28,75

1 pak = 1,56 m2

m2
+
%
=
1,56
m2
€ 44,85
Productomschrijving

OTIUM klik PVC visgraat Opal

Met de OTIUM klik PVC visgraat Opal heeft u een parel van een vloer. De prachtige PVC vloer heeft een prachtige donkerbruine kleur, met duidelijke houttekening en weinig noesten. De duidelijke houttekening is ook nog eens voelbaar, wat de vloer natuurgetrouw laat aanvoelen.

Met een breedte van 12 cm, een lengte van 72 cm en de vierzijdige microvelling creëren de illusie van een echt klassiek eiken visgraat vloer, maar met alle voordelen van een PVC vloer.

Een donkerbruine kleur zoals Opal lijkt misschien lastig te combineren in een interieur, maar niks is minder waar. Met een prachtige donkere PVC visgraat vloer kunt u vele kanten opgaan in uw interieur. Van landelijk, industrieel naar minimalistisch. Wat uw interieur smaak ook is, met een prachtige donkere vloer maakt u altijd een statement!

Klik PVC en vloerverwarming

De OTIUM klik PVC visgraat in de kleur Opal is perfect te combineren met vloerverwarming, wat bijdraagt aan een extra gevoel van comfort en luxe in uw woning. PVC is van nature een uitstekende warmtegeleider, waardoor de warmte van de vloerverwarming doeltreffend naar de oppervlakte wordt overgebracht. Dit zorgt voor een snelle en gelijkmatige opwarming van de ruimte.

Het gebruik van een elektrische vloerverwarming wordt afgeraden in combinatie met de klik PVC visgraat vloeren van Otium at Home.

Klik PVC en ondervloer

De OTIUM klik PVC visgraat vloeren zijn al uitgerust met een geïntegreerde ondervloer, waardoor een extra ondervloer in de meeste situaties overbodig is. Het is wel van groot belang dat de ondergrond glad is en vrij van oneffenheden. Helaas voldoet de geïntegreerde ondervloer niet aan de 10 dB eis voor appartementen.

Klik PVC en krasbestendigheid

Met een slijtlaag van 0,55 mm is de visgraat PVC vloer Dawn zeer slijtvast en geschikt voor intensief gebruik. Dit maakt het ideaal voor gezinnen met kinderen, huisdieren of drukbezochte ruimtes zoals de woonkamer of keuken. Dankzij de stevige slijtlaag blijft uw visgraat vloer er als nieuw uitzien, zelfs na jarenlang gebruik.

Klik PVC planken of visgraat

Bij De Vloeren Kenner vindt u klik PVC vloeren in alle denkbare kleuren, maten en patronen. Spreekt de kleur Opal u aan, maar geeft u de voorkeur aan rechte planken? Geen probleem, dat kan ook! Ontdek ons uitgebreide assortiment PVC vloeren online of bezoek onze showroom voor persoonlijk advies.

Downloads
Ondervloer
Installatie
Onderhoud

Het onderhoud van uw klik PVC vloer

Onderhoud vloer - De Vloeren Kenner OTIUM at Home PVC reiniger 1L

Het onderhoud van uw klik PVC vloer

Het onderhoud van een visgraat klik PVC vloer is gelukkig erg makkelijk. Naast af en toe stofzuigen kunt u ook dweilen. Dweil wel altijd lichtvochtig en gebruik een juist onderhoudsmiddel zoals de OTIUM PVC reiniger.

Om zoveel mogelijk viezigheid buiten de deur te houden adviseren wij het gebruik van een vloermat. Gebruik daarnaast ook de juiste vloerbescherming onder uw meubels en sleep nooit met meubilair over uw vloer heen. Wieltjes onder uw stoelen? Vervang deze dan voor een zachte/klasse W variant.

Gebruik vooral geen stoomreinigers en laat de vloer niet overstromen met water. Ook langdurige (stilstaande) vloeistoffen wordt afgeraden op uw vloer. Kijk voor meer tips bij de leginstructies onder het kopje downloads.

Specificaties

Specificaties

Merk

OTIUM At Home

Soort

Klik PVC

Verkoopeenheid

m2

Inhoud

1,56 m2

Kleur

Bruin

Oppervlakte structuur

Hout structuur

Breedte

12,00 cm

Lengte

72,00 cm

Dikte

5,50 mm

Slijtlaag

0,55 mm

Model

Visgraat

Velling

MV4 – microvelling aan alle zijden

Verbinding

Droplock 400N

Legmethode

Zwevend

Warmteweerstand

0,050 m2 K/W

Geschikt voor vloerverwarming

Ja

Geschikt voor vloerkoeling

Ja

Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen

Hieronder de meest gestelde vragen over klik PVC visgraat vloeren

Is klik PVC makkelijk zelf te leggen?

Het zelf leggen van een klik PVC vloer is voor de meeste (handige) mensen zeker te doen. Een visgraat patroon vergt wel wat meer kennis. Ons advies is daarom ook om de leginstructies voorafgaand eerst goed door te nemen.

Is egaliseren ook nodig?

Bij een klik PVC vloer van OTIUM is een egale dekvloer erg belangrijk. Egaliseren is daarom vaak wel nodig. Wat de vereiste zijn per ondergrond, kunt u lezen in de leginstructies bij de downloads.

Moet een klik PVC vloer ook acclimatiseren?

Ja, ook een klik PVC vloer moet acclimatiseren. Het advies is om dit minimaal 48 uur te doen. De optimale temperatuur voor de vloer is tussen de 18 en 29 graden.

Hoeveel ruimte moet ik houden tussen de PVC vloer en de muur?

Bij het leggen van een klik PVC visgraat vloer moet er een uitzettingsvoeg van 10mm worden aangehouden.

Kan ik ook de PVC vloer reinigen met azijn?

Gebruik geen azijn, polijstmiddelen, wassen, oliezepen, schurende middelen, sterke reinigingsmiddelen of oplosmiddelen op uw klik PVC vloer. Dit kan ongewenste schade aanbrengen op uw vloer. Reinig enkel met de geadviseerde onderhoudsproducten.