Bekijk hele Assortiment
Home/PVC vloeren/Visgraat PVC/OTIUM klik PVC visgraat Ruby

Klantbeoordeling 9.1/10

OTIUM klik PVC visgraat Ruby

Nieuw Aanbieding!

Klantbeoordeling 9.1/10

OTIUM klik PVC visgraat Ruby

  • Geschikt voor vloerverwarming en -koeling

  • Snel leverbaar of af te halen

  • Met geïntegreerde ondervloer

  • Hygiënisch en onderhoudsvriendelijk

  • Ook verkrijgbaar in plak variant

Korting  11,20
Onze m2 prijs
 28,75

1 pak = 1,56 m2

m2
+
%
=
1,56
m2
€ 44,85
Productomschrijving

OTIUM klik PVC visgraat Ruby

De OTIUM klik PVC visgraat Ruby is een tijdloze vloer, geschikt voor ieder interieur! Met de licht bruin-grijze teint brengt deze PVC vloer een vleugje verfijning en subtiele luxe in uw interieur. Deze kleur balanceert perfect tussen het warme van bruin en het koele van grijs, waardoor het een veelzijdige keuze is voor uiteenlopende interieurstijlen.

Of u nu de voorkeur geeft aan een Scandinavisch geïnspireerd minimalistisch huis of een meer traditionele, klassieke inrichting hebt, de Ruby visgraat PVC vloer biedt een klassieke basis waarop u kunt voortbouwen. Laat uw creativiteit de vrije loop terwijl u deze prachtige vloer combineert met uw favoriete meubels, accessoires en decoratieve accenten.

Klik PVC en vloerverwarming

De OTIUM klik PVC visgraat in de kleur Ruby is perfect te combineren met vloerverwarming, wat bijdraagt aan een extra gevoel van comfort en luxe in uw woning. PVC is van nature een uitstekende warmtegeleider, waardoor de warmte van de vloerverwarming doeltreffend naar de oppervlakte wordt overgebracht. Dit zorgt voor een snelle en gelijkmatige opwarming van de ruimte.

Klik PVC en ondervloer

Met de OTIUM klik PVC visgraat Ruby is een ondervloer (in de meeste gevallen) niet nodig. De PVC vloer heeft namelijk al een geïntegreerde ondervloer. Deze geïntegreerde ondervloer voldoet niet aan de 10 dB norm die de meeste appartementen hanteren. Hiervoor heeft u wel nog een extra ondervloer nodig.

Klik PVC en krasbestendigheid

De klik PVC visgraat vloeren van OTIUM staan bekend om hun slijtvastheid. Door de dikke slijtlaag van maar liefst 0,55 mm, zal de Ruby visgraat vloer niet snel beschadigen. Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw vloer, raden wij altijd de juiste vloerbescherming aan.

Klik PVC planken of visgraat

Bij De Vloeren Kenner zijn er klik PVC vloeren in verschillende soorten, maten, kleuren en patronen. Is de kleur Ruby precies wat u zoekt, maar zoekt u een ”gewoon” rechte planken? Geen enkel probleem. Deze kleur is namelijk ook verkrijgbaar als klik PVC plank. Bekijk ons gehele assortiment PVC planken of kom eens langs in onze showroom.

Downloads
Ondervloer
Installatie
Onderhoud

Het onderhoud van uw klik PVC vloer

Onderhoud vloer - De Vloeren Kenner OTIUM at Home PVC reiniger 1L

Het onderhoud van uw klik PVC vloer

Het onderhoud van een visgraat klik PVC vloer is gelukkig erg makkelijk. Naast af en toe stofzuigen kunt u ook dweilen. Dweil wel altijd lichtvochtig en gebruik een juist onderhoudsmiddel zoals de OTIUM PVC reiniger.

Om zoveel mogelijk viezigheid buiten de deur te houden adviseren wij het gebruik van een vloermat. Gebruik daarnaast ook de juiste vloerbescherming onder uw meubels en sleep nooit met meubilair over uw vloer heen. Wieltjes onder uw stoelen? Vervang deze dan voor een zachte/klasse W variant.

Gebruik vooral geen stoomreinigers en laat de vloer niet overstromen met water. Ook langdurige (stilstaande) vloeistoffen wordt afgeraden op uw vloer. Kijk voor meer tips bij de leginstructies onder het kopje downloads.

Specificaties

Specificaties

Merk

OTIUM At Home

Soort

Klik PVC

Verkoopeenheid

m2

Inhoud

1,56 m2

Kleur

Grijs

Oppervlakte structuur

Hout structuur

Breedte

12,00 cm

Lengte

72,00 cm

Dikte

5,50 mm

Slijtlaag

0,55 mm

Model

Visgraat

Velling

MV4 – microvelling aan alle zijden

Verbinding

Droplock 400N

Legmethode

Zwevend

Warmteweerstand

0,050 m2 K/W

Geschikt voor vloerverwarming

Ja

Geschikt voor vloerkoeling

Ja

Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen

Hieronder de meest gestelde vragen over klik PVC visgraat vloeren

Is klik PVC makkelijk zelf te leggen?

Het zelf leggen van een klik PVC vloer is voor de meeste (handige) mensen zeker te doen. Een visgraat patroon vergt wel wat meer kennis. Ons advies is daarom ook om de leginstructies voorafgaand eerst goed door te nemen.

Is egaliseren ook nodig?

Bij een klik PVC vloer van OTIUM is een egale dekvloer erg belangrijk. Egaliseren is daarom vaak wel nodig. Wat de vereiste zijn per ondergrond, kunt u lezen in de leginstructies bij de downloads.

Moet een klik PVC vloer ook acclimatiseren?

Ja, ook een klik PVC vloer moet acclimatiseren. Het advies is om dit minimaal 48 uur te doen. De optimale temperatuur voor de vloer is tussen de 18 en 29 graden.

Hoeveel ruimte moet ik houden tussen de PVC vloer en de muur?

Bij het leggen van een klik PVC visgraat vloer moet er een uitzettingsvoeg van 10mm worden aangehouden.

Kan ik ook de PVC vloer reinigen met azijn?

Gebruik geen azijn, polijstmiddelen, wassen, oliezepen, schurende middelen, sterke reinigingsmiddelen of oplosmiddelen op uw klik PVC vloer. Dit kan ongewenste schade aanbrengen op uw vloer. Reinig enkel met de geadviseerde onderhoudsproducten.