Bekijk hele Assortiment
Home/Lamelparket/Lamelparket eiken/Lamelparket eiken Dekkend Roze

Klantbeoordeling 9.1/10

Lamelparket eiken Dekkend Roze

Aanbieding!

Klantbeoordeling 9.1/10

Lamelparket eiken Dekkend Roze

  • Stel hieronder in 4 eenvoudige stappen uw eigen vloer samen!

  • Geschikt voor vloerverwarming en -koeling

  • Afgewerkt met een dekkende primer en lak

  • Wij zijn FSC en PEFC gecertificeerd

  • Kant en klaar afgewerkt

Korting  25,00
Onze m2 prijs
 45,00
Stel je eigen vloer samen

1. Plank en sortering

2. Bewerking

3. Afwerking

4. Kopen

Kies de breedte van uw eiken vloerdelen

Kies hier de breedte van uw vloerdelen.

Kies de sortering van uw eiken vloerdelen

Kies hier de sortering van uw vloerdelen. Voor meer informatie over de individuele sorteringen verwijzen wij u naar de informatie button rechts bovenin het plaatje van de sortering. Als u de standaard sortering wenst selecteer dan de optie: “rustiek”.

Kies de dikte van uw eiken vloerdelen

Kies hier de dikte van uw vloerdelen. Voor meer informatie over de individuele diktes verwijzen wij u naar de informatie button rechts bovenin het plaatje van de dikte. Als er maar 1 dikte beschikbaar is dan wordt alleen deze getoond.

Kies de lengte van uw eiken vloerdelen

Kies hier de lengte van uw vloerdelen. Voor meer informatie over de individuele lengtes verwijzen wij u naar de informatie button rechts bovenin het plaatje van de lengte. Als er maar 1 lengte beschikbaar is dan wordt alleen deze getoond.

Kies de bewerking van uw eiken vloerdelen

Kies hier een bewerking voor uw vloerdelen. Voor meer informatie over de individuele bewerkingen verwijzen wij u naar de informatie button rechts bovenin het plaatje van de bewerkingen. Als u de standaard sortering wenst selecteer dan de optie: “geschuurd”.

Kies de afwerking van uw eiken vloerdelen

Kies hier een afwerking voor uw vloerdelen. Voor meer informatie over de individuele afwerkingen verwijzen wij u naar de informatie button rechts bovenin het plaatje van de afwerkingen.

Bereken uw vloeroppervlak en uw prijs

Huidige prijs: € 45,00 p/m2

Plank breedte

15,00 cm

 45,00
Plank breedte

19,00 cm

+  7,50
Plank breedte

23,50 cm

+  10,00
Plank breedte

26,00 cm

+  12,50

De eiken vloer rustiek bevat noesten en scheuren. Noesten zijn toegestaan tot een grootte van circa 8 cm. Er zitten meerdere noesten en scheuren op een plank. De noesten en scheuren zijn gestopt en geschuurd. De eiken vloer ziet er robuust en levendig uit. Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het hout zijn toegestaan.

Lamelparket rustiek, kies voor een karaktervolle en levendige lamelparket vloer van De Vloeren Kenner

Rustiek

 45,00

De eiken vloer select bevat een beperkt aantal noesten en scheuren. Noesten zijn toegestaan tot een grootte van circa 3-4 cm. Er zitten enkele noesten en scheuren op een plank. De noesten en scheuren zijn gestopt en geschuurd. De eiken vloer heeft een rustige uitstraling met iets levendigheid. Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het hout zijn toegestaan.

Lamelparket select, kies voor een strakke en evenwichtige lamelparket vloer van De Vloeren Kenner

Select

+  2,50

De eiken vloer nature bevat noesten en hand geschraapte scheuren. De noesten en scheuren zijn deels gestopt en geschuurd. Hierdoor heeft de vloer een extreem natuurlijke uitstraling. De eiken vloer heeft een robuuste en stoere uitstraling. Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het hout zijn toegestaan.

Lamelparket Nature, kies voor een natuurlijke en robuuste lamelparket vloer van De Vloeren Kenner

Nature

+  10,00

De eiken vloer premium select bevat nagenoeg geen noesten en scheuren. Noesten zijn toegestaan tot een grootte van circa 0,8 – 1,0 cm. Er zitten nagenoeg geen noesten en scheuren op een plank. De noesten en scheuren zijn gestopt en geschuurd. De eiken vloer heeft een zeer rustige uitstraling met iets levendigheid. Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het hout zijn toegestaan.

Lamelparket Premium select, kies voor een strakke en elegante lamelparket vloer van De Vloeren Kenner

Premium select

+  23,50

De totale plank heeft een dikte van 10 mm waarbij de toplaag van 3 mm massief eiken is. Deze massief eiken toplaag is verlijmd op een multiplex onderplaat voor maximale stabiliteit.

10,00 mm

 45,00

De totale plank heeft een dikte van 14 mm waarbij de toplaag van 3 mm massief eiken is. De tussenlaag en onderlaag zijn van Populierenhout wat ervoor zorgt dat deze planken uitermate goed geschikt zijn voor vloerverwarming.

14,00 mm

+  7,50

De langste planken in een doos hebben een lengte van 190 cm. De inhoud van een doos bestaat voor minimaal 75% uit planken van 190 cm. De overige 25% van de doos bestaat uit deelplanken. Een deelplank bestaat uit 2 halve delen of 1 deel van 1/3 en een deel van 2/3. De deelplanken kunt u gebruiken om makkelijk een wildverband in de vloer aan te brengen.

190,00 cm

Geen meerprijs

Al onze planken zijn standaard geschuurd met korrel 120 wat zorgt voor een fijne afwerking.

Geschuurd (standaard)

Geen meerprijs

Met het borstelen van een houten vloer wordt het zachte hout tussen de hardere houtnerven weggeborsteld. Hierdoor worden de houtnerven nog duidelijker zichtbaar.

Borstelen

+  3,50

Bij het diep borstelen worden de planken voor een tweede keer door borstelmachine gehaald. Hierbij wordt er meer druk op het hout uitgeoefend waardoor er meer zacht hout uit de nerf wordt geborsteld. Het resultaat is een plank met een diepere nerf en een stoerdere uitstraling.

Diep borstelen

+  5,00

3 lagen primer + 2 lagen ultra matte SKYLT lak

Geen meerprijs

3 lagen primer + 2 lagen matte lak

Geen meerprijs

3 lagen primer + 2 lagen glanzende lak

Geen meerprijs
m2
+
%
=
3,42
m2
1,10
m2
€ 45,00
(excl. btw)

Technische details

Productomschrijving

Lamelparket eiken Dekkend Roze

Voeg een vleugje kleur toe aan uw huis met het Dekkend Roze lamelparket van De Vloeren Kenner. Perfect voor kinderkamers, prinsessen thema kamers of creatieve ruimtes. Combineer een speelse, unieke kleur met de charmes van een eiken lamelparket vloer.

Het borstelen van de planken

Geef het Dekkend Roze eiken lamelparket een extra stoere uitstraling door de planken eerst te laten borstelen. Hierdoor komt de natuurlijke structuur en nerf van het hout beter tot uiting. Het borstelen zorgt ervoor dat de houtnerf dieper ligt, waardoor de natuurlijke hout structuur nog meer opvalt.

Lamelparket en vloerverwarming

Ons lamelparket is ideaal te combineren met vloerverwarming en – koeling. Het lamelparket eiken bestaat uit verschillende lagen hout. Dankzij deze opbouw wordt de warmte van een vloerverwarming gelijkmatig over de vloer verspreid.

Benieuwd welke kleuren wij nog meer hebben?

Bij De Vloeren Kenner zijn de kleurmogelijkheden eindeloos. U kunt kiezen uit alle ral kleuren van de regenboog voor een dekkende afwerking. Verkiest u een meer natuurlijke uitstraling? Dan is een vloer met olie- of lakafwerking wellicht meer geschikt. Bekijk eenvoudig ons assortiment lamelparket eiken online of kom eens langs in onze showroom.

Downloads
Sorteringen
De afwerking

De afwerking van het lamelparket

Bij De Vloeren Kenner kunt u voor de kleur van uw houten vloer kiezen uit letterlijke alle kleuren van de regenboog. Als u kiest voor een dekkende kleur, zoals de Dekkend Roze eiken lamelparket, heeft u naast de 3 benodigde dekkende primer lagen ook 2 lagen lak nodig ter afwerking.

SKYLT Original lak

Uw dekkend roze vloer moet afgewerkt worden met een lak. Kies voor de SKYLT Original lak als u graag een vloer wenst met een ultra matte uitstraling.

Step Parketlak

U kunt ook kiezen voor een afwerking met Step Parketlak. De Step parketlak is een water gedragen 2 componenten polyurethaanlak. Bij Step heeft u meer keuzes in glansgradaties, kies voor de STEP Parketlak mat of voor de STEP Parketlak glans.

Ondervloeren
Verlijmen
Onderhoud
Installatie
Specificaties

Specificaties

Merk

De Vloeren Kenner

Soort

Eiken lamelparket

Materiaal

Eiken

Verkoopeenheid

m2

Inhoud

Afhankelijk van uw keuzes in de configurator

Kleur

Dekkend rose

Sortering

Keuze uit: rustiek, select, premium select en nature

Breedte

Keuze uit: 15 cm, 19 cm, 23,5 cm en 26 cm

Lengte

190,00 cm

Dikte

Keuze uit: 10 mm of 14 mm

Plank toplaag

3,0 mm

Plank opbouw

Keuze uit: 3-laags (lamelparket) of multiplank

Model

Plank

Velling

MV2 – microvelling aan lange zijden

Verbinding

Mes en groef

Legmethode

Zwevend of verlijmd (kan beide)

Warmteweerstand

Afhankelijk van uw keuzes in de configurator tussen de 0,09 m2 K/W en 0,11 m2 K/W

Geschikt voor vloerverwarming

Ja

Geschikt voor vloerkoeling

Ja

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Wat is een RAL kleur?

Iedere kleur heeft een eigen unieke code, dit wordt RAL genoemd.

Waarmee maak ik de eiken lamelparket vloer schoon?

Dit hangt af van de afwerking van uw eiken lamelparket. Is uw lamelparket afgewerkt met onze ultra matte SKYLT lak dan adviseren wij de SKYLT Conditioner. Voor de vloeren met een Step Parketlak afwerking raden wij de Step Milde Reiniger aan. Gebruik altijd de door ons voorgeschreven onderhoudsmiddelen. Deze zijn volledig op uw vloer afgestemd. Andere onderhoudsmiddelen kunnen (onbedoeld) schade aan uw vloer veroorzaken.

Ik heb dichte pakken lamelparket over, mag dit retour?

Op maat gemaakte producten, zoals een lamelparket met olie, primer en/of lak kunnen helaas niet retour. Heeft u het lamelparket onbehandeld afgenomen dan mogen de pakken binnen de retourtermijn van 30 dagen gewoon retour.

Als mijn lamelparket geleverd is, na hoeveel dagen kan ik deze dan leggen?

Wij adviseren u het lamelparket eiken na ontvangst 24 tot 48 uur te laten acclimatiseren in de ruimte waarin deze gelegd zal gaan worden.