Bekijk hele Assortiment
Home/Houten vloeren/Eiken visgraat vloer/Eiken visgraat vloer Dekkend Roze

Klantbeoordeling 9.1/10

Eiken visgraat vloer Dekkend Roze

Aanbieding!

Klantbeoordeling 9.1/10

Eiken visgraat vloer Dekkend Roze

  • Stel hieronder in 4 eenvoudige stappen uw eigen vloer samen!

  • Geschikt voor vloerverwarming en -koeling

  • Afgewerkt met dekkende primer en lak

  • Wij zijn FSC en PEFC gecertificeerd

  • Kant en klaar afgewerkt

Korting  36,00
Onze m2 prijs
 56,00
Stel je eigen vloer samen

1. Plank en sortering

2. Bewerking

3. Afwerking

4. Kopen

Kies de breedte van uw eiken vloerdelen

Kies hier de breedte van uw vloerdelen.

Kies de sortering van uw eiken vloerdelen

Kies hier de sortering van uw vloerdelen. Voor meer informatie over de individuele sorteringen verwijzen wij u naar de informatie button rechts bovenin het plaatje van de sortering. Als u de standaard sortering wenst selecteer dan de optie: “rustiek”.

Kies de dikte van uw eiken vloerdelen

Kies hier de dikte van uw vloerdelen. Voor meer informatie over de individuele diktes verwijzen wij u naar de informatie button rechts bovenin het plaatje van de dikte. Als er maar 1 dikte beschikbaar is dan wordt alleen deze getoond.

Kies de lengte van uw eiken vloerdelen

Kies hier de lengte van uw vloerdelen. Voor meer informatie over de individuele lengtes verwijzen wij u naar de informatie button rechts bovenin het plaatje van de lengte. Als er maar 1 lengte beschikbaar is dan wordt alleen deze getoond.

Kies de bewerking van uw eiken vloerdelen

Kies hier een bewerking voor uw vloerdelen. Voor meer informatie over de individuele bewerkingen verwijzen wij u naar de informatie button rechts bovenin het plaatje van de bewerkingen. Als u de standaard sortering wenst selecteer dan de optie: “geschuurd”.

Kies de afwerking van uw eiken vloerdelen

Kies hier een afwerking voor uw vloerdelen. Voor meer informatie over de individuele afwerkingen verwijzen wij u naar de informatie button rechts bovenin het plaatje van de afwerkingen.

Bereken uw vloeroppervlak en uw prijs

Huidige prijs: € 56,00 p/m2

Plank breedte

12,50 cm

 56,00
Plank breedte

18,00 cm

+  5,00

De eiken vloer select bevat een beperkt aantal noesten en scheuren. Noesten zijn toegestaan tot een grootte van circa 3-4 cm. Er zitten enkele noesten en scheuren op een plank. De noesten en scheuren zijn gestopt en geschuurd. De eiken vloer heeft een rustige uitstraling met iets levendigheid. Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het hout zijn toegestaan.

Visgraat select, kies voor een strakke en evenwichtige visgraat vloer van De Vloeren Kenner

Select

 56,00

De eiken vloer nature bevat noesten en hand geschraapte scheuren. De noesten en scheuren zijn deels gestopt en geschuurd. Hierdoor heeft de vloer een extreem natuurlijke uitstraling. De eiken vloer heeft een robuuste en stoere uitstraling. Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het hout zijn toegestaan.

Visgraat Nature, kies voor een natuurlijke en robuuste visgraat vloer van De Vloeren Kenner

Nature

+  2,50

De eiken vloer rustiek bevat noesten en scheuren. Noesten zijn toegestaan tot een grootte van circa 8 cm. Er zitten meerdere noesten en scheuren op een plank. De noesten en scheuren zijn gestopt en geschuurd. De eiken vloer ziet er robuust en levendig uit. Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het hout zijn toegestaan.

Visgraat rustiek, kies voor een karaktervolle en levendige visgraat vloer van De Vloeren Kenner

Rustiek

+  5,00

De eiken vloer premium select bevat nagenoeg geen noesten en scheuren. Noesten zijn toegestaan tot een grootte van circa 0,8 – 1,0 cm. Er zitten nagenoeg geen noesten en scheuren op een plank. De noesten en scheuren zijn gestopt en geschuurd. De eiken vloer heeft een zeer rustige uitstraling met iets levendigheid. Natuurlijke kleur- en structuurverschillen in het hout zijn toegestaan.

Visgraat Premium select, kies voor een strakke en elegante visgraat vloer van De Vloeren Kenner

Premium select

+  16,00

De totale plank heeft een dikte van 14 mm waarbij de toplaag van 3 mm massief eiken is. De tussenlaag en onderlaag zijn van Populierenhout wat ervoor zorgt dat deze planken uitermate goed geschikt zijn voor vloerverwarming.

14,00 mm

Geen meerprijs

62,50 cm

 56,00

90,00 cm

+  5,00

Al onze planken zijn standaard geschuurd met korrel 120 wat zorgt voor een fijne afwerking.

Geschuurd (standaard)

Geen meerprijs

Met het borstelen van een houten vloer wordt het zachte hout tussen de hardere houtnerven weggeborsteld. Hierdoor worden de houtnerven nog duidelijker zichtbaar.

Borstelen

+  3,50

Bij het diep borstelen worden de planken voor een tweede keer door borstelmachine gehaald. Hierbij wordt er meer druk op het hout uitgeoefend waardoor er meer zacht hout uit de nerf wordt geborsteld. Het resultaat is een plank met een diepere nerf en een stoerdere uitstraling.

Diep borstelen

+  5,00

3 lagen primer + 2 lagen ultra matte SKYLT lak

Geen meerprijs

3 lagen primer + 2 lagen matte lak

Geen meerprijs

3 lagen primer + 2 lagen glanzende lak

Geen meerprijs
m2
+
%
=
1,25
m2
1,15
m2
€ 56,00
(excl. btw)

Technische details

Productomschrijving

Eiken visgraat vloer Dekkend Roze

Voeg een vleugje kleur toe aan uw huis met de eiken visgraat vloer dekkend roze van De Vloeren Kenner. Perfect voor kinderkamers, prinsessen thema kamers of creatieve ruimtes. Combineer een speelse, unieke kleur met de charmes van een eiken visgraat vloer.

Het borstelen van de eiken visgraat vloer

Geef de Dekkend Roze eiken visgraat vloer een extra stoere uitstraling door de planken eerst te laten borstelen. Hierdoor komt de natuurlijke structuur en nerf van het hout beter tot uiting. Het borstelen zorgt ervoor dat de houtnerf dieper ligt, waardoor de natuurlijke hout structuur nog meer opvalt.

Eiken visgraat en vloerverwarming

Ons eiken visgraat is ideaal te combineren met vloerverwarming en – koeling. Een eiken visgraat vloer bestaat uit verschillende lagen hout. Dankzij deze opbouw wordt de warmte van een vloerverwarming gelijkmatig over de vloer verspreid.

Benieuwd welke kleuren wij nog meer hebben?

Bij De Vloeren Kenner zijn de kleurmogelijkheden eindeloos. U kunt kiezen uit alle ral kleuren van de regenboog voor een dekkende afwerking. Verkiest u een meer natuurlijke uitstraling? Dan is een vloer met olie- of lakafwerking wellicht meer geschikt. Bekijk eenvoudig ons assortiment eiken visgraat vloeren online of kom eens langs in onze showroom.

Downloads
Sorteringen
De afwerking

De afwerking

Bij De Vloeren Kenner kunt u voor de kleur van uw houten visgraat vloer kiezen uit letterlijke alle kleuren van de regenboog. Als u kiest voor een dekkende kleur, zoals de Dekkend Roze eiken visgraat vloer, heeft u naast de 3 benodigde dekkende primer lagen ook 2 lagen lak nodig ter afwerking.

SKYLT Original lak

Uw dekkend roze visgraat vloer moet afgewerkt worden met een lak. Kies voor de SKYLT Original lak als u graag een vloer wenst met een ultra matte uitstraling.

Step Parketlak

U kunt ook kiezen voor een afwerking met Step Parketlak. De Step parketlak is een water gedragen 2 componenten polyurethaanlak. Bij Step heeft u meer keuzes in glansgradaties, kies voor de STEP Parketlak mat of voor de STEP Parketlak glans.

Ondervloeren
Verlijmen
Onderhoud
Installatie
Specificaties

Specificaties

Merk

De Vloeren Kenner

Soort

Eiken visgraat

Materiaal

Eiken

Verkoopeenheid

m2

Inhoud

Afhankelijk van uw keuzes in de configurator

Kleur

Dekkend rose

Sortering

Keuze uit: rustiek, select, premium select en nature

Breedte

Keuze uit: 12,5 cm en 18 cm

Lengte

Keuze uit: 62,5 cm en 90 cm

Dikte

14,00 mm

Plank toplaag

3,0 mm

Plank opbouw

3-laags (lamelparket)

Model

Visgraat

Velling

MV4 – microvelling aan alle zijden

Verbinding

Mes en groef

Legmethode

Zwevend of verlijmd (kan beide)

Warmteweerstand

Afhankelijk van uw keuzes in de configurator tussen de 0,09 m2 K/W en 0,11 m2 K/W

Geschikt voor vloerverwarming

Ja

Geschikt voor vloerkoeling

Ja

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Is een eiken visgraat vloer geschikt voor vloerverwarming?

Ja, onze eiken visgraat vloeren zijn zeer geschikt voor vloerverwarming.

Waarmee maak ik mijn eiken visgraat vloer schoon?

Dit hangt af van de afwerking van uw visgraat vloer. Voor visgraat vloer afgewerkt met onze ROYL olie adviseren wij de ROYL milde reiniger. Is uw eiken visgraat vloer afgewerkt met onze ultra matte SKYLT lak dan adviseren wij de SKYLT Conditioner. Gebruik altijd de door ons voorgeschreven onderhoudsmiddelen. Deze zijn volledig op uw vloer afgestemd. Andere onderhoudsmiddelen kunnen (onbedoeld) schade aan uw vloer veroorzaken.

Ik heb dichte pakken visgraatvloer over, mag dit retour?

Op maat gemaakte producten, zoals een eiken visgraat vloer met olie en/of lak kunnen helaas niet retour. Heeft u het eiken visgraat onbehandeld afgenomen dan mogen de pakken binnen de retourtermijn van 30 dagen gewoon retour.

Als mijn visgraat vloer geleverd is, na hoeveel dagen kan ik deze dan leggen?

Wij adviseren u de visgraat vloer na ontvangst 24 tot 48 uur te laten acclimatiseren in de ruimte waarin deze gelegd zal gaan worden.